QUOTE(nesuprastas @ 2011 02 12, 20:35)
pateiksiu keleta faktu:
Labai daznai vienu balsu pasakome kazkokia minti;
Ji man geriausia drauge, vienas apie kita zinome viska (kai kurie jos sexualiniai potyriai man nera logiskai paaiskinami, kaip ir siaip nuotykiai gyvenime);
Neprikisu jai jos praeities;
Per 6 menesius bendro gyvenimo nei vieno konflikto;
Sexas fantastiskas ir ji pati patvirtina, kad seksas tarp musu yra geriausias kada nors patirtas;
Dirbu namuose, todel kartu praleidziame daug laiko;
Praleidziamas laikas turiningas;
Jei pabundu pirmas, visada anesu kava ir roze i lova;
Bunant kartu ji sako turejusi pati geriausia gimtadieni;
Ji patyrusi pati geriausia orgazma su manimi;
Per 6 menesius tris kartus buvo nuejusi i kaire su ex (nekonfliktavom graziai issiaiskinom);
Einam i teatrus, restoranus ir kitus renginius;
Jos tevai ir artimieji stebisi kad jinai pasidare rami (anksciau buvo isteriska);
Ir jos ir mano artimieji palaiko musu draugyste, nes is sono matosi kad esame laimingi(teiraujasi kada tuoksimes);
Ji pripazysta kad su manimi yra laiminga
ir zino kad tokia ir butu
Toki savo sprendima ji aiskina tuo, kad ji turi viska ko nori ir kaip nori ir del to kad nieko nebetruksta ir jauciasi gyvenanti idealiame pasaulyje ji nori pabegti
Tai
KO NORI MOTERYS?
keistas tas jusu sarasas..ir drystu teigti, kad jis toli grazu nerodo jusu rysio stiprumo. tai, kad nera konfliktu, nieko gero, rozes- atleiskit, bet isvis itartinas reikalas

nesuprasciau vyro su tokiom manierom..cia kazkoks spektaklis ar kas? zinokit kai per saldu, greit vemt vercia

geriausias gimtadienis ir orgazmas?? kiek jums metu?

o kad nori pabegti, cia suprantama, zinokit abstinencija stoga rauna, jei pavartodavo visokias medziagas, tai smegenelems itaka tikrai padaro..aisku ji gali susitvarkyt su tuo, bet tie jos nukrypimai su ex rodo, kad dar nepribrendus tam. o siaip man susidare ispudis, kad jus is tu vyru kurie 'dusina' su savo meile. idealus pasaulis ne jai, nes ji pati nera ideali, negruskit jai to idealumo

beje, pasiskaitinekit apie poskyrybini perioda, yra tokia stipri tiesa, kad pirmas rysys po skyrybu- visada linkes zlugti.