QUOTE(jurga29 @ 2012 02 02, 19:02)
Nu man niekaip nesiseka ta vezimuka apziureti gyvai

Nuvaziavau i Vilniu pasirodo tas modelis yra Kaune, o kai nuvaziavau ten, pasirodo ji jau isveze i Vilniu
Greiciausiai ir man teks ji uzsisakyti nemacius,bet tikriausiai uzsisakysiu be sedimos dalies, nes man ji nelabai graziai ziurisi

o ir pats pardavejas, o gal savininkas sake, kad sedimoji dalis nera labai patogi, geriau jau sportinuka nusipirkti lengvesni ir patogesni.Ir minejo, kad uzsakymas uztruks apie 3 men. nu ir vezima issirinkau

O kitus kiek ziuri tiek visi nebegrazus, net tie isgirtieji Emmukai nepatiko.
as ir emma ziurejau pirma, paskui uzsikabinau del situ, ir issirinkau pati pati...man graziausia..kadangi turiu jau antra vaika galiu pasakyti, kad sedimoji dalis nera praktiska sakyciau del vieno aspekto - sunkumo ir ji vistiek kaip limuzinas..nes vaikas jau didesnis, daznai vaziuojate i zmones, pardes, prie ezeru..nors ratai ir sukasi, bet vistiek cia ne sketukas..taigi kadangi turiu bugaboo, tai emiau viska, nes kaina skyresi gal 300 lt, parduot bus lengviau..taciau zinau kad sedimaja naudosiu tik prie namu, miskuose, kur su bugiu butu sunku..bet atsiminkite kad ateis ruduo, su skeciu tada nevazinesite,o vaikas pvz mano dar tikrai savo kojomis 2 val nevaikscios, taigi vel soksim i sunku limuzina..