Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

QUOTE(jurga29 @ 2012 01 23, 09:29)
Labas rytas  smile.gif  Norejau dar pasitikslinti ar toki turite vezimuka ?
user posted image

jo, toks, tik mano special edition serijos, jis biski skaitosi dar geresnis kazkuo..sedimoji tikrai nemaza, lyginu su senesniu pirmo vaiko vezimu, per pusnis varau sauniai, o besisukantys ratai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2012 01 30, 01:36)
jo, toks, tik mano special edition serijos, jis biski skaitosi dar geresnis kazkuo..sedimoji tikrai nemaza, lyginu su senesniu pirmo vaiko vezimu, per pusnis varau sauniai, o besisukantys ratai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

wub.gif O kur tu ji pirkai?
Atsakyti
cia:
http://www.vaikams.e...;product_id=919

issirinkau is katalogo, realybeje nebuvau maciusi, buvau pirma ir tikiuosi ne paskutine butent sia spalva pasirinkusi..jis odinis wub.gif dar tase emiau.
Atsakyti
labukas. noreciau jusu patarimo. tursim leliuka liepos menesi, bet jau po truputi pradedam dometis vezimais. kadangi gyvenam norvegijoje, o cia kainos kosmines tai ruosiames pirkti lietuvoje. man patinka du modeliukai tai stylo class ir stylo at, taciau nezinau ar man pirkti sportine dali kartu ar veliau? kiek laiko mazdaug vazinejama lopsiuke? mes gyvenam netoli juros tai vejas cia buna vos ne kasdien ir aisku lietus biggrin.gif taip pat jei isvaziuoti i gamta kur tai visur misko keliukai tokie. tai labai noreciau jusu patarimo ka man rinktis smile.gif esu siam reikale naujoke o norisi issirinkti ne tik grazu bet ir gera smile.gif beje gal kas esat tureje ir si ir bebe confort firmos? ir zinot kuo jie skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2012 01 31, 22:03)
cia:
http://www.vaikams.e...;product_id=919

issirinkau is katalogo, realybeje nebuvau maciusi, buvau pirma ir tikiuosi ne paskutine butent sia spalva pasirinkusi..jis odinis wub.gif dar tase emiau.

man jie nerealiai gražūs wub.gif ... Vaikų šalis parodoje kai mačiau tai nei Emma ką lyginti nei kitus, kas mėgsta klasika tai šiuos modeliukus iš karto galima įsimylėti, aš žiūrėjau baltą bei smėlinius variantus wub.gif
... būtumėm tikrai pasirinkę šį vežimuką jei planuotumėm nors dar vieną lelių, kaip vienam tai man kaina kandžiojosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redxgirl @ 2012 02 01, 18:30)
labukas. noreciau jusu patarimo. tursim leliuka liepos menesi, bet jau po truputi pradedam dometis vezimais. kadangi gyvenam norvegijoje, o cia kainos kosmines tai ruosiames pirkti lietuvoje. man patinka du modeliukai tai stylo class ir stylo at, taciau nezinau ar man pirkti sportine dali kartu ar veliau? kiek laiko mazdaug vazinejama lopsiuke? mes gyvenam netoli juros tai vejas cia buna vos ne kasdien ir aisku lietus biggrin.gif taip pat jei isvaziuoti i gamta kur tai visur misko keliukai tokie. tai labai noreciau jusu patarimo ka man rinktis smile.gif esu siam reikale naujoke o norisi issirinkti ne tik grazu bet ir gera smile.gif beje gal kas esat tureje ir si ir bebe confort firmos? ir zinot kuo jie skiriasi?

jeigu jus vazinesite smeliu, po kalniukus ir panasiai -class manau per sunkus. sportine dalis perkama veliau kainuos daugiau negu perkant is karto, ne visi class modeliukai parduodami tik su lopsiu. o kiek laiko miegos lopsi, priklausys nuo vaiko, i sportine nuo 6 men juk galima kelti, tai tiek ir isbus..nors as, jeigu tik vaikas miegos -pietu miega darysiu terasoje lopsyje, nuemusi nuo ratu- del saugumo..
Atsakyti
Nu man niekaip nesiseka ta vezimuka apziureti gyvai doh.gif Nuvaziavau i Vilniu pasirodo tas modelis yra Kaune, o kai nuvaziavau ten, pasirodo ji jau isveze i Vilniu doh.gif
Greiciausiai ir man teks ji uzsisakyti nemacius,bet tikriausiai uzsisakysiu be sedimos dalies, nes man ji nelabai graziai ziurisi ax.gif o ir pats pardavejas, o gal savininkas sake, kad sedimoji dalis nera labai patogi, geriau jau sportinuka nusipirkti lengvesni ir patogesni.Ir minejo, kad uzsakymas uztruks apie 3 men. nu ir vezima issirinkau ax.gif O kitus kiek ziuri tiek visi nebegrazus, net tie isgirtieji Emmukai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2012 02 02, 19:02)
Nu man niekaip nesiseka ta vezimuka apziureti gyvai  doh.gif Nuvaziavau i Vilniu pasirodo tas modelis yra Kaune, o kai nuvaziavau ten, pasirodo ji jau isveze i Vilniu  doh.gif
Greiciausiai ir man teks ji uzsisakyti nemacius,bet tikriausiai uzsisakysiu be sedimos dalies, nes man ji nelabai graziai ziurisi  ax.gif o ir pats pardavejas, o gal savininkas sake, kad sedimoji dalis nera labai patogi, geriau jau sportinuka nusipirkti lengvesni ir patogesni.Ir minejo, kad uzsakymas uztruks apie 3 men. nu ir vezima issirinkau  ax.gif O kitus kiek ziuri tiek visi nebegrazus, net tie isgirtieji Emmukai nepatiko.

va va aš kai apžiūrėjau šį, man Emmukai taip pat nublanko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2012 02 02, 19:02)
Nu man niekaip nesiseka ta vezimuka apziureti gyvai  doh.gif Nuvaziavau i Vilniu pasirodo tas modelis yra Kaune, o kai nuvaziavau ten, pasirodo ji jau isveze i Vilniu  doh.gif
Greiciausiai ir man teks ji uzsisakyti nemacius,bet tikriausiai uzsisakysiu be sedimos dalies, nes man ji nelabai graziai ziurisi  ax.gif o ir pats pardavejas, o gal savininkas sake, kad sedimoji dalis nera labai patogi, geriau jau sportinuka nusipirkti lengvesni ir patogesni.Ir minejo, kad uzsakymas uztruks apie 3 men. nu ir vezima issirinkau  ax.gif O kitus kiek ziuri tiek visi nebegrazus, net tie isgirtieji Emmukai nepatiko.

as ir emma ziurejau pirma, paskui uzsikabinau del situ, ir issirinkau pati pati...man graziausia..kadangi turiu jau antra vaika galiu pasakyti, kad sedimoji dalis nera praktiska sakyciau del vieno aspekto - sunkumo ir ji vistiek kaip limuzinas..nes vaikas jau didesnis, daznai vaziuojate i zmones, pardes, prie ezeru..nors ratai ir sukasi, bet vistiek cia ne sketukas..taigi kadangi turiu bugaboo, tai emiau viska, nes kaina skyresi gal 300 lt, parduot bus lengviau..taciau zinau kad sedimaja naudosiu tik prie namu, miskuose, kur su bugiu butu sunku..bet atsiminkite kad ateis ruduo, su skeciu tada nevazinesite,o vaikas pvz mano dar tikrai savo kojomis 2 val nevaikscios, taigi vel soksim i sunku limuzina..
Atsakyti
Siuo metu savo mazyli vezioju BEBECAR STYLO vezimelyje ir esu labai labai patenkinta ir jokio kitokio nenoreciau ir svoris nekelia problemu, nors gyvename daugiabutyje.
Atsakyti
sveikos bendramintes 4u.gif
gal kas galvojate pardavineti bebecar stylo slass?
Atsakyti
Nea blush2.gif jokiais budais, lopsys dar ilgai tvers nors jau 4 men mums, bet vasara bus lauke - lova biggrin.gif o rudeniui soksime vel i sportine dali, nes ziema liuks ratai patiko thumbup.gif
Atsakyti