Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(saintlina @ 2011 02 26, 19:40)
Ex žodis prilygsta kilmės dokumentui  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 26, 19:40)
net baisiausiam sapne nesuabejočiau  schmoll.gif  Ex žodis prilygsta kilmės dokumentui  thumbup.gif
O užrašyta 'jalapenas raudon.'

o jalapenas Tam hot - turi? o green jalapeno? Gali būt, kad kažkurios iš jų, nes kiek žinau ex šitas turėjo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 26, 20:36)
o jalapenas Tam hot - turi? o green jalapeno? Gali būt, kad kažkurios iš jų, nes kiek žinau ex šitas turėjo...  ax.gif

Tam hot turiu. Green - ne. Bet nemanau, kad žaliąjį Ex raudonu pavadintų schmoll.gif
Betgi 'purple' ir verčiasi 'purpurinis, tamsiai raudonas'. Taip kad manau, jog viskas aišku - pas mane jalapenas purple.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 26, 20:51)
Tam hot turiu. Green - ne. Bet nemanau, kad žaliąjį Ex raudonu pavadintų  schmoll.gif
Betgi 'purple' ir verčiasi 'purpurinis, tamsiai raudonas'. Taip kad manau, jog viskas aišku - pas mane jalapenas purple.

purple ...is anglu k. violetinis
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 26, 21:51)
Tam hot turiu. Green - ne. Bet nemanau, kad žaliąjį Ex raudonu pavadintų  schmoll.gif

tas žalias sunokęs man rodos oranžinis buvo mirksiukas.gif Čia su tais žaliais pipiraqis, tai kaip ir su paprikom, kol nesunokę žalios, o kai sunoksta, spalvą į raudoną dažniausiai pakeičia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 26, 20:57)
purple ...is anglu k. violetinis

amer. violetinis,
angl. - purpurinis, tamsiai raudonas

juk ir kardinolo mantija purpurine vadinama..
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 26, 20:58)
tas žalias sunokęs man rodos oranžinis buvo mirksiukas.gif Čia su tais žaliais pipiraqis, tai kaip ir su paprikom, kol nesunokę žalios, o kai sunoksta, spalvą į raudoną dažniausiai pakeičia ax.gif

čia kaip tam anekdote, kur vaikas tėčio klausia, kokia čia uoga.
Tėvas: mėlynė
Vaikas: o kodėl raudona?
Tėvas: todėl, kad žalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 vasario 2011 - 21:10
na isdygo pas mane jau 8 paprikytes,laukiu daugiau,be reikalo pergyvenau, kad nedyksta smile.gif
Papildyta:
o tai db man reikia nuimti plevele?bet juk ne viskas isdygo ir kaip db laikyti jas ant palanges toliau?
Atsakyti
taip, dabar jau nuimt plėvelę ir statyt ant palangės, nes jei lauksit, kol kitos išdygs, šitos ištįs. Kitos irgi po truputėlį pasirodys.
Atsakyti
aisku,o dar kalusimeli turiu,o jei jos pas mane isdygo viena salia kitos,tai kaip daryt,ar persodinti veliau ar tiesiog israuti?(katinas nagus prikiso tai pamaise man)
Atsakyti
išpikiavau Ra pim...ius, sudygo visos sėkliukės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
geda smile.gif nezinau ka reiskia zodis ispikuoti,tai cia gal persodinti?tai galima persodint jai man sudygo viena salia kitos?ir kada tai geriausia butu daryti?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 02 27, 20:13)
geda smile.gif nezinau ka reiskia zodis ispikuoti,tai cia gal persodinti?tai galima persodint jai man sudygo viena salia kitos?ir kada tai geriausia butu daryti?

Taip, išpikuoti tai reiškia persodinti šiek tiek retesniais tarpeliais, kad augaliukai vienas kitam nerukdytų augti.

Išdygę jie turi pirmuosius skilčialapius - tai netikri lapukai. Lukterk pora savaitėlių, kai išleis sekančius lapelius, jie bus tikrieji, tuo pačiu ir daigeliai jau bus pakankamai sustiprėję. Tuomet daigelius gali drąsiai išpikiuoti į atskirus indelius po vieną arba į bendrą lovelį.
Atsakyti