Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų stomatologų kabinetai

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2010 09 24, 09:57)
o jums pasake,kad kauke 150Lt ar perskaitete klinikos puslapyje?mes irgi skaiteme klinikos puslapyje,bet kai reikejo susimoketi tai su kauke narkoze mums kainavo,kaip ir paprasta 1val narkoze 450LT.
Papildyta:
o dabar drauges vaikutis su istatytu dantuku?kokiu budu ji istato,kaip suaugusiam implantu i zandikauli? zinau apie pasekmes,kad tas tarpas kru dabar yra likes,kad jis trauksis o paskui priekiniams dantukams nebeliks vietos,o kadangi dvieju metu vaiaks dar tirkai maziukas,ir be tu priekini udantu dar gali tekti vaikscioti 4-5 metus

Telefonu pasake kaina kauke-150lt g.gif
Atsakyti
Vilniuje drasiai rekomenduociau NORTHWAY medicinos centro stomatologe Ruta Zykute thumbup.gif thumbup.gif
Mano 4 metuku dukrytei jau labai skaudejo viena krumini dantuka, net verke pora naktu verysad.gif o dar be jo buvo 3 kariesai doh.gif
Be jokiu nuskausminimu Ruta ikalbejo mano dukryte taisyti dantukus (isplauti vandenuku kirminiukus tongue.gif ), sutaise visus dantukus be jokiu asaru ar mano laikymo. Dukryte kiekviena karta pati noriai eidavo taisytis dantuku, nes patiko spalvotos plombos ir pati gydytoja su ja viska aptardavo, papasakodavo ka daro thumbup.gif

Zodziu. kai palyginu su Nemencines pl esasncia Stomatologijos (ar Odontologijos g.gif ) klinika, tai kaip diena ir naktis. Daugiau niekada nevaziuosim i ta klinika, nors mums ja rekomendavo pazistami, kaip labai gera unsure.gif
Jei ne ju aplaidumas, mano dukrytei nebutu reikeja kesti dantuku skausmo, jei laiku butu sutvarke karieso apimta dantuka.
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2010 09 24, 10:57)
o jums pasake,kad kauke 150Lt ar perskaitete klinikos puslapyje?mes irgi skaiteme klinikos puslapyje,bet kai reikejo susimoketi tai su kauke narkoze mums kainavo,kaip ir paprasta 1val narkoze 450LT.
Papildyta:
o dabar drauges vaikutis su istatytu dantuku?kokiu budu ji istato,kaip suaugusiam implantu i zandikauli? zinau apie pasekmes,kad tas tarpas kru dabar yra likes,kad jis trauksis o paskui priekiniams dantukams nebeliks vietos,o kadangi dvieju metu vaiaks dar tirkai maziukas,ir be tu priekini udantu dar gali tekti vaikscioti 4-5 metus

tai man atrodo kad tas dantukas dar turetu ataugti, jo i zandikauli gal negalima as cia tik pati galvoju) Juk jis pieninis buvo.
Jiems 3 metuku liepe ateiti istatyti (dabar tik 2) O ka ten darys - as nezinau ir ji neturi supratimo.

Atsakyti
Ar kas nors vedet savo vaikus i veido chirurgija del dantuku rovimo?
Butu idomu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Ar kas nors lanketes Domus Dentes klinikoje pas gydytoja Laura (tiksliai pavardes neuzsirasiau)?
Atsakyti
Laba diena, domina Raseiniuose, kas taiso vaikams dantukus...
Atsakyti
Laba,
gal kas zinote ar Kaune yra privaciai vaiku stomatologas su anesteziologu. Bet kad ne pilna narkoze duotu, o tik raminancia tablete. Girdejau, kad Vilniuje, Zalgirio klinikoje taip yra, o Kaune?
Su savo pypliu niekaip negalim graziuoju susitarti, o nenoriu prilaukti tiek, kad jau iki nervo prieitu.
Atsakyti
Pabandykit paskambinti.. Garantuoti negaliu, bet gal....
Rasa Šliumpienė (8 37) 361761
Labai švelni ir nuostabi daktarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalyte: 30 rugpjūčio 2011 - 11:59