Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

QUOTE(nature @ 2011 02 09, 21:08)

Turiu šituos, plonyčiai, vasarai thumbup.gif
Šiandien dar gavau krūvą rūbų ir papuošalų, kai kas mano figūrai visai netiko, bet suknia kokia wub.gif , čia jau visos žinoma...pirkčiau dar ir tokios spalvos, dabar juoda pas mane, bet tikrai kaip jie tokią vilną padaro g.gif
user posted image

Šalikas, labai švelnus, patiko wub.gif
user posted image
Kašmyrinis megztukas, jau antrą nusipirkau, tik kitos spalvos, patinka, palyginimui su kitais Jcrew kašmyriniais man jis lygtai storesnis
Megztukas
Lininis, tikrai labai patiko, dabar gailiuosi, kad nepirkau ir kitos spalvos, nes buvau užtaikius ant abiejų wub.gif ir apyrankę perlų, kur pas ją ant rankos wub.gif
Lininis
Pratęsiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 09, 20:52)
Gal galetumet realiai nufotkinti tuos dzinsiukus?  4u.gif Grazus  wub.gif
O 24 dydis tai jau cia maziausias buvo, taip?

Savaitgali nufotkinsiu idesiu kaip atrodo, kai pirkau maziausi sitie buvo, gal ir buna mazesniu nzn ax.gif
Atsakyti
O to lininio megztuko dydziai atitinka? 4u.gif Su 82-83 cm reiktu XXS ar XS? ax.gif
Jis plonytis?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 09, 22:47)
O to lininio megztuko dydziai atitinka?  4u.gif Su 82-83 cm reiktu XXS ar XS?  ax.gif
Jis plonytis?

Taip plonytis, bet aš Jums ne patarėja, nes pirkau L ax.gif Šiaip visus Jcrew dėviu M, bet man patinka, kad laisvas, turbūt M būtų trumpesnis, džiaugiuosi, kad pasiėmiau didesnį thumbup.gif

Dar komentuoju batus, sakyčiau, kad padidinti, nes pirkau 10-su 41, kas įprastai iš kitų pardžių būna maža, gerai, kad pagalvojau-jei spaus-nešiu geriau pratempt..
batai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 09 vasario 2011 - 22:06
Ir as pagaliau gavai savo grozius... Na dali ju blush2.gif Siti visi vasariniai.
Stai tokias kelnytes, tik mano spalva light amethyst, svelniai rusvai-violetine g.gif wub.gif
Emiau 00 kaip visada dabar - dealiai!!!
user posted image

Taip pat gavau Scout chino, mano spalva soft terracota, buvo ju ilgai ispardavime, dabar tik sita spalvyte beliko.
Irgi 00, siek tiek labiau priglude. Medziaga - pasaka!!!
user posted image

Bliuskute, silkine, labai fainute, emiau 2 dydi, galetu buti truputi mazesne, bet is kitos puses 0 galejo per mazas buti... Dar nzn ar nesiu pasiaurinti ar ne, bet pasiliksiu tai tikrai thumbup.gif

user posted image

Na ir marskinukai, man labai patinka tie prisiuti kaip ten juos vadinot... lotuliukas.gif
Irgi 2 dydis - idealiai wub.gif

user posted image

Niu kol kas tiek, kai padarysiu realias foto - iskart sulauksit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 09, 22:58)
Dar komentuoju batus, sakyčiau, kad padidinti, nes pirkau 10-su 41, kas įprastai iš kitų pardžių būna maža, gerai, kad pagalvojau-jei spaus-nešiu geriau pratempt..
batai

As noriu pirkti ilgaaulius, tik kitokio modelio, tai dabar taip ir neaisku, kaip su dydziu, ar 8 ar 8H imti unsure.gif Pasakykit man neisprususiai, ka reiskia "shaft circumference" ir "shaft height " g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 02 09, 23:50)
As noriu pirkti ilgaaulius, tik kitokio modelio, tai dabar taip ir neaisku, kaip su dydziu, ar 8 ar 8H imti  unsure.gif  Pasakykit man neisprususiai, ka reiskia "shaft circumference" ir "shaft height "  g.gif

Nežinau ar as cia labai isprusus mirksiukas.gif , bet manau, kad circumference yra aulo plotis, o height aulo ilgumas, pataisykit, jei ne taip...
Gal rašo prie batų...ar pirkti didesnius, ar mažesnius? Prie maniškių-nerašė, bet šeštas jausmas suveikė nors kartą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 02 09, 22:52)
clap.gif sakiau, kad bus geri, labai laukiau, kol parašysit kažką  biggrin.gif

Gal kas patars su 104-106 cm klubais, koki dydi dzinsiuku imti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 09, 23:58)
Nežinau ar as cia labai isprusus mirksiukas.gif , bet manau, kad circumference yra aulo plotis, o height aulo ilgumas, pataisykit, jei ne taip...
Gal rašo prie batų...ar pirkti didesnius, ar mažesnius? Prie maniškių-nerašė, bet šeštas jausmas suveikė nors kartą lotuliukas.gif

Bet kokie jie idomus, geriau prie ismatavimu parasytu pedu ismatavimus, o ne aulo ploti ar ilgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 02 09, 22:11)
Ir as pagaliau gavai savo grozius... Na dali ju  blush2.gif  Siti visi vasariniai.
Stai tokias kelnytes, tik mano spalva light amethyst, svelniai rusvai-violetine  g.gif  wub.gif
Emiau 00 kaip visada dabar - dealiai!!!
Taip pat gavau Scout chino, mano spalva soft terracota, buvo ju ilgai ispardavime, dabar tik sita spalvyte beliko.
Irgi 00, siek tiek labiau priglude. Medziaga - pasaka!!!

wub.gif
su kiek cm, per klubus, jums 00 super bigsmile.gif ?

labai norėtųsi pamatyt realiai, kaip atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny11 @ 2011 02 10, 08:36)
gal galima salio nuoroda ax.gif  4u.gif

Likus tik kita spalva: http://www.jcrew.com...D=1297254992901
Atsakyti
merginos kokio reiktu sio sijonuko su 103cm klubais?
http://www.jcrew.com...~~~~~/33659.jsp
Atsakyti