Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 02 22, 18:48)
darželiuose idealu aulinukai, šalta ten... Na bent žmonės sako biggrin.gif nes mano ožiukai visi namie bene trečią mėnesį marinuojasi, nusibodo gydyt vis ligų mažylei iš ten prinešdavo. Padukas aulinukams tai būt gerai, ale nesugalvoju jokio.

del salcio tai taip, ale del patogumo tai dristu abejoti. Ale ot kokia as, o dar pati veliu doh.gif , nesiderina tiesiog biggrin.gif ...
man tiesiog atrodo, kad tie vaikai per daug judrus aulinukams - galvom eina (pas mane bernai biggrin.gif ).
Vat ant suaugusiuju ir i lauka man jie wub.gif

p.s. raganele, nesuprantu kaip tuos vaikus anksciau augindavo, lyg ir tiek nesirgdavo, o gal net ir salygu tokiu nebuvo, kad jei rimtesne sloga ir jau namai. i darbus mamos eidavo ir kazkaip uzaugom - nevienturciai kaip ne kaip, o dabar - maniskis didysis irgi ligas parnesa, o maziukas suserga is paskos doh.gif
Atsakyti
Taigi vaiku imuninė sistema išbalansuota užterštumo ir visokiu chemikalu ax.gif .
Atsakyti
Mano ramiakai, laikosi vyresniesiems tiek aulinukai tiek šlepetukai, na su aulinukais namie perkaršta būtų, tik mažylei nesilaiko niekas - nusilupa. Tiesą sakant gi velt pradėjau kai vis nešė ligas namo ir nebežinodama ko griebtis sumąsčiau vilnonių tapų pridaryt biggrin.gif gal atsitiktinumas bet po naujų metų jokios ligos namie nebuvo, nepakenkia nei kasdienis maudymasis sniege nei varveklių laižymas.
Visad tie vaikai atsirgdavo "išėję į visuomenę"... Didieji jau greit praserga ir eitų toliau, man mažylės gaila, tai ir sėdi visas naminis vaikų darželis laukuose biggrin.gif Paskutinis išleidimas darželin buvo karnavalų proga - tai naujuosius šeimyniškai sirgdami visi sutikinėjom.
Atsakyti
Mano aulinuklai visgi kažkokie neaiškūs pasirodė, dar šiek tiek "paglosčiau", suglosčiau maždaug 3cm lotuliukas.gif
Kad būčiau storesnius darius būtų galima į lauką su tokiais padūkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 22, 16:31)
Kažkada kalbėjot apie kokonus, radau labai gražu dalyka padaryta iš kokonu  wub.gif
user posted image

thumbup.gif
Besijuokianti ir kadabra gražūs jūsų tepukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 22 vasario 2011 - 22:12
idomi gelyte, katinyti, o dar kai zinai is ko smile.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 02 22, 23:10)
Besijuokianti ir kadabra gražūs jūsų tepukai thumbup.gif

dekui, ale, kad pas mane tempai suleteje, kol savo paskutini ikelta radau pasiciekavint kurie cia tau grazus, ta daug psl.atgal perejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 09:05)
Kadabra, čia tu sluoksną žadi dažyt? Turiu čia tokią pamokėlę, gal padės:
http://www.magic-bea.../articles/1876/

kazkodel neatidaro g.gif , na reiks ryt pabandyt, siandien ko tais internetas grybauja.
Besijuokianti, gal dar ka nors turi apie dazyma savo lobynuose? Pati nebandei?
Atsakyti
merginos atejau kaip ir jusu nuomones del tepuku . veliau tepukus is zelandietisko karsinio, velesi kaip ir nesuper gerai bet tikrai neprastai kaip kartais buna ir tepukai susivele tikrai gerai , bet vat klijiente parase kad praejus dviem savaitem pradejo issinesioti skyles. nemalonu pries klijiente aisku atsiprasiau ir pazadejau perdaryti naujus , bet tiesiog paciai labai rupi suzinoti , kame gali buti reikalas kaip ir nedaveltos kad galejo buti nelabai tikiu , nes kaip ir pati veliau tai zinau kad suveliu atmetu sita dalyka , dabar kalte noriu suversti vilnai , bet ar taip gali buti ? gal tikrai as kalta verysad.gif reztelkit savo nuomone
Atsakyti
Nepamatęs tapkių ir nežinant iš kokios vilnos, manau nieko teisingo pasakyt neįmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 23, 18:09)
Nepamatęs tapkių ir nežinant iš kokios vilnos, manau nieko teisingo pasakyt neįmanoma...

tikriausiai nuotraukele mazai ka bepades , bet patyrusiom akym kaip jusu gal but

vat sie tepukai. nuejus isciupinejau vilna na rankos nukirsti uz ja neduociau kad ten grina vilna ne su dar tiek patyrus , bet nuo namines ziauiai skyrasi cia faktas . butinai sakaiu pameginsiu is tu paciu maiseliu nuvelt sau ir panesioti paziuresiu kaip nesiosis jos , nes neteko is tu maiseliu daugiau daryti .manau bus geriausiais eksperimentas kaip manot? ar as jau cia nusisneku visiskai , bet taip nesmagu ir liudna verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Jetus man irgi pastovi paranoja, kai kas paprašo tapkes sukurpt - o jei blogos jos ten gavosi... Šiaip aulinukų forma man mažiau patikima nei šlepečių dėl siūlės po padu. Daugiau nieko negaliu pasakyt, pertrumpai veltiniauju.
Va ką tik suveltiniavau "akmenukų spalvų":
user posted image
Atsakyti
Karalyste, as tai nieko negaliu pasakyti nepaciupinejus, is vaizdo tik matau, kad man abieju batuku priekiai siek tiek skiriasi (kairys labiau papures), bet gal cia kompas ir foto taip perduoda, nezinau. Nefaina, aisku 4u.gif

Raganele, dailios 4u.gif Kokia ismiera gavosi? Atrodo nemazos.

Klausimas: kas esat vele is 26 mikronu merinosu sluoksnos, kaip ten kas gaunasi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
aciukas kadabra uz 4u.gif kazkaip laukiau tavo nuomones nes viena is mano favoryciu esi.
Atsakyti