Pas jus tempai paplepejimu, man tokiai greitai niekaip
QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 11:38)
Kruopa perline, tik taip nenusiteik, viskas turi būti gerai. Tyrimai tik tam, kad būtų ramu ir tau ir gydytojam. O dėl nervukų, pavartok ką nors, mokykis gyvent ramiai, čia tik tu pati gali sau pasakyt nervuotis ar ne. Aš po kiekvienos nesėkmės vis sau kartoju, galėjo būt ir blogiau, kitiems labiau nesiseka, aš galiu, aš sveika, o kiti guli lovoj ir t.t. Nesijungi į onko temą? Arba pozitivę neligoniukų pavėsinę? bandyk, pamatysi kiek ten tokių kaip mes, ir visos gyvena pilna ta žodžio prasme, nors atlaikę jau ne po vieną chemo kursą, operacijas. Stipriai apkabinu tave, laikykis, tu gali, turi dėl ko. Jei kada kils durnų minčių, parašyk man į AŽ, kaip mat gausi pylos ir dings visi blogumai
aciu brangioji, bet as jokiu minciu blogu nebeturiu, nu nera kada galvoti, tiesiog gyvenu ir laukiu, jungtis neturiu kada dar kur, as vos SM suspeju , o sergu jau tuoj bus 3m, tai man viskas iprasta, niekada saves i nieka nelygiuoju, man taip lengviau, gyvenu tik del vaiku, nes be manes ir vyro daugiau nieko nera... tiesiog gyvenime turbut vezi tiek kiek pavezi, reiskiasi as dar galiu

, kai paskaitau kitas mamas tai man nei sunkiau nei lengviau...kiekvienam sava beda pati didziausia, pati save atsimenu, kaip per asaras kelio nemaciau kai J., nustate ligas ir pasake prognozes
QUOTE(joolita @ 2011 02 25, 13:10)
Sveikute,
Kai mano ugis 154cm,tai jau cia didele skaitos,kai nesu tai vos nelygi su manimi.
O tu sukiesi kaip bitute,ir jokiu treniluokliu nereikia
Sunkus taviskiai,kad ir Migle zinok,prirengta sunki buna,vos nesu.
ir as labai didele 164

, o jie pas mane druckiai, kaip seni zmones sako "oi kokie priziureti" , tiesiog jie du ir jei kokios balos tai ir velku 40 kg nes reikia imti is karto du, nes kitaip kitas baloj

apie sporta ir dietas tai as tam nei laiko nei valios netureciau
QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 13:11)
Deividas gan gerai,kaip ir nieko nebuvo buve.Na tikslubuoja,kazko ,pilnai neatsistato vaiksciojimas.Tik man jis labai pasikeites yra po tos ligos ir igeraja puse dar labiau pradejo svelnumo noreti,apsikabinam ir sedim susikibe,pats prieina prisiglaudzia,galvete atsiremia ar ant kojos ar i peti,buvo nerealu ,kai gulim turi apsikabinti,na pazaidzia pasistumdo,bet jei bandau islipti islovos supyksta istiesia rankyte kad salia atsigulciau apsikabina ir gulim,atrod jau uzmiega norisi is ranku istrukti,nebeisleidzia tada vel gyvas,vel stipriai rankas man ant peciu ir gulim toliau dar toks ramesnis yra palikes,tiek nebereketuoja su maistu,na tik kiekd augiau papyksta kai vyras grysta o siaip mes nerealiai sutariam graziai per dienas ta liga kazkiek ir naudos turejo
QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 13:20)
eiktu sau kokie broliukai aukstaugiai nu gers,ir tik 2metuku.nu geras,names tai su svoriu primaujam,darze irgi didziausi,ir ugis nemazas,bet jus aukstesni. gal kokia nuotraukyte kaip berniukai beatrodo?
su tom nuotraukom tai man cia labai nepatinka as nemoku deti ju cia neistampius lango

, bet pasistegsiu butinai .
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 02 25, 13:25)
Laba diena
kaip as uz Jusu seimyna dzaugiuosi
QUOTE(Mimmi @ 2011 02 25, 15:00)
Labas, merginos Kalbat čia apie pavasarius, o pas mane tokia gūdi antarktida, kad nors stauk
Kruopa, nu ir dideli tavo bernai, mano pana beveik 9 metai, o sveria vos 20kg, ūgis 125. Nebežinau ką su ta kūdena daryt, dar prieš pusmetį svėrė 23kg.
Pirmadienį važiuoju į Sanatariškes, žiūrėsiu ką dėl mano išvaržos pasakys. Parašiau prašymą, kad išeinu iš darbo, ką toliau darysiu nežinau . Kol kas pasiremontuosiu savo sveikatą, pailsėsiu, o paskui žiūrėsiu.
Ta ziema ir man jau nusibodo...
Bus auksti, nes gydytojai pagal kojas, ****** sprendzia, nes jau dabar sako 31 dydis, tai kokia bus veliau tcio koja praaugs, nes jo tai 48
QUOTE(vikma @ 2011 02 25, 17:07)
acu jums labai, nelaikykit spygu, nes spyga ir gausis

, laikykis kumscius uz mane