Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

As 4 imciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 10, 17:13)
As 4 imciau.

g.gif as 8 isidejau i kasika to Nico modelio unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 10, 17:15)
as pirma laukiu  4u.gif

koki emet dydi su kokiais klubais?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 10, 18:17)
g.gif  as 8 isidejau i kasika to Nico modelio unsure.gif
Papildyta:

To pirmo juodo sijonuko 2 dydžio juosmuo yra 35,5 cm. Tikrai nepadidintas ax.gif
Atsakyti
sie atitinka berods?
http://www.jcrew.com...D=1294998504243
atsirado dydziu thumbup.gif

salikeli ir as isidejau..labai jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 10, 17:17)

Jei norit parasiuto - liuks. As su tokiais pat klubais imciau maksimum 6, jei noreciau, kad kabetu ant klubu, ne ant juosmens.
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 10, 17:19)
To pirmo juodo sijonuko 2 dydžio juosmuo yra 35,5 cm. Tikrai nepadidintas  ax.gif

aciu
reiskias man 6arba 8 g.gif velvetinis 10 ziauriai didelis,tai sito gal tikrai 8 imt/.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 02 10, 17:20)
Jei norit parasiuto - liuks. As su tokiais pat klubais imciau maksimum 6, jei noreciau, kad kabetu ant klubu, ne ant juosmens.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai,as bijau aukscio lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet man tikrai ima atrodyti, kad Factory drabai nėra padidinti ar bent jau ne tiek didinti g.gif įdomu būtų palyginti kažkokį drabužėlį pirkta iš factory ir ne iš factory, ar būtų vienodo dydžio g.gif
Atsakyti
kai gaunat kokį daiktą ir čia atraportuojat, parašykit ir kokį realiai dydį nešiojat, ar apimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 10, 17:17)
Papildyta:

as su 104-106 paemiau 10, net nezinau kaip bus, pirma larta sijona pirkau, kai gausiu pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 10, 13:47)
Man šį megztuką
user posted image

Aciu, Dzinte, apie sita 4u.gif
ar labai atviras kaklas?
Atsakyti
Šiandien pasiėmiau jcrew paltuką. Imetu parodyti. Foto gal nekokybiška, o ir paltukas truputi dar pasiglamžes. Dydis 2, bet būtų užtekę ir 0. Man pasirodė, kad jis nemažintas kaip kažkas minėjo. g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 10, 19:58)
Koks gražus paltukas bigsmile.gif Net ir išplaukusioje foto tai matosi bigsmile.gif
Gal galėtumėte išmatuoti paltuką 4u.gif

Aš irgi gavau-kokia ši spalva graži realybėj ir medžiaga kokia įdomi-visai nepanaši į vilną, kaip ir suknučių-negaliu atsistebėti thumbup.gif thumbup.gif .....man tai netiko, reiks dėt į išparduotuvę..
O dėl to šaliko pastelinių spalvų, tai ir aš mačiau su nuolaida...dar galvoju koks gražus, o visos tą kitą perka, na manau-mano skonis jau turbūt kažkoks kitoks, nu, ką ir nepirkau-pasidaviau daugumos nuomonei lotuliukas.gif
Atsakyti