QUOTE(Mimmi @ 2011 02 18, 15:27)
Ernestyt, nu tu duodi
, tuoj vėjas nupūs tave
. Nors ir mano Augustė panašiai. Tai prisėjau žirnių, svogūnų prisodinau. Žiūriu, kad skabo mergina po truputį. Nu tai vis gauna vitaminų. Pradėjo mandarinus su agurku valgyt
, vakarienei pusę agurko ir 2 kg mandarinų sutvarko
. Ale nors tiek pavalgo, ir tai jau gerai
Ramunka, žinok ir aš laukiu pavasario, ale dar šalčių žada paduot
.
Reiks gal ir man pas kokį bionergetiką užsirašyt, nes jaučiuosi ištisai pavargusi, miegočiau parom, nieko nenoriu. Gal čia nervai dėl vaikų, mat tyrimas vis vyksta, o aš esu niekas tiem vaikam, tai kovoju su vėjo malūnais. Mat "jie yra tėvai, kuriems neapribotos teisės", tad kaip pasako, taip ir yra. Eglė uždraudė lankyt vaikus, nu bet pas Arną dar įlendu karts nuo karto, o apie mažiuką tik telefonu pasišneku. Bet jo būklė bloga, jokio pagerėjimo. Nebent stebuklas vaiką ant kojų pastatytų.

Ramunka, žinok ir aš laukiu pavasario, ale dar šalčių žada paduot

Reiks gal ir man pas kokį bionergetiką užsirašyt, nes jaučiuosi ištisai pavargusi, miegočiau parom, nieko nenoriu. Gal čia nervai dėl vaikų, mat tyrimas vis vyksta, o aš esu niekas tiem vaikam, tai kovoju su vėjo malūnais. Mat "jie yra tėvai, kuriems neapribotos teisės", tad kaip pasako, taip ir yra. Eglė uždraudė lankyt vaikus, nu bet pas Arną dar įlendu karts nuo karto, o apie mažiuką tik telefonu pasišneku. Bet jo būklė bloga, jokio pagerėjimo. Nebent stebuklas vaiką ant kojų pastatytų.
Nu sakau, mes su Auguste butume super duetas.

Dieve kaip gaila tų vaikučių.

Tiesa, gal ką žinai apie evel1? Taip įdomu kaip jos Deimantukui viskas.