Labadiena
QUOTE(neirida @ 2011 02 19, 15:38)
Sveikutes, pasirodau ir as , vis dar laukiu O
uzmaciau, kad turim naujokeliu

tai linkiu joms cia tiek nekirmyti kiek as ir kaikurios kitos senbuves
Tai jau tikrai, kiek cia galite kirmyti

laikas savo vietas uzleisti naujokems
Siandien taip nevykusiai miegojau

Pasiemiau dirbti virsvalandziu, tai baisiai bijojau pramigti... Atsikeliu 2 val nakties ir uz termometro, net nepaziurejusi kiek valandu... Tik pasimatavusi paziurejau i laika, ko tas zadintuvas neskamba. Galvoju jeigu dabar iskart uzmigsiu, tai gal nieko tai BT nenutiks. Bet kur tau, prasivarciau ir vel atsikeliau 3 tikrinti zadintuvo... paskui 4val... ir taip prasivarciau iki 4:30

Tai nebeaisku kiek tiksli ta mano temperatura. Na bet nelabai ir svarbu, tik azartas toks nemenkas pagavo, gaila tos prarastos dieneles
O as cia su tokiu klausimeliu

Kadangi dirbu pamainini darba - viena savaite is ryto, kita savaite po pietu... Tai dabar man nuo pirmadienio reiks eiti po pietu, bet kaip daryti su BT matavimu

Sia savaite matavau 4:30 (miegoti eidavau 22val), bet dabar ateinancia savaite is darbo grisiu tik apie 23 val ir miegoti geriausiu atveju nueisiu 24val. Tai jeigu tuo paciu metu matuosiu (4:30), tai tebus praejusios geriausiu atveju 4 val miego. Turiu dar du rytus, kad kazkaip galeciau pamazu perstumti laika truputi veliau... Kaip manote, kaip geriau daryti reiktu ir kelinta val matuoti? As galvociau, kad ryt is ryto man matuoti kokia 5:15val, o jau pirmadienio ryta ir kitus rytus ateinancia savaite 6:00
Kazin kaip keiciasi rezultatas nuo valandu?
Papildyta:
O gal tiesiog matuoti 6:30 visas tas dienas, nes dienotvarke tai persistumdo, o miego valandos isliks tos pacios

Tai praktiskai tas pats gaunasi, tik veliau nueini gulti ir veliau matuoji. Manyciau jokio skirtumo, man atrodo gimda vistiek nezino kiek valandu tuo metu

Juk temperatura rodo pagal tai kiek miegojai, ar visos dienos vienodos aktyviai ir tt...