Sveikos ir sveiki,
nu atlikom pilietinę pareigą, dabar Rokas reketuoja mane eit su žaist, nei minutės poilsio neturiu

Laindrusa, nu laikykitės, jau gal gana jum ligų
NikeZ, nu foto reportažas

Mano Rokas mažas irgi taip miegodavo, aš vis neapsikentus ištiesdavau jam tas kojas, tai rėkia ir vėl atsiklaupia

Ernestyta, jetau balandį jau planuoju lėkt darban, bet jau kai tiksliai žinosiu, tai gal gi jau išsitaikysim

NikeZ, o tu nenoriu su Gabija nueit pas kokį neurologą protingesnį, gal ką paaiškintų dėl to jautrumo. Kaip jis pasireiškia? Nemiega? Gal tiesiog toks būdas vaiko. mano Rokui gali vidury nakties pasakyt, kad reikia eit ir jis šoks iš lovos žvalus ir puls rengtis iš kart. Jis atrodo miega, bet bet koks garsas ir žiūri. Dukrą tai gali ir su lova kas nori pavogt, tai ji negirdėtų.
Dėl sanatorijos, ir aš galvojau mažių vežtis dabar kada, bet paskui sustojau, kaip tik grįžtam iš sanatorijos, taip antibai būtinai ir dar ne vienas butelis, vis sergam sunkiai, pernai ligoninę teko pamatyt su plaučių uždegimu, šiemet trys savaitės namie su kosuliu. Ai, gal atidėsiu ir aš šitesniam metų laikui.