Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(makeup @ 2012 04 05, 18:31)

is kur tokius ketinat gauti?smile.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 balandžio 2012 - 20:15
QUOTE(Tedanny @ 2012 04 08, 18:16)
is kur tokius ketinat gauti?smile.gif

Siųstis iš užsienio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri pasidalintų atsiliepimais apie Camo Quad arba Bright Eyed? Ar išvis apsimoka su CS kosmetika prasidėti?

user posted image
user posted image

Esu bandžiusi Benefit Boi-ing. Nieko įspūdingo. Paakiams man visiškai netiko. Taip pat nepasakyčiau, kad gerai maskavo spuogelius/dėmes.
Dar turiu Benefit Erase paste... ir niekaip negaliu susidraugauti su ta pasta. Tiršta, sunkiai sklaidosi. Bet kiek žiūrėjau youtube video, visi kaip vienas prisiekinėja, kad geresnio produkto paakiams nėra, tik reikia įvaldyti aplikacijos techniką. Dar nepasiduodu...
Atsakyti
laukiu parkeliaujant šio:
user posted image
nemažai pagyrų prisiskaičiau, maskuosiu ne paakius, lygina jį su boingu biggrin.gif
maskuoja net tatoo bigsmile.gif žr. čia
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 10, 09:48)
nemažai pagyrų prisiskaičiau, maskuosiu ne paakius, lygina jį su boingu  biggrin.gif
maskuoja net tatoo  bigsmile.gif žr. čia

Geras šis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 10, 08:48)
user posted image
nemažai pagyrų prisiskaičiau, maskuosiu ne paakius, lygina jį su boingu  biggrin.gif

Iš kur užsisakėte? 4u.gif
Atsakyti
iš ebay wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 10, 09:48)
user posted image

Turiu, 2 spalvas mirksiukas.gif light ir medium, su boingu nelyginčiau, bet maskuoja kaip iš skystų labai gerai. Tiesa, oda turėtu būti paakių normali, sausai jokių būdu netiks. Tinka jaunatviškai odai smile.gif .

Atsiminiau dar vieną, gerą, pigų maybelline superstay 24h concealer
user posted image
Atsakyti
[quote=Juxt,2012 04 10, 09:48]

Ir as sita turiu,man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 04 12, 01:52)
Turiu, 2 spalvas mirksiukas.gif  light ir medium, su boingu nelyginčiau, bet maskuoja kaip iš skystų labai gerai. Tiesa, oda turėtu būti paakių normali, sausai jokių būdu netiks. Tinka jaunatviškai odai smile.gif .

aš light užsisakiau, kaip minėjau - maskuosiu ne paakius ax.gif
o galite papasakoti apie boingą? vis kirba mintis užsisakyti doh.gif nors pas man tų concealerių jau begalė doh.gif

tiesa, turiu dar vieną iš LABAI stipriai maskuojančių smart cover (man toks baltoj tūbelėj)
user posted image
man atspalvis ir konsistencija nelabai patinka, bet šiaip maskuoja puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 12, 10:45)
o galite papasakoti apie boingą? vis kirba mintis užsisakyti  doh.gif nors pas man tų concealerių jau begalė  doh.gif

Aš kadaise turėjau šitą rinkinuką - Benefit confessions of a concealaholic

user posted image

Boingas tikrai vertas dėmesio. Kai buvau įdegusi, tai skirtumo tarp 1 ir 2 atspalvio nelabai mačiau, bet žiemą tai man ir 1 buvo vos tamsokas unsure.gif Maskuoja labai gerai, puikiai išsilaiko. Paakiams per sunkus, bet dėmelėms ir spuogeliams pats tas. Šiaip jis toks nei labai aliejingas, nei labai sausas, skalsus.

Erase paste tai paakiams puiki, bet su ja reikia susidraugauti ir išmokti paskirstyti. Nepatogu tik ją iš to induko krapštyti ir spalvos irgi nelabai kokios.
Atsakyti
Na man benfit labai viskas patiko ką bandžiau, bet vat su spalvomis schmoll.gif nekas... Boingas turi 3 spalvas, tarp 1 ir 2 skirtumo didelio nėra doh.gif Bet lietuvėms tikt turėtu, maskuoja tikrai gerai. Ypač šviesios odos savininkės neras atspalvio verysad.gif . Bet stebuklo tikrai nematau mirksiukas.gif .
Atsakyti