Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(NikeZ @ 2011 02 27, 16:40)
pavasary zada kovo vidury  thumbup.gif

mergaites ar gali but vaikas jautrys nerealiai del saknu 2 dygimo  doh.gif niekaip neikertu is kur pas jautrumas toks  :ohjau pasveikom belieka tik dantys bet nzn ka galvot  g.gif  schmoll.gif

Gali but. maniskis irgi neramus buvo.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...m.d?id=42518563 doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,

nu atlikom pilietinę pareigą, dabar Rokas reketuoja mane eit su žaist, nei minutės poilsio neturiu smile.gif

Laindrusa, nu laikykitės, jau gal gana jum ligų 4u.gif

NikeZ, nu foto reportažas thumbup.gif Mano Rokas mažas irgi taip miegodavo, aš vis neapsikentus ištiesdavau jam tas kojas, tai rėkia ir vėl atsiklaupia smile.gif

Ernestyta, jetau balandį jau planuoju lėkt darban, bet jau kai tiksliai žinosiu, tai gal gi jau išsitaikysim smile.gif

NikeZ, o tu nenoriu su Gabija nueit pas kokį neurologą protingesnį, gal ką paaiškintų dėl to jautrumo. Kaip jis pasireiškia? Nemiega? Gal tiesiog toks būdas vaiko. mano Rokui gali vidury nakties pasakyt, kad reikia eit ir jis šoks iš lovos žvalus ir puls rengtis iš kart. Jis atrodo miega, bet bet koks garsas ir žiūri. Dukrą tai gali ir su lova kas nori pavogt, tai ji negirdėtų.

Dėl sanatorijos, ir aš galvojau mažių vežtis dabar kada, bet paskui sustojau, kaip tik grįžtam iš sanatorijos, taip antibai būtinai ir dar ne vienas butelis, vis sergam sunkiai, pernai ligoninę teko pamatyt su plaučių uždegimu, šiemet trys savaitės namie su kosuliu. Ai, gal atidėsiu ir aš šitesniam metų laikui.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 27, 14:46)
tai dabar gulsites,kad pasveiktumet iki galo?

saunuolis,sveikinimai su pasiekimu wub.gif ,zinoma kad geriau sedeti,juk viskas zymiai geriau matos smile.gif

jo, gulsimes, kad pasveikt.Tyrimus cia baisu net nueit pasidaryt, nes iskart susergam. tai pries operacijas stengiames i ligonine atsigult kur ir padaro tyrimus, o tada tiesiai i kita ligonine kur jau operuoja.

QUOTE(laindrusa @ 2011 02 27, 15:36)
nu va saunu kad po truputi sveikstat... mes dar niekada sanatorijoj nebuve laukiam kol uzaugsim... bet kaip suprantu ten ne tik pageret gali...  doh.gif

mes ir dar niekada ten nebuve, nors vien po operaciju priklauso, bet vaziuot gaudytis ligu tai irgi baisu:(

QUOTE(NikeZ @ 2011 02 27, 18:21)

doh.gif ziauru...

NikeZ nuotraukytes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 02 27, 18:21)
Sveikos ir sveiki,

nu atlikom pilietinę pareigą, dabar Rokas reketuoja mane eit su žaist, nei minutės poilsio neturiu smile.gif

Laindrusa, nu laikykitės, jau gal gana jum ligų  4u.gif

NikeZ, nu foto reportažas  thumbup.gif Mano Rokas mažas irgi taip miegodavo, aš vis neapsikentus ištiesdavau jam tas kojas, tai rėkia ir vėl atsiklaupia smile.gif

Ernestyta, jetau balandį jau planuoju lėkt darban, bet jau kai tiksliai žinosiu, tai gal gi jau išsitaikysim smile.gif

NikeZ, o tu nenoriu su Gabija nueit pas kokį neurologą protingesnį, gal ką paaiškintų dėl to jautrumo. Kaip jis pasireiškia? Nemiega? Gal tiesiog toks būdas vaiko. mano Rokui gali vidury nakties pasakyt, kad reikia eit ir jis šoks iš lovos žvalus ir puls rengtis iš kart. Jis atrodo miega, bet bet koks garsas ir žiūri. Dukrą tai gali ir su lova kas nori pavogt, tai ji negirdėtų.

Dėl sanatorijos, ir aš galvojau mažių vežtis dabar kada, bet paskui sustojau, kaip tik grįžtam iš sanatorijos, taip antibai būtinai ir dar ne vienas butelis, vis sergam sunkiai, pernai ligoninę teko pamatyt su plaučių uždegimu, šiemet trys savaitės namie su kosuliu. Ai, gal atidėsiu ir aš šitesniam metų laikui.

Palauksiu kol islys dantys ir eisiu jei ka ,anksciau taip nebuvo ,buvo tik tada kaidantys dygdavo arba temp .... g.gif bet dabar jau uzsitese ....
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 02 27, 13:10)
tai daba lauksim derliaus mirksiukas.gif o tu pala visa tai kur susejai?

nu kolkas ant palangės mirksiukas.gif daigus auginsim
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 27, 17:21)

Košmaras, kaip Lt bus užtikrintos neįgaliūjų teisės, jei soc.darbuotojai neskiria nešgalumo nuo neveiksnumo doh.gif
Papildyta:
Nike Z, super nuotraukytės, o šuva tai pas mane skraidyt išmoktų greitai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 27, 18:30)

Nike Z, super nuotraukytės, o šuva tai pas mane skraidyt išmoktų greitai lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ACIU pralinksminai nusijuokiau is dusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 27, 19:30)
Nike Z, super nuotraukytės, o šuva tai pas mane skraidyt išmoktų greitai lotuliukas.gif  thumbup.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
juokitės juokitės, šuniui tai kaži ar juokinga būtų, aš 5 aukšte gyvenu biggrin.gif, o ką jis ten taip sudraskė??? tikiuosi ką nors nereikšmingo ir nuostolis nedidelis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 27 vasario 2011 - 19:44
QUOTE(cezi @ 2011 02 27, 20:41)
juokitės juokitės, šuniui tai kaži ar juokinga būtų, aš 5 aukšte gyvenu biggrin.gif, o ką jis ten taip sudraskė??? tikiuosi ką nors nereikšmingo ir nuostolis nedidelis???

du pokus pop ranksluosciu ,jis gyvena 6 aukste ilgai skristu doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
aš šuniuką taip myliu...
tuoj pavirs jis drugeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 02 27, 19:48)
du pokus pop ranksluosciu ,jis gyvena 6 aukste ilgai skristu  doh.gif

tai dar nieko... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 27, 19:49)
lotuliukas.gif