as esu siuvinejus... ir ne vienas... ir dar aukso-sidabro siulais man zinokit yra "saldu"- nuveltos paprastos slepiates, o po to vakare prie TV knibinetis, siuvinet, rakinet, pribadyt
Oi per muges dar ir ne to pamatai , Prieš Kalėdas viena moteris nusipirko veilokini tapkini šalika pas kita prekiautoja , o paskui atėjo pas mane tipo vakar pirkau iš jūsu kolegės , bet spalva ne ta gal pakeisit , o aš matau , kad darbas visai ne mūsu stiliaus.Po to nuėjau paveizėt i ta bite darbštuole su kruva baisinio storio šaliku, bet pigiau
Mano naujausios nuograužos... Turėjau jau seniai pabait, bet sirgau dvi savaites, tai jau man jie tiek nusibodę ir dabar dabaihginėju, šitus ir dar pora... Ilgai darbų daryt nesveika, labai nusimozolina...
Kokia spalvytė faina Tokios įdomios ir tie paraitymai Na man tai tapcės su rožėm labai patinka ,nes ir pati tokias įsigijau Kitokių šlepečių net nešiot nenorėčiau(o tik veltas).
Gėlėti/ornamentuoti kaliošai mačiau pard. 24Lt, tai tie skaidrūs 30Lt sakyčiau visai normalu.Tik kažkokie labai riesti Papildyta: Pasirodysiu ir aš su paskutiniais veltiniavimais , nors daug kas jau matė "Tapkės su Broškėm"
ir "Šuniukai"
...eini, eini tiesiai, pasuki kairėn, po to vėl kairėn ir randi dzūkės pirkaitę...
Gėlėti/ornamentuoti kaliošai mačiau pard. 24Lt, tai tie skaidrūs 30Lt sakyčiau visai normalu.Tik kažkokie labai riesti Papildyta: Pasirodysiu ir aš su paskutiniais veltiniavimais , nors daug kas jau matė
tos su broškėm tokios "elegantnos" (koks naujadaras išėjo ), o rudosios su "razinka'