taip aliejuku patepi po tirscius ir ciki

Kaip faina jum panos, kad kavos tirsciai gelbeja, man tai nulis is ju, tik oda laikinai pagrazeja, o celiulitui jokio poveikio

QUOTE(Vika333 @ 2011 06 14, 11:33)
Kaip faina jum panos, kad kavos tirsciai gelbeja, man tai nulis is ju, tik oda laikinai pagrazeja, o celiulitui jokio poveikio 

o kiek laiko trini ir kiek kartu darais kad nieko?
po proceduros gal kazkuom patepi odele?
beje gazuotu gerimu grieztai gerti draudziama!!! jei nenori buti celiulito draugas

QUOTE(neiruke @ 2011 06 14, 13:08)
o kiek laiko trini ir kiek kartu darais kad nieko?
beje gazuotu gerimu grieztai gerti draudziama!!! jei nenori buti celiulito draugas

isimylejau as kavos pilinga seniai, jau daugiau kaip metus ta naudoju, bet tik del odos pagrazinimo, man kazkiek apmazina zasies oda ant slaunu ir zastu, o kito poveikio as nuo kavos nematau. Trinu visa kuna 2 kartus per savaite, kartais 3, po duso daugiau nieko netepu, nes po kavos oda labai svelni palieka, tai net nesinori kazko ant virsaus tept

QUOTE(neiruke @ 2011 06 14, 10:35)
galima i kavos tirscius imaisyti aliejuko, tada jis geriau isigers bedarant pylinga ir po to nereikes papildomai tepliotis

QUOTE(Umeida @ 2011 06 14, 14:12)
Kai turiu labai smulkiai maltos kavos tirščius dar įberiu šiek tiek druskos,įpilu alyvuogių aliejaus ir įspaudžių natūralių citrinos sulčių.
O kai kava stambesnio malimo,tai druskos neberiu.
O kai kava stambesnio malimo,tai druskos neberiu.
labai idomus misinys ir efektyvus turetu but

QUOTE(susidomejus @ 2011 06 14, 14:25)
Ačiū

Man efektyvu.
Šiaip aš eksperimentų mėgėja .Kartais į jau minėtą mišinį įberiu maltų gvazdikėlių, nes jie turi antibakterinį poveikį,kartais įlašinu kelis lašus Citrosept,arbatmedžio aliejaus (antiseptikai).
Kažkada nesuvartojau kviečių gemalų,baigėsi galiojimas, tai su druska ir aliejumi juos sunaudojau viso kūno pilingui.Tą patį esu dariusi ir su iš galiojimo išėjusiomis sėlenomis.Jei sėlenos vadinamos žarnyno šluota, tai ko jos negali būti man odos šluota

Prisigalvoju visokių variantų.Ekspromtu sumąstau,paskui išgaruoja-gal reiks pradėt rašytis savo "receptūras"

QUOTE(Umeida @ 2011 06 14, 14:42)
Ačiū
Man efektyvu.
Šiaip aš eksperimentų mėgėja .Kartais į jau minėtą mišinį įberiu maltų gvazdikėlių, nes jie turi antibakterinį poveikį,kartais įlašinu kelis lašus Citrosept,arbatmedžio aliejaus (antiseptikai).
Kažkada nesuvartojau kviečių gemalų,baigėsi galiojimas, tai su druska ir aliejumi juos sunaudojau viso kūno pilingui.Tą patį esu dariusi ir su iš galiojimo išėjusiomis sėlenomis.Jei sėlenos vadinamos žarnyno šluota, tai ko jos negali būti man odos šluota
Prisigalvoju visokių variantų.Ekspromtu sumąstau,paskui išgaruoja-gal reiks pradėt rašytis savo "receptūras"

Man efektyvu.

gvazdikeliai turi dar ir medziagu apykaita spartinanti poveiki

Butinai rasykites sugalvotus receptus

QUOTE(susidomejus @ 2011 06 14, 14:51)
gvazdikeliai turi dar ir medziagu apykaita spartinanti poveiki

Ačiū už info

Gal ir reiks pradėti rašytis
QUOTE(Dolita @ 2011 06 10, 10:05)
O jus cia naudojat tas senovines taures kur dedavo nuo kosulio ant nugaros ar cia kokios kitokios?
Galima ir tas senovines, tik jas reikia priklijuoti su ugnimi, o cia daugiausia kalbama apie silikonines
Merginos jūs gal apie tokias šnekate taures? http://www.anonsas.l...x/article/29780 Čia straipsnis su nuotraukomis:)
Jei tokias - rėkite, varysiu pirkti:))
Jei tokias - rėkite, varysiu pirkti:))