Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 19, 01:23)
ziuriu ir pas tave ne istrumpuju ciklas  mirksiukas.gif cia tik sis ar vsi tokie ilgi buna?  mirksiukas.gif

Na taip, pas mane isvis laabai nereguliarus, kartais mmm nebuna po tris net menesiukus. Turiu as ta nelemtaji PKS ax.gif
pasirodau, kaip pakritau unsure.gif :
http://www.fertility...com/home/23be08

Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 19, 13:25)
kasryt tuo paciu metu, pasimatuoju ir miegu toliau  bigsmile.gif kartais +/- keliolika min, max 30... nors man irgi buna kad kartais nakti i wc pavaikstau ar ka, bet kazkaip man labai tokie matavimai nebuna nukrype nuo grafiko, viskas mazdaug tiksliai smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 02 19, 13:46)

na neatrodo dar, kad turetu jau zemyn krist, gal dar kils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 19, 11:40)
Mergaites norejau paklausti,ar jus  kiekviena ryta matuojat BT tuo paciu metu?man kartais buna tijp kad as nakti kelis kart pabundu,kartais i WC uzsimanau nueinu blush2.gif  ax.gif tij paskui iki BT matavimo dar nusnaudziu kokia val ar dvi.Manau tada yra netikslus matavimas,skaiciau kad reikia buti pamiegojus 6 val,ir matavimo paklaida puse val. doh.gif o kaip jum iseina matuoti ax.gif

as visada stataus zadintuva 6am, pries vakar stengiuos neprisigert, kad i wc nereiktu ax.gif
ir zinoma stengiuos miegucio eiti ne veliau 12val smile.gif

toks mano rezimas - grieztokas, bet ko tik nepadarysi kai nestuke.gif norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 02 19, 15:47)
as visada stataus zadintuva 6am

as irgi ax.gif per tiek laiko jau iprociu tapo, daznai net pries zadintuva atsibundu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 19, 14:24)

Tas, kuris su II, tai nežinau, kokio jautrumo. Po to dariausi 10 jautrumo. Šiandieniniam lyg kažką įžiūrėjau, bet tai greičiau vaizduotės vaisius.

Na, bet kur nuotraukyte idejusi, tai ten aiskus rozinis vaiduoklis. Rodyk siandieninio foto mirksiukas.gif

QUOTE(3lena @ 2011 02 19, 14:46)
Na taip, pas mane isvis laabai nereguliarus, kartais mmm nebuna po tris net menesiukus. Turiu as ta nelemtaji PKS ax.gif
pasirodau, kaip pakritau unsure.gif :
http://www.fertility...com/home/23be08

Nu koks cia pakritimas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasirodau ir as , vis dar laukiu O lotuliukas.gif
uzmaciau, kad turim naujokeliu bigsmile.gif tai linkiu joms cia tiek nekirmyti kiek as ir kaikurios kitos senbuves 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 19, 15:38)
Sveikutes, pasirodau ir as , vis dar laukiu O  lotuliukas.gif 
uzmaciau, kad turim naujokeliu  bigsmile.gif  tai linkiu joms cia tiek nekirmyti kiek as ir kaikurios kitos senbuves  4u.gif

Aga,naujokeliu prisirinko kruva bigsmile.gif As net senbuve pasijutau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 19, 16:38)
uzmaciau, kad turim naujokeliu  bigsmile.gif  tai linkiu joms cia tiek nekirmyti kiek as ir kaikurios kitos senbuves  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nugi ačiū už šiltą priėmimą smile.gif Nors pati naujokė tame reikale nesijaučiu. Va, pirmajį bandėm pagauti maždaug du metus, visko buvo, vienas žinomas gydytojas net buvo pasakęs, kad visai vaikų negalėsiu turėt... pamenu verkiau tada kruvinom ašarom... na bet matyt aukštesnės jėgos tuos dalykus sprendžia, kada vaikiukui ateiti. Taip kad senbuvėms linkiu nenukabint nosių 4u.gif
Atsakyti
Labadiena ax.gif

QUOTE(neirida @ 2011 02 19, 15:38)

Tai jau tikrai, kiek cia galite kirmyti lotuliukas.gif laikas savo vietas uzleisti naujokems nestuke.gif ax.gif

Siandien taip nevykusiai miegojau doh.gif Pasiemiau dirbti virsvalandziu, tai baisiai bijojau pramigti... Atsikeliu 2 val nakties ir uz termometro, net nepaziurejusi kiek valandu... Tik pasimatavusi paziurejau i laika, ko tas zadintuvas neskamba. Galvoju jeigu dabar iskart uzmigsiu, tai gal nieko tai BT nenutiks. Bet kur tau, prasivarciau ir vel atsikeliau 3 tikrinti zadintuvo... paskui 4val... ir taip prasivarciau iki 4:30 doh.gif Tai nebeaisku kiek tiksli ta mano temperatura. Na bet nelabai ir svarbu, tik azartas toks nemenkas pagavo, gaila tos prarastos dieneles lotuliukas.gif

O as cia su tokiu klausimeliu ax.gif Kadangi dirbu pamainini darba - viena savaite is ryto, kita savaite po pietu... Tai dabar man nuo pirmadienio reiks eiti po pietu, bet kaip daryti su BT matavimu g.gif Sia savaite matavau 4:30 (miegoti eidavau 22val), bet dabar ateinancia savaite is darbo grisiu tik apie 23 val ir miegoti geriausiu atveju nueisiu 24val. Tai jeigu tuo paciu metu matuosiu (4:30), tai tebus praejusios geriausiu atveju 4 val miego. Turiu dar du rytus, kad kazkaip galeciau pamazu perstumti laika truputi veliau... Kaip manote, kaip geriau daryti reiktu ir kelinta val matuoti? As galvociau, kad ryt is ryto man matuoti kokia 5:15val, o jau pirmadienio ryta ir kitus rytus ateinancia savaite 6:00 g.gif
Kazin kaip keiciasi rezultatas nuo valandu?

Papildyta:
O gal tiesiog matuoti 6:30 visas tas dienas, nes dienotvarke tai persistumdo, o miego valandos isliks tos pacios g.gif Tai praktiskai tas pats gaunasi, tik veliau nueini gulti ir veliau matuoji. Manyciau jokio skirtumo, man atrodo gimda vistiek nezino kiek valandu tuo metu lotuliukas.gif Juk temperatura rodo pagal tai kiek miegojai, ar visos dienos vienodos aktyviai ir tt... g.gif
Atsakyti
he Best, o kas kiek laiko keiciasi pamainos? galiseina teoriskai pasiskaiciuot vaisingaja savaite ir tada ta savaite pamatuoti. O seip patarciau pagal rytini grafika matuot, Nes kai dirbi popiet tai gali ryte pamatuotir vel parpt , bent as taip darau g.gif
Atsakyti