Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

QUOTE(linamog @ 2011 02 15, 14:52)
A kaip ji skalbt?
Siandien atsiemiau kruva Jcrew, jei idomu, vakare pasifotkinsiu. Bet Factory rubu kokybe nuvyle. schmoll.gif

Parasyta, kad rankom galima skalbt g.gif Bet idomu, kaip tos plunksnos atrodys po skalbimo g.gif
Ka is Factory gavot? As poros megztuku laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 15, 14:54)
Įdomu bigsmile.gif Žinoma 4u.gif
O kas Factory nuvylė? unsure.gif

Marskinukai ir pizamines kelnes. Medziaga tokia prasta medvilne, gryn paklodine. Nezinau, gal foto matysis.
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 15, 15:03)
Parasyta, kad rankom galima skalbt  g.gif Bet idomu, kaip tos plunksnos atrodys po skalbimo  g.gif
Ka is Factory gavot? As poros megztuku laukiu  unsure.gif

Mani tujint galima. ax.gif
Parasiau auksciau, ka gavau, dar auskariukai.
Atsakyti
o kas ten factory taip gali nuvilti? faktiskai viskas is jcrew senesniu kolekciju g.gif
pati dabar is factory gavau linini megztini - kokybe kaip ir visu jcrew lininiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 15, 16:26)
o kas ten factory taip gali nuvilti? faktiskai  viskas is jcrew senesniu kolekciju g.gif
pati dabar is factory gavau linini megztini - kokybe kaip ir visu jcrew lininiu ax.gif

Aš tai kažkaip abejoju, ar tai tiesiog senos kolekcijos, nes prie drabužio rašo Made exclusively for J.Crew Factory g.gif ir šiaip temoj vis karts nuo karto pasirodo pastebėjimų, kad factory rečiau būna padidinti g.gif , tai irgi kaip ir perštųsi išvada, kad gal speciliai siuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 15, 12:09)
Tai kad didziausias 14 berods.
O jis atitinka xs-s. Bent man suknele tiko. Tik del ilgiu klausimas, jei auksta tai gali trukt

taip 14 didziausias, nors dydziu lenteleje ir 16 paminetas berods g.gif Man mergaiciu skyriuje megztinuku spalvos labai grazios. Si pavasari labai visur persikines ir svelnios rozines vyrauja wub.gif
ACIU VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 15, 16:56)
Aš tai kažkaip abejoju, ar tai tiesiog senos kolekcijos, nes  prie drabužio rašo Made exclusively for J.Crew Factory  g.gif  ir šiaip temoj vis karts nuo karto pasirodo pastebėjimų, kad factory rečiau būna padidinti  g.gif , tai irgi kaip ir perštųsi išvada, kad gal speciliai siuva  g.gif

jeigu ir siutas, tai vienas kitas rubas, nes pati matau ne viena is ankstesniu kolekciju modeli, ir megztiniu daug, ir sijonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 15, 15:26)
o kas ten factory taip gali nuvilti? faktiskai  viskas is jcrew senesniu kolekciju g.gif

Is senesniu kolekciju tik modeliai nukopijuoti, bet siuvami jie specialiai tik factory parduotuvei ax.gif Skiriasi ir spalvos ir audiniai, netgi kartais ir detales rubo. Pvz lininiai factory megztukai, ju sudetis linas+medvilne, o tie patys jcrew senesniu kolekciju buvo linas+silkas, mano anksciau rodyta sequin stripe bliuskyte pirkta jcrew ir sudetis medvilne+linas, o dabar factory tokios pat grynos medvilnes ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
a, na tai ir sakau, kad modeliai is senu kolekciju biggrin.gif i sudeti neziurejau, nes man is factory apskirtai modeliai negrazus ax.gif paemiau ta linini, tai bent jau zinojau, ko tiketis, nes toki turiu is vasaros uzsipirkus keleta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 15, 20:24)
linamog, laukiam madu demonstravimo 4u.gif

Ateinu ateinu, nemaniau, kad tokia auditorija su popcornais laukia. lotuliukas.gif
Papildyta:
Ugis 172, 98/78/98.
Factory marskiniai, M dydis - ilgoki, medziaga nekokia, kaip jau minejau, reta ir paklodine kazkokia. Dar nezinau, ar pasiliksiu.
user posted image
user posted image user posted image
Medziaga is arciau:
user posted image

Vyriskos pizamines kelnes - placios, sviesesnes, medziaga irgi siaip sau, dydi atitiko:

Auskarai - to paties sendinto tipo, kaip ir visi, akute konjako spalvos, deres prie apyrankes, turimos is seniau:

Apyranke - ka as zinau... Kam man jos reikejo, kur as ja derinsiu?.. Bandysiu kaip plauku gumele:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2011 - 21:15
Ugis 172, 98/78/98.
Factory marskiniai, M dydis - ilgoki, medziaga nekokia, kaip jau minejau, reta ir paklodine kazkokia. Dar nezinau, ar pasiliksiu....
[/quote]

Wow, kokie auskarai blink.gif wub.gif net nemaciau ju sale, labai mieli wub.gif
Apyranke is ko padaryta? Ten stiklas, plastikas ar kaip? Ar graziai blizga realiai?
O marskinukai, tai kaip visiskai kiti atrodo unsure.gif Gal tuos kvarbatkelius reikia atkelti kazkaip kad vaizdas butu, nes dabar vietoje raukinuku tik prisiploje juosteles...
Atsakyti
Toliau - jau labiau vyke. Daugelio jau turima maikyte su siuvinetom garbanom - geras dizaineriu sprendimas, nes karoliukai suteikia svorio ir neduoda raukiniams issidraikyti i visas salis, graziai gula visi. S dydis:
user posted imageuser posted image

Silko palaidine, 6 dydis - per krutine tip top, paliemenavimo gal biski norisi, ilgis geras. Sone uztrauktukas:
user posted imageuser posted image

Zvyneliais siuvinetas megztukas, berods merino, M dydis. Ilgio kaip visada noretusi daugiau.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2011 - 21:23
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 02 15, 21:23)
nu nesąmonė, aš tų marškinių irgi m dydžio taip laukiu, dėl raukinių užsisakiau, o čia net nepasakyčiau, kad tie patys...  schmoll.gif

Taigi va, sulyginau dabar fotkes - nu total praval.
Atsakyti