Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

QUOTE(preta @ 2011 02 14, 18:30)
Gal busiu nepopuliari, bet man atrasis mielesnis  ax.gif  sakykit, o kokios Jusu apimtys?  ax.gif  gal jau raset, gal kur prazioplinau  rolleyes.gif

Ai, as tokia neproporcinga.irnesakyk.gif Ugis 160, 82-78-93
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 14 vasario 2011 - 17:40
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 14, 16:56)
Atsimenu, kad kazkuri mergaite rase, jog pirko va sita sijonuka is vaikisku  g.gif Idomu, ar jau gavot, gal kokiu atsiliepimu yra apie ji ir apie dydi?  ax.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/28659.jsp

As pirkau, bet savo dar negavau, tik dukrytes.. Ten 3 dydis 4u.gif

Preila, as irgi gal labaiu uz antra buciau, idomesnis jis man 4u.gif
O kaip ju spalvytes? Gal tos pacios abieju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 14 vasario 2011 - 17:46
QUOTE(Laputa @ 2011 02 14, 18:43)
As pirkau, bet savo dar negavau, tik dukrytes.. Ten 3 dydis  4u.gif

Preila, as irgi gal labaiu uz antra buciau, idomesnis jis man  4u.gif
O kaip ju spalvytes? Gal tos pacios abieju?

Nea skirtingos. Pirmojo tokia kavos, o antrasis smelines spalvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2011 02 14, 17:40)
Ai, as tokia neproporcinga.irnesakyk.gif Ugis 160, 82-78-93

biggrin.gif
Hmm, as galvoju, ar su 86 cm krutine isibarskinciau i 0 dydi g.gif Ar ten daug vietos lieka biggrin.gif
Zodziu pasidemonstravot ir uzkabinot. Dabar ir as seile i ji varvinu blush2.gif biggrin.gif kad ir kaip butu keista jcrew nuotraukoj jis man ne kiek nepatiko, o realiai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 02 14, 17:28)
Mergaites, o jcrew daznai neatsiuncia prekiu? Man pirmas kartas su jais taip, siandien gavau laiskeli is tarpininkes, kad maikutes nebus, nes jie neatsiunte  verysad.gif . Nervina, leido uzsakyt, dydziu visokiu buvo, o paskui paraso, kad nebeturi ir neatsius  doh.gif. Ir dar svarbiausiai tos, kurios labiausiai laukiau  verysad.gif

cia daugelio internetiniu parduotuviu problema, ne tik J.Crew, kai masiskai zmones perka, tiesiog nespejama pakeisti inventorizacijos, nupirkt leidzia, o realiai pasirodo, kad nebera.
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 02 15, 10:09)
Kazkaip galvojau, kad jcrew rimtesne parduotuve ir tokiu dalyku pas ju nepasitaiko  ax.gif

Dėl šito, tai aš nelabai pykčiau, bet tai, kad vietoje vienų prekių prisiunčia visai kitokių, tai jau tikrai nerimta doh.gif
Atsakyti
Juolab pas J.Crew jei vieną kartą neatsiuntė, tikrai dar išmes ir bus proga vėl pagauti 4u.gif

O šiaip pastebėjau kai užlūžta parduotuvių sistemos ir kainos būnai ženkliai mažesnės, tai visos oij kaip džiaugiamės ir nepeikiame jų už tai biggrin.gif
Atsakyti
merginos ,pirkot kasmyro megztukus?ten jei raso cashmere,tai jau reiskiasi,kas 100% kasmyras?nes prie aprasymo tikslios sudeties nera g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 02 14, 09:11)
Labukas  4u.gif
Gal  galite pakomentuoti šios drabužėlius bigsmile.gif Kaip medžiagytė? smile.gif
user posted image

Si turiu mirksiukas.gif Is pradziu galvojau parduoti, bet jau nebezinau doh.gif Spalva nerealiai grazi, bent man wub.gif Realiai gal dar ryskesne. O ir pats megztukas toks storokas, neskystas, labai svelnutis. Jauciu, pasiliksiu g.gif
Dydis vos vos i didesne puse, bet ne baisiai.

Papildyta:
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 15, 10:25)
merginos ,pirkot kasmyro megztukus?ten jei raso cashmere,tai jau reiskiasi,kas 100% kasmyras?nes prie aprasymo tikslios sudeties nera  g.gif  4u.gif

Taip, bus 100% kasmyras mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, vakar gavau ir issimatavau keleta Jcrew megztuku wub.gif Nu visi faini bigsmile.gif Tas su plunksnom tai isvis kazkas tokio bigsmile.gif Tobulas wub.gif Padidintas, bet irnesakyk.gif nesiosiu.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 15, 11:46)

Taip, bus 100% kasmyras  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif geras ju tas kasmyras?as su j.crew dar nesusidurus isvis biggrin.gif doh.gif blush2.gif tai nezinau ar rizikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 15, 10:53)
aciu  4u.gif  geras ju tas kasmyras?as su j.crew dar nesusidurus isvis  biggrin.gif  doh.gif  blush2.gif  tai nezinau ar rizikuot  biggrin.gif

Normalus biggrin.gif Buna ir geresnio, bet jis daug brangesnis doh.gif Jcrew kasmyras fainas, nes nebrangus biggrin.gif Siaip pasibumbuluoja, pasipukuoja, bet siaip kasmyra megstu. Patinka ir Jcrew mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 15, 11:00)
supratau  4u.gif  as tai turejau labaaaiii gero kasmyro megztini,bet sia ziema jau ,,damusiau''  doh.gif  tai zodziu,j.crew kokybe pagal kaina  blush2.gif  na reiks gal bandyt  g.gif  lauksim nuolaidu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man Jcrew kasmyro spalvos super thumbup.gif Paprastai kitu firmu jis nebuna toks spalvingas ir ryskus, o Jcrew yra visokiu atspalviu wub.gif

Gal kuri pirkot sia? Faina realiai? g.gif
user posted image
Atsakyti