Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 18:56)
Laindrusa  bigsmile.gif greit rašyk, kur dingus buvai?

Taip, taip greit rasyk mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 19:56)
Laindrusa  bigsmile.gif greit rašyk, kur dingus buvai? Pabėgo... unsure.gif

Nu pavarot jūs čia  doh.gif vyrai ir jų poreikiai  rolleyes.gif fui, moteriškės. O jei rimtai, Jolita, šaunuolė, kad neieškai vienos nakties nuotykio, aišku gamta šaukia, bet geriau save pataupyt tam, kuris norės ne tik tavęs, bet ir tavo vaiko, tavo bėdų, tavęs su visu bagažu, kurį tau gyvenimas sukrovė.

Vikma, kaip šaunu  wub.gif Pats gražiausias jausmas smile.gif

Ramunka, tu blevyzga, vyriausia moteriškė, tai geriau pabartum pacankes, tai ne, dar ir ji prisideda prie nešvankybių  lotuliukas.gif

Oi, negaliu, prisižvengiau aš čia iš jūsų pokalbių  lotuliukas.gif

Tai va, pasisėdėjom su drauge  wub.gif pasiplepsėjom nei daug nei mažai, atstumas išskiria, bet kai susitinkam, atrodo, kad ir nebuvom išsiskyrę  rolleyes.gif Apšnekėjom visus klasiokus, kiemo draugus, ech, smagiai praleidau dieną.

Mimmi, sveikatos tau, laikykis  mirksiukas.gif

Ka cia jau pribarsi,jei teisybe poriname smile.gif
As ir saugau save,dar cia kiekvienam sve dalinti...Neeee. Teisybe sakai,kas myles ir su visa nasta ir manta paims thumbup.gif

Bent pusdieniui atitrukai nuo rutinos ir kasdienybes, Va mano drauge nuo darzelio laiku,taip pat isvaziuoja...Taip liudna net.
Atsakyti
Nu blyn, pririjau ananaso, dabar sėdžiu su Pamelos Anderson lūpomis, skauda, ką daryt? lotuliukas.gif nu saiką praradau.
Atsakyti
Pas jus tempai paplepejimu, man tokiai greitai niekaip lotuliukas.gif
QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 11:38)
Kruopa perline, tik taip nenusiteik, viskas turi būti gerai. Tyrimai tik tam, kad būtų ramu ir tau ir gydytojam. O dėl nervukų, pavartok ką nors, mokykis gyvent ramiai, čia tik tu pati gali sau pasakyt nervuotis ar ne. Aš po kiekvienos nesėkmės vis sau kartoju, galėjo būt ir blogiau, kitiems labiau nesiseka, aš galiu, aš sveika, o kiti guli lovoj ir t.t. Nesijungi į onko temą? Arba pozitivę neligoniukų pavėsinę? bandyk, pamatysi kiek ten tokių kaip mes, ir visos gyvena pilna ta žodžio prasme, nors atlaikę jau ne po vieną chemo kursą, operacijas. Stipriai apkabinu tave, laikykis, tu gali, turi dėl ko. Jei kada kils durnų minčių, parašyk man į AŽ, kaip mat gausi pylos ir dings visi blogumai

aciu brangioji, bet as jokiu minciu blogu nebeturiu, nu nera kada galvoti, tiesiog gyvenu ir laukiu, jungtis neturiu kada dar kur, as vos SM suspeju , o sergu jau tuoj bus 3m, tai man viskas iprasta, niekada saves i nieka nelygiuoju, man taip lengviau, gyvenu tik del vaiku, nes be manes ir vyro daugiau nieko nera... tiesiog gyvenime turbut vezi tiek kiek pavezi, reiskiasi as dar galiu lotuliukas.gif , kai paskaitau kitas mamas tai man nei sunkiau nei lengviau...kiekvienam sava beda pati didziausia, pati save atsimenu, kaip per asaras kelio nemaciau kai J., nustate ligas ir pasake prognozes

QUOTE(joolita @ 2011 02 25, 13:10)
Sveikute,
Kai mano ugis 154cm,tai jau cia didele skaitos,kai nesu tai vos nelygi su manimi.
O tu sukiesi kaip bitute,ir jokiu treniluokliu nereikia
Sunkus taviskiai,kad ir Migle zinok,prirengta sunki buna,vos nesu.

ir as labai didele 164 lotuliukas.gif , o jie pas mane druckiai, kaip seni zmones sako "oi kokie priziureti" , tiesiog jie du ir jei kokios balos tai ir velku 40 kg nes reikia imti is karto du, nes kitaip kitas baloj lotuliukas.gif apie sporta ir dietas tai as tam nei laiko nei valios netureciau

QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 13:11)
Deividas gan gerai,kaip ir nieko nebuvo buve.Na tikslubuoja,kazko ,pilnai neatsistato vaiksciojimas.Tik man jis labai pasikeites yra po tos ligos  ir igeraja puse  dar labiau pradejo svelnumo noreti,apsikabinam ir sedim susikibe,pats prieina prisiglaudzia,galvete atsiremia ar ant kojos ar i peti,buvo nerealu ,kai gulim turi apsikabinti,na pazaidzia pasistumdo,bet jei bandau islipti islovos supyksta istiesia rankyte kad salia atsigulciau apsikabina ir gulim,atrod jau uzmiega norisi is ranku istrukti,nebeisleidzia tada vel gyvas,vel stipriai rankas man ant peciu ir gulim toliau  dar toks ramesnis yra palikes,tiek nebereketuoja su maistu,na tik kiekd augiau papyksta kai vyras grysta o siaip mes nerealiai sutariam graziai per dienas  ta liga kazkiek ir naudos turejo 

wub.gif
QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 13:20)
eiktu sau kokie broliukai aukstaugiai  nu gers,ir tik 2metuku.nu geras,names tai su svoriu primaujam,darze irgi didziausi,ir ugis nemazas,bet jus aukstesni. gal kokia nuotraukyte kaip berniukai beatrodo?

su tom nuotraukom tai man cia labai nepatinka as nemoku deti ju cia neistampius lango doh.gif , bet pasistegsiu butinai .
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 25, 13:25)
Laba diena  4u.gif

kaip as uz Jusu seimyna dzaugiuosi wub.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 02 25, 15:00)
Labas, merginos  Kalbat čia apie pavasarius, o pas mane tokia gūdi antarktida, kad nors stauk
Kruopa, nu ir dideli tavo bernai, mano pana beveik 9 metai, o sveria vos 20kg, ūgis 125. Nebežinau ką su ta kūdena daryt, dar prieš pusmetį svėrė 23kg.
Pirmadienį važiuoju į Sanatariškes, žiūrėsiu ką dėl mano išvaržos pasakys. Parašiau prašymą, kad išeinu iš darbo, ką toliau darysiu nežinau . Kol kas pasiremontuosiu savo sveikatą, pailsėsiu, o paskui žiūrėsiu.

Ta ziema ir man jau nusibodo...
Bus auksti, nes gydytojai pagal kojas, ****** sprendzia, nes jau dabar sako 31 dydis, tai kokia bus veliau tcio koja praaugs, nes jo tai 48 lotuliukas.gif

QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 17:07)
laikykis mergaite,viskas bus gerai tikrai tikrai 4u.gif  4u.gif  4u.gif taip tie stresai  doh.gif  doh.gif  doh.gif isto ir atsiranda visos ligos vien per juos doh.gif laikom spygas kiek tik turim,kad tik ats butu geri mirksiukas.gif  4u.gif

acu jums labai, nelaikykit spygu, nes spyga ir gausis lotuliukas.gif , laikykis kumscius uz mane 4u.gif
Atsakyti
oi merginos ksiaciau skaiciau....nu bet jus tiek pripliurpet, pasimeciau kur skaiciau, tai taip ir nebecituoju...
mes grizom po ligonines kaip ir sustipreje. Ismoke mane ten tokia procedura namuose darytis, tai dabar darau. Dabar vaziuosim i vilniu gultis kovo 8 d. operuos zarnyna. Siandien mano zuikiui sloga atsirado, pakosti, sakau gal kur pasalo, nesuprantu...na bet gal kaip nors namie pasveiksim, nereikes ligonines:)
Atsakyti
Labos mergytes!!!!!!!!!!!!
Cia as mirksiukas.gif
Jau namie po 10 dienu tremties... buvo vienos is sunkiausiu dienu mano gyvenime... na bet griztu i iprasta ritma.... tikiuos.............
Viskas vyko su mano MB................ reanimacija.visdelto reikejo antibu... vel kraujavo zarnynas.... as su vaikais pas mama kad arciau ligonine butu..... kompo nera... nera jusu... pati negaliu patiket kad man TAIP VISU JUSU REIKEJO..... kazkaip aplinkiniai nepaguodzia manes... na o jus mergos tai kaip vaistas....
MB issikapste bet parsiveziau labai pasikeitusi zmogu raminantys visas tas diernas ji veike... tai db piktas.... visiskai kitas zmogus.... daktarai sake kad turetu praeit... Kazkaip daug verkiau tas dienas....
Siandien grizau namo... nuejau pas savo gyvuliukus... atsisedau ant sieno pazliumbiau... ir lengviau.... nei viena kiaulyte nepasake SUPRANTU TAVE... jos tiesiog pakriuksejo lotuliukas.gif tai va aisku yra tai kad reikia ne SUPRATIMO bet tiesiog buvimo salia... o jus juk tokios visada atrodo salia su savo nuotaikom avatarais ir bajeriais.... Ernesta su savo stiprybe, lenusikas su braskem rolleyes.gif ,ramunka su tokiu mielu savumu wub.gif ,grek su gelezine vidine jega wub.gif ,joolita su romantiskais ieskojimais, thumbup.gif mimmi su nesibaigiancia sirdim thumbup.gif ,audratum su italija,vikma su daug daug kasdienines nuotaikos wub.gif , nikez ir medute su savo mazuciais ir nesuvokiamais sugebejimais tilpti paroje i 24 h thumbup.gif thumbup.gif , cezi su visada mielu miau lotuliukas.gif wub.gif
aciu kad esate!!!! o jei ka asmeniskai pamirsau tai butinai kvieskit ant kilimelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vikma,kazkaip sutapo kad panasius jausmus isgyvenom panasiu metu... 4u.gif pries gulant i ligonine paskaiciau kad buvo uzpirktos misios uz deividuko sveikata... tai teko ir man uzpirkti ir manau kad man tai suteike daug stiprybes kai kunigas beveik pilnos baznycios paprase kartu uz mus pasimelst....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 25 vasario 2011 - 20:08
Jau daugiau Laindrusa nerašyk, jau bliaunu cray.gif Nu blyn, sugraudinai tu čia net mane, nors išgėriau su drauge vyno taurę, tai gal jis čia kaltas tongue.gif
Juokauju, gera žinot, kad esam vienos kitom reikalingos group.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 02 25, 21:01)
  Cia as  mirksiukas.gif
  Jau namie po 10 dienu tremties... buvo vienos is sunkiausiu dienu mano gyvenime... na bet griztu i iprasta ritma.... tikiuos.............
  Viskas vyko su mano MB................ reanimacija.

unsure.gif nu blin uztrauke ir kvapa man.......man tokia snd mintis ir buvo ar kartais ne su vyru prastai,nes rasiai pries tai,kad apsirg verysad.gif kazkaip liudna paliko, verysad.gif sunku tau....o dabar sakai dar ir vyras pyktas...na bet tokie jautie vyrai,jie silpni,jiem sunkiau pernesti visas ligas,nepatinka juk jiem sirgi,bet....nu laikykis mergaite,nu bet kaip sakai gryzti i iprasta ritma,tai susitvarkys viskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 02 25, 20:01)

4u.gif console.gif ačiū, kad ir manęs pritrūko blush2.gif dabar svarbiausiai, kad esat namie ir dabar jau viskas bus gerai mirksiukas.gif

Sveikos visos smile.gif

Nu ir prirašėt, kai taip tai tyli visos rūras suraukusios, o šiandien kai dėjot tai dėjot lotuliukas.gif Šaunuolės thumbup.gif
Nike, mano vyras klausė PK apie tuos teipus, tai sakė kad Andrėjai nelabai tikslo yra juos dėti, nebent ant kojyčių,kad nesuktų jų į vidų g.gif įdomu kodėl..ar jau ji tokia beviltiška verysad.gif Džiugu, kad Gabijai jie padeda 4u.gif
GREK, nemoku aš tos knygos parsisiųsti g.gif
Fonema, sveika sugrįžus namo 4u.gif
Kruopyt 4u.gif
Mimi, laikykis 4u.gif o kaip su berniukais, kas girdėti ?
ir visoms likusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 02 25, 21:01)
vikma,kazkaip sutapo kad panasius jausmus isgyvenom panasiu metu...  4u.gif  pries gulant i ligonine paskaiciau kad buvo uzpirktos misios uz deividuko sveikata... tai teko ir man uzpirkti ir manau kad man tai suteike daug stiprybes kai kunigas beveik pilnos baznycios paprase kartu uz mus pasimelst....

saunuole kad irgi taip padariai, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip tikrai pritariu,kad malda pabuvimas su Dievu suteike tau jegu,stiprybes,buten tau paciai,zinoma tas tikejimas ir viltis kad vyrui sveikatele pasitaisytu...
as ta diena irgi jauciaus tokia bejege,pasimetus,kieno prasyt pagalbos,kas begali padeti...vienintele mintis sove i galva tai vaziuoti pas kunigelio,tik kad labai nedrasiai jauciaus,pirmas kartas,nzn ne ka sakyt nuo ko pradet...bet viskas gavos savaime...dziaugiuosi tuom,nes jauciuosi as pati po visko pastiprejusi,na kazkokia kitokia,dziaugiuos ir uz Tave kad Tu tai padariai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 25, 22:03)

ir visoms likusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pasiimu viena,Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu ir prirašėt, kai taip tai tyli visos rūras suraukusios, o šiandien kai dėjot tai dėjot  lotuliukas.gif  Šaunuolės  thumbup.gif

saugom lotuliukas.gif netrinam bereikalo blush2.gif ax.gif
Atsakyti

GREK, nemoku aš tos knygos parsisiųsti  g.gif

galiu atsiųst paštan arba per skype, parašyk koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 22:26)
galiu atsiųst paštan arba per skype, parašyk koordinates  mirksiukas.gif

as ir noreciau jei galima mirksiukas.gif nes nesupratau ten vakar kaip atsiust ax.gif
o tu man pasakyk ar begalima dabar seti krapus,petruskas,salotas?man sako kad delcia kai yra negalima sodint,na derliaus ale nebus g.gif
Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2011 02 25, 20:30)
Bus auksti, nes gydytojai pagal kojas, ****** sprendzia, nes jau dabar sako 31 dydis, tai kokia bus veliau tcio koja praaugs, nes jo tai 48 lotuliukas.gif

acu jums labai,  nelaikykit spygu, nes spyga ir gausis lotuliukas.gif , laikykis kumscius uz mane 4u.gif

eiktu sau nu bet tikrai lavrinoviciai 2 pas jusu auga ax.gif turbtu net ir atrodo ne kaip 2m bernuzeliai.joooooooooooooooo

uij ne spygas norejau parasyt,o kumsti,nes rasydama tai kumsti suspaudziau ne spyga iskisau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 25 vasario 2011 - 21:29