Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 13, 20:20)
Va va, as su savo 74cm galiu eit smoke.gif doh.gif.

jei kas liečia suknią-tai modelis labai geras paslėpti visus netobulumus thumbup.gif -tiesiog tie cm ne visada rodiklis schmoll.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 13, 20:40)
Vlastimila, marskinukai labai grazus wub.gif  wub.gif  Bet del dydzio tai net keista, nejau visai nepadidinti? O pas modeli peciai platus ar is siauresniu?

Man atrodo, kad nepadidinti...normalūs pečiai, tikrai ne siauri

QUOTE(minha @ 2011 02 13, 20:44)
thumbup.gif
kaip faina, kad ir as uzsisakiusi leopardinius marskinelius biggrin.gif

Marškiniai faini, negi aš dar tik viena juos turiu g.gif nors man tai jie thumbup.gif pirkau dar prieš naujus už 50$ doh.gif ir tai jau dydžių nebuvo-kas galėjo pagalvot, kad nukainuos..
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 02 13, 20:51)
O kodėl  smoke.gif , o ne -  fitness3.gif  lotuliukas.gif Kad tik visų tiek būtų  mirksiukas.gif
Oi, ne, aciu, kad man kazkaip suuunku schmoll.gif lotuliukas.gif.

QUOTE(Cinside @ 2011 02 13, 21:22)
doh.gif  doh.gif  doh.gif O aš tai ir su ta mintim, kad į darbą kasdienai užsisakiau.  wacko.gif
Direktorius liks patenkintas biggrin.gif mirksiukas.gif.

Isparduotuveje radau sijonuka 2 dydzio ir labai del jo svarstau Sijonukas. Pirmiausia svarsciau ar tilpsiu su savo 74cm per liemeni doh.gif biggrin.gif (nes pagal ismatavimus turetu buti 70cm + kazkiek tempiasi, kaip minejo parduodanti mamyte), bet veliau pabandziau pazieskot kaip jis atrodo realiai. Nu ir ka, radau doh.gif blink.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 13 vasario 2011 - 21:42
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 13, 22:36)
Oi, ne, aciu, kad man kazkaip suuunku schmoll.gif lotuliukas.gif.

Direktorius liks patenkintas biggrin.gif mirksiukas.gif.

Isparduotuveje radau sijonuka 2 dydzio ir labai del jo svarstau

jeigu čia gigi blogas, tai ne rodiklis mirksiukas.gif ant jos dauguma rūbų, švelniai tariant, nekaip atrodo ax.gif mes jau diskutavom, kad ji nesutverta jcrew biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 13, 22:40)
jeigu čia gigi blogas, tai ne rodiklis  mirksiukas.gif  ant jos dauguma rūbų, švelniai tariant, nekaip atrodo  ax.gif  mes jau diskutavom, kad ji nesutverta jcrew  biggrin.gif

Tai vat, kad ne gigi blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 13, 21:36)
Isparduotuveje radau sijonuka 2 dydzio ir labai del jo svarstau Sijonukas. Pirmiausia svarsciau ar tilpsiu su savo 74cm per liemeni doh.gif  biggrin.gif (nes pagal ismatavimus turetu buti 70cm + kazkiek tempiasi, kaip minejo parduodanti mamyte), bet veliau pabandziau pazieskot kaip jis atrodo realiai. Nu ir ka, radau doh.gif  blink.gif .

g.gif aš šitą prieš pora savaičių lyg rašiau, gavau 0 dydį, tai norėčiau 2..nes liemuo siauras jo pakankamai, netamprus, turiu segti grynai ant liemens, o norėčiau nešiot ant klubų..tad air ilgensis būtų...
kiek tas rupūžiokas liemuo pas mane nežinau tiksliai, gal kokie 65 g.gif nes kažkaip tik klubai pastruoju metu aktualu buvo ax.gif [COLOR=yellow]

po apačia ten toks alia šifoninis pamušaliukas yra, tai jis kažkaip ir "kelia" pučia tą sijoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 13, 22:40)
jeigu čia gigi blogas, tai ne rodiklis  mirksiukas.gif  ant jos dauguma rūbų, švelniai tariant, nekaip atrodo  ax.gif  mes jau diskutavom, kad ji nesutverta jcrew  biggrin.gif

Tas sijonas tai man gražus, bet tokios figūros moteriškei tiesiog tas modelis netinka, čia labiau, mano nuomone, kūdai merginai tik tiktų ax.gif
Atsakyti
o kaip sie? ar padidinti? koki dydi imti su 88 per krutine? ax.gif

user posted image

Atsakyti
Cashmere cody cardigan M
City safari pant 6 dydis
Crystal chain -link necklace
Modelis 177cm
90-67-97
Megztinis platus per liemenį

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 13, 19:30)
Patikslinau  ax.gif
Modelis 177cm 90-67-97
rapoja, juk ir priklauso labai nuo sudejimo viskas, o ne nuo cm, jos labai lieknas liemuo, o klubai su sia suknia tiesiog pasislepia, visai kitaip atrodytu, jei su tokiais paciais cm-liemuo butu koks 77cm ax.gif

Suknute gažiai žiūrisi. thumbup.gif Bet tikrai nepasakyčiau jog per klubus 97 cm. Pas mane 93 cm, bet foto atrodau tokia apvalute. doh.gif
Atsakyti
Linen dip-dye V-neck pullover L dydis
Vintage matchstick cord 28 regular
user posted image
Atsakyti
Papuošalas, kurio grožio nuotraukoje išvis nesimato wub.gif
Crystal dynamite necklace 175$-pilna kaina
user posted image
Atsakyti
Šiandien pasiėmiau dar vieną krūvelę Jcrew, tai darau foto reportažą - gal kam pravers biggrin.gif p.s. rūbai nelyginti ir foto ne pačios geriausios unsure.gif
Mano išmatavimai: krūtinė 92 cm, liemuo 71cm, ūgis 178cm:
1. Maikelė: dydis S, didinta - atitinka M, tilptų ir L, nes labai tempiasi. Tokia skystoka, nelabai gražiai apykaklė iškirpta.
user posted image
user posted image
2. Megztukas: dydis M, irgi didintas, bet šitam modeliui dar gražiau, kad jis laisvas. Spalva blyškesnė, nei jcrew kataloge. Netiks didesnių krūtinių savininkėms. Plonytis, bet mielas:
user posted image
user posted image
3. Palaidinė: dydis S, sakyčiau atitinka.
user posted image
user posted image
4.Palaidinė: dydis S, šiek tiek didinta. Medžiaga nėra skysta, kasdienai labai faina:
user posted image
user posted image
Atsakyti