Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

taip aliejuku patepi po tirscius ir ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip faina jum panos, kad kavos tirsciai gelbeja, man tai nulis is ju, tik oda laikinai pagrazeja, o celiulitui jokio poveikio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 06 14, 11:33)
Kaip faina jum panos, kad kavos tirsciai gelbeja, man tai nulis is ju, tik oda laikinai pagrazeja, o celiulitui jokio poveikio  verysad.gif

o kiek laiko trini ir kiek kartu darais kad nieko?
po proceduros gal kazkuom patepi odele?

beje gazuotu gerimu grieztai gerti draudziama!!! jei nenori buti celiulito draugas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 06 14, 13:08)
o kiek laiko trini ir kiek kartu darais kad nieko?
po proceduros gal kazkuom patepi odele?

beje gazuotu gerimu grieztai gerti draudziama!!! jei nenori buti celiulito draugas smile.gif

isimylejau as kavos pilinga seniai, jau daugiau kaip metus ta naudoju, bet tik del odos pagrazinimo, man kazkiek apmazina zasies oda ant slaunu ir zastu, o kito poveikio as nuo kavos nematau. Trinu visa kuna 2 kartus per savaite, kartais 3, po duso daugiau nieko netepu, nes po kavos oda labai svelni palieka, tai net nesinori kazko ant virsaus tept ax.gif gazuotu seniai atsisakiau, jie man skrandi grauzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 06 14, 10:35)
taip aliejuku patepi po tirscius ir ciki mirksiukas.gif

galima i kavos tirscius imaisyti aliejuko, tada jis geriau isigers bedarant pylinga ir po to nereikes papildomai tepliotis 4u.gif
Atsakyti
Kai turiu labai smulkiai maltos kavos tirščius dar įberiu šiek tiek druskos,įpilu alyvuogių aliejaus ir įspaudžių natūralių citrinos sulčių.
O kai kava stambesnio malimo,tai druskos neberiu.
Atsakyti
QUOTE(Umeida @ 2011 06 14, 14:12)
Kai turiu labai smulkiai maltos kavos tirščius dar įberiu šiek tiek druskos,įpilu alyvuogių aliejaus ir įspaudžių natūralių citrinos sulčių.
O kai kava stambesnio malimo,tai druskos neberiu.

labai idomus misinys ir efektyvus turetu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 06 14, 14:25)
labai idomus misinys ir efektyvus turetu but  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Man efektyvu.
Šiaip aš eksperimentų mėgėja .Kartais į jau minėtą mišinį įberiu maltų gvazdikėlių, nes jie turi antibakterinį poveikį,kartais įlašinu kelis lašus Citrosept,arbatmedžio aliejaus (antiseptikai).
Kažkada nesuvartojau kviečių gemalų,baigėsi galiojimas, tai su druska ir aliejumi juos sunaudojau viso kūno pilingui.Tą patį esu dariusi ir su iš galiojimo išėjusiomis sėlenomis.Jei sėlenos vadinamos žarnyno šluota, tai ko jos negali būti man odos šluota mirksiukas.gif
Prisigalvoju visokių variantų.Ekspromtu sumąstau,paskui išgaruoja-gal reiks pradėt rašytis savo "receptūras" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Umeida @ 2011 06 14, 14:42)
Ačiū 4u.gif
Man efektyvu.
Šiaip aš eksperimentų mėgėja .Kartais į jau minėtą mišinį įberiu maltų gvazdikėlių, nes jie turi antibakterinį poveikį,kartais įlašinu kelis lašus Citrosept,arbatmedžio aliejaus (antiseptikai).
Kažkada nesuvartojau kviečių gemalų,baigėsi galiojimas, tai su druska ir aliejumi juos sunaudojau viso kūno pilingui.Tą patį esu dariusi ir su iš galiojimo išėjusiomis sėlenomis.Jei sėlenos vadinamos žarnyno šluota, tai ko jos negali būti man odos šluota mirksiukas.gif
Prisigalvoju visokių variantų.Ekspromtu sumąstau,paskui išgaruoja-gal reiks pradėt rašytis savo "receptūras"  g.gif

gvazdikeliai turi dar ir medziagu apykaita spartinanti poveiki 4u.gif
Butinai rasykites sugalvotus receptus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 06 14, 14:51)
gvazdikeliai turi dar ir medziagu apykaita spartinanti poveiki  4u.gif
Butinai rasykites sugalvotus receptus smile.gif

Ačiū už info 4u.gif
Gal ir reiks pradėti rašytis
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 06 10, 10:05)
O jus cia naudojat tas senovines taures kur dedavo nuo kosulio ant nugaros ar cia kokios kitokios?

Galima ir tas senovines, tik jas reikia priklijuoti su ugnimi, o cia daugiausia kalbama apie silikonines
Atsakyti
Merginos jūs gal apie tokias šnekate taures? http://www.anonsas.l...x/article/29780 Čia straipsnis su nuotraukomis:)
Jei tokias - rėkite, varysiu pirkti:))

Atsakyti