Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori moterys?

Sveikos Super Mamos. Esu vyras ir prisiregistravau Jusu forume, kad isgirsti nuomone is salies. Nebenoriu klausti pazystamu zmoniu, kadangi nenoriu viesinti istorijos artimiems zmonems. Iskarto atsiprasau kad nebenaudoju lietuvisku simboliu tekste ir kitu rasybos klaidu, nedalyvauju rasineliu olimpijadoje. Visa istorija atsiremia i ta pacia siena – klausimma, i kuri 1000cius metu teisingai nesugeba atsakyti nei psichologai nei filosofai – ko nori moterys?

Sutikau ja pries 4 metus, visiskai atsitiktinai uzsienyje. Tai buvo meile is pirmo zvilgsnio, nors meile is pirmo zvilgsnio ir nebetikejau, be to buvau vedes 7 metus ir per visa vedybini gyvenima nei mintimis nebuvau nuklydes i kaire, nors vedes buvau “is reikalo” ir vedybinis gyvenimas buvo tikrai sudetingas, kadangi labai blogai sutardavome… bet del semyniniu isitikinimu stengiausiai buti geru vyru. Nezinau kodel ja uzkalbinau ir pakvieciau i pasimatyma. Jau per pirma pasimatyma suzinojau, kad jinai yra eskorto mergaite (prostitute) ir kas kelis menesius vazineja i uzsieni uzdarbiauti… Pasiuliau jai finansine parama – moketi tiek, kiek jinai uzdirbtu per diena vien uz laika praleista kartu su manimi, taciau jinai atsisake remdamasi tuo kad Lietuvoje turi vaikina, kuris ja myli ir beja kuris zino ir toleruoja jos uzdarbiavimo buda – turbut del pinigu, kadangi kaip veliau suzinojau jis jos uzdirbtus pinigus kartu su ja labai greitai isleisdavo pramogoms, iskaitant “zolyte” “ratus” ir kitokiu stimuliatorius… ir jai tekdavo vel vaziuoti i uzsieni…
Vis delto bendravome kasdien, ji nuolatos juokdavosi… bet atejo laikas skirstytis ir nuveziau ja i aerouosta… ji isskrido…
Gryzes namo nesupratau saves, savo savijautos ir noredamas suprasti pats save issinuomavau viesbuti keletui savaiciu, kur galeciau budamas vienas viska apmastyti, galbus suprast pats save… Per tas dvi savaites praleistas vienui vienas, tarp keturiu sienu supratau labai daug netik apie save, bet ir apie mane supancius zmones… Todel paprasiau sutuoktines skyrybu… Ji sutiko ir tapau “laisvas paukstis”…
Deja su ja taip ir nesusitikau… tik kas keleta menesiu parasydavau jai paklausti kaip sekasi ir sulaukdavau atsakymo kad viskas saunu pas ja… Taip ir bendravome 3 metus… O ketvirtus bendravimo metus as pats jau gyvenau Lietuvoje ir internetu bendravome kasdien, nuo ryto iki vakaro. Ir viena diena as su reikalais vaziavau pro jos miesta, tada ji man pasiule susitikti. Tiesa sakant norejau susitikti, bet bijojau susitikimo. Bet ji parase zinute, kad jinai manes laukia ten ir ten, tai kad nebebuvo kur trauktis. Susitikome… gana keistas jausmas po 4 metu sutikti zmogu, kuris tiek metu buvo geriausiau tavo draugu, kuri myli nuo pirmos akimirkos ir galvoji kad niekados jos nebepamatysi, kad nelemta… Nei minutei neatitraukiau nuo jos akiu, nes norejau atsisziureti i pacia graziasia pasaulyje moteri, kurios niekados nebeturesiu…
Pasimatymas truko apie valanda, bet ta valanda praleista kartu man galutinai nunese stoga…
Gryzus namo, keleta dienu vel bandziau pabegti nuo saves, bet buvo per sunku ir nusprendziau pasakyti jai tai kas mane slegia… Taigi parasiau jai viska nuo pradziu iki galo – prisipazinau meileje. I ka ji atsake tuo, kad nuo musu pazinties ji yra nusprendusi, kad noretu butent tokio vyro salia saves kaip as… ir sutiko pasisveciuoti pas mane…
Pamelavo savo ilgameciam draugui, kad vaziuoja pas drauge ir keleta kartu pasisveciavo pas mane… Tas laikas buvo tikrai nepakartojamas, kai zmogus traukia ne fiziskai, o dvasiskai… Miegojome vienoje lovoje ir laukdavau kol ji uzmigs kad galeciau apkabinti ir nebuti suprastas klaidingai, kaip veliau paaiskejo jinai laukdavo kol as ja apkabinsiu…
Galu gale nusprendeme gyventi kartu… Na atrodytu gal ir laiminga pabaiga, nes tikrai esu laimingas su ja… todel pasipirsau… i ka gavau atsakyma: kad ji tam nepasiruosus ir nepasiruos per artimiausius 10 metu, kad jei dar reikia issilakstyti po pasauli. Ji pabrezia kad as esu idealus vyras (begalo malonu tai girdeti), kad yra tikra jog su manimi butu laiminga, kad savo vaikams noretu tokio tevo… ir ji atsitraukia… netgi suprasdama, kad po kazkiek metu gailesis tokio savo sprendimo…

pateiksiu keleta faktu:

Labai daznai vienu balsu pasakome kazkokia minti;
Ji man geriausia drauge, vienas apie kita zinome viska (kai kurie jos sexualiniai potyriai man nera logiskai paaiskinami, kaip ir siaip nuotykiai gyvenime);
Neprikisu jai jos praeities;
Per 6 menesius bendro gyvenimo nei vieno konflikto;
Sexas fantastiskas ir ji pati patvirtina, kad seksas tarp musu yra geriausias kada nors patirtas;
Dirbu namuose, todel kartu praleidziame daug laiko;
Praleidziamas laikas turiningas;
Jei pabundu pirmas, visada anesu kava ir roze i lova;
Bunant kartu ji sako turejusi pati geriausia gimtadieni;
Ji patyrusi pati geriausia orgazma su manimi;
Per 6 menesius tris kartus buvo nuejusi i kaire su ex (nekonfliktavom – graziai issiaiskinom);
Einam i teatrus, restoranus ir kitus renginius;
Jos tevai ir artimieji stebisi kad jinai pasidare rami (anksciau buvo isteriska);
Ir jos ir mano artimieji palaiko musu draugyste, nes is sono matosi kad esame laimingi(teiraujasi kada tuoksimes);
Ji pripazysta kad su manimi yra laiminga… ir zino kad tokia ir butu…

Toki savo sprendima ji aiskina tuo, kad ji turi viska ko nori ir kaip nori ir del to kad nieko nebetruksta ir jauciasi gyvenanti idealiame pasaulyje ji nori pabegti…

Tai KO NORI MOTERYS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesuprastas: 12 vasario 2011 - 19:40
Labai ilga istorija.
Ar tik nebus šitos merginos noras - pinigai? g.gif Nesuprastas, ar tikrai esate turtingas? Gal merginos ateities planai pasigauti turtingesnį, todėl susižieduoti su Jumis ir nėra jokio noro...

Per 6 menesius tris kartus buvo nuejusi i kaire su ex
kažkodėl šitas sakinys man nesuderinamas su visais kitais didelės meilės ir laimės sakiniais doh.gif

Atsiprašau jei įžeidžiau, tiesiog dalinuosi mintimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 12 vasario 2011 - 20:06
Hm...nenoriu cia nieko izeisti, bet jei jau pasiryzai isklausyti kitokias nuomones, tai prasau.
Yra moterys, kurioms seima yra pagrindas, yra moterys, kurios net turedamos seima laksto.Joms nereikia pastovumo, joms pasidaro nuobodu. Ne karta esu girdejausi is moteru: " Taip, jis mielas, taip jis geras, bet man reikia kazko kito, nuotykiu". Tik tuo ir skiriasi.Gyvenimo budu, siaucianciais harmonais,poziuriu.
biggrin.gif

Atsakyti
Man atrodo ,kad jusu dama nori adrenalino,nuotykiu,o jos gyvenimo budas nesirisa su seimyniniu gyvenimu.
Gerai,kad bent jau tiesiai pasake,kad nesitiketumet vedybu,o ne vedziojo uz nosies keleta metu.
Seip is visos perskaitytos istorijos,labiausiai stebina jusu tolerancija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuprastas @ 2011 02 12, 19:35)

Tai KO NORI MOTERYS?

Kuo daugiau tokiu naivuoliu ant sios zemes biggrin.gif

Atsakyti
Tai ko nori moterys vyrai tikrai nesupras 4u.gif
Nes bet jau as saves nesuprantu. Nesuprantu ko noriu ir ko siekiu. blush2.gif
Zinau tik ko geidziu dabar o veliau kas zino.
Taigi manau si istorija .... na kaip cia pasakius. Mokejimas zaisti.
As taip nemoku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2011 02 12, 20:01)
Labai ilga istorija.
Ar tik nebus šitos merginos noras - pinigai? g.gif  Nesuprastas, ar tikrai esate turtingas? Gal merginos ateities planai pasigauti turtingesnį, todėl susižieduoti su Jumis ir nėra jokio noro...
Per 6 menesius tris kartus buvo nuejusi i kaire su ex
kažkodėl šitas sakinys man nesuderinamas su visais kitais didelės meilės ir laimės sakiniais  doh.gif

Atsiprašau jei įžeidžiau, tiesiog dalinuosi mintimis

kazkodel ir as sitaip galvoju... g.gif jei kau per puse metu 3kart nuklydo su ex - galbut ji tebemyli? o jus tik isnaudoja.... unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras Super Mamos.
Ne, tikrai ne del pinigu, nesu turtuolis, bet ir ne vargsas. Ex turi gana didele itaka jai, jie kartu buvo 6 metus, jis buvo pirmas jos vyras. Ex vis bando su ja susisiekti ir vis kabina makaronus. Ji sako kad ju jau niekas nebesieja... galbut jam puikiai sekasi manipuliuoti ja...

Kas liecia turtingesnio vyro susiradima, tai jai tai tikrai nera problema ir betkuriuo momentu galetu iseiti pas turtingesni, taciau jos tai nebedomina...

Aciu visoms uz pasisakymus, bet vis dar nieko nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesuprastas: 12 vasario 2011 - 23:06
Jei istorija tikra, tai - wait. 6 mėnesiai labai mažai.

Dar klausimas - iš kur anksčiau atsibudęs gauni rožę? tongue.gif Gal gyveni šalia Basanavičiaus turgelio? g.gif

Atsakyti
p.s. nuejimas i kaire - tai nera butinai intymus dalykai, tai yra slapti susitikimai (ar buvo seksas ar ne, to nezinau. Svarbu yra tai, kad ji susitikinejo su zmogumi, kuris jai daro itaka ir mano akimis isnaudojo).

QUOTE(MinusKg @ 2011 02 12, 23:13)
Dar klausimas - iš kur anksčiau atsibudęs gauni rožę? tongue.gif Gal gyveni šalia Basanavičiaus turgelio?  g.gif

Is turgelio, nors jis ne salia, tenka vaziuoti wink.gif
Atsakyti
Banalus moteru tostas.
Linkiu tureti keturis zveris:
Audines kailius, jaguara garaze, liuta lovoje ir asila, kuris uz visa tai sumokes ax.gif

Kas jus esate is dvieju vyriskiu t.y. liutas, ar asilas... jusu teise rinktis.

Jei buciau jusu vietoje, nerauciau plauku nuo galvos, o megauciausi situacija ir naudociaus akimirkomis ir maziau kelciau klausimu. Aistra puikus pretekstas praskaidrinti gyvenima, ziurekite i tai paprasciau, kaip ir jusu meiles objektas, ji juk jums nemeluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 vasario 2011 - 00:21
QUOTE(nesuprastas @ 2011 02 12, 22:00)

Aciu visoms uz pasisakymus, bet vis dar nieko nebesuprantu  unsure.gif

nesuprantat,nes nenorit suprasti ax.gif
Atsakyti