QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 13, 11:37)
Labai grazus

O kaip bendrai visu ju papuosalu kokybe, ar tikrai atitinka kainas? As vis ziurineju, na labai grazu, bet vistik bizuterija...
Kokybe labai labai gera

Tiesa, Factory man nepatiko

Bet Jcrew auskarai atrodo lygiai, kaip nuotraukoj. Neatrodo, kaip pigi bizuterija, kaip tik, gana prabangiai. Nera jokios plastmases, metalas daugumos auskaru patrintas, tarsi sendintas, nekeicia spalvos (bent kol kas), akmenukai ne plastmasiniai, kai kurie - su Swarovski kristalais. Ta prasme, jie tikrai gerai, kokybiskai padaryti, atrodo nepigiai

Butent uz siuos sumokejau virs 100lt, bet tikrai nesigailiu
QUOTE(success @ 2011 02 13, 11:37)
Vvaiva, ar nėra jie sunkūs? Aš vis pasižiūriu į visus tuos masyvius Jcrew auskarus, bet prisibijau būtent dėl svorio
Sunkoki

Siu, kuriuos idejau, labai geras, prancuziskas uzsegimas. Jis butent tinka sunkiems auskarams, neplesia ausu. Siaip visi, kuriuos turiu, sunkus. Galetu kazkaip juos islengvint, kasdien tokiu sunkenybiu nepanesiosi

Bet man jie visi tooookie grazus

Galima kartais ir pasikankinti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 13, 11:54)

man tai jcrew kaip tik tokie ne minimalistiniai - su visokiais raukiniais (ir visuomet paryškinančiais krūtinę

), su karoliukais, žvyneliais
Na taip, ten visokiu rubuku yra. Kalbejau apie paprastus, ivairiaspalvius megztukus - jie tokie be ''pribumbasu''

Palaidines, maikutes tai tikrai ne minimalistines
Dabar labiausiai laukiu kardigano su plunksnom

Tikiuosi, bus labai labai grazus