QUOTE(mila* @ 2011 05 15, 15:47)
bet dabar jau vakuuminio nebesidarysiu-neber ko dailinti
esu isbandzius as taip pat ivairiu kremu, bet priejau isvados-kad naturalus aliejai su eteriniais-veikia dar geriau
Labas Mila*!
O gal galetum tiksliai parasyti, kokius butent aliejus bazinius ir eterinius naudojai, kurie labiausiai padejo? Ir kokiomis proporcijomis juos maisei?
Kaip supratau, tepeisi jais ir ryte, ir vakare? O kaip per diena po to aliejuotai vaiksciot, juk rubai visvien kazkiek susiriebaluoja, net nuvalius kuna serveletem.. ?
Man net patalyne nakti susiriebaluoja, jei vakare pasitepu kokiu aliejum, nors specialiai miegu su naktiniais, bet vistiek..

Naudoju paprasta alyvuogiu alieju masaziukams (extra virgin olive oil), bet galvoju, gal veiksmingesniu, po kuriu tikrai rezultatas matomas, is savo patirties patartum?

Ir kiek kartu per savaite darei masazus su taurem? Dazniausiai tik issitepdavai aliejais rytais ir vakarais be masazu, taip?
Aciukas!!
Beja, dariau kazkuri laika kavos pilingus - man ne kiek nepadejo celiulito atzvilgiu.. Pasirode tik kaip geras skrabas kunui ir tiek...
Ir su vakuminem taurelem masazavausi pagal limfos tekejimo krypti ilga laika - taip pat rezultatas buvo nulinis, o dar ir kraujagysliu i pavirsiu ant koju vietomis islindo, ko anksciau nebuvo

, nors vakuma ne per stipru dariau, masazuojant kad neskaudetu ir melyniu nebutu. Taigi sie 2 dalykai plika akim matomam celiulitui visiskai man nepadejo

Gal sakau, aliejai kokie stebuklingi suveiks, jei ryte ir vakare jais tepciausi

, bet del to riebaluotumo nezinau kaip daryt, kai po to rubus gerus rengtis reik is namu einant..
Patarkit prasom?
p.s. Kontraceptikai tikrai to bieso celiulito prideda!!