Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 24, 18:03)
Mano gydytoja irgi paskaicius atsiliepimus tai galima susidaryt ispudi, kad labai grubi ir tt. Na kam kaip patinka. Man nepatinka, kaim mane glostineja. Man reikia tiesiai sviesiai, o ne per aplinkui. Kai gimdziau pirma karta, buvau uzlaikius kvepavima- ji ant manes reke visa gerkle- ka cia dbr susigalvojai, KVEPUOK !!! as turbut prie svelnios butybes net neisgimdyciau  biggrin.gif

taip reikia tiesiai sviesiai kad pasakytu, geriau gal net grubi , bet zynanti savo darba ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 24, 17:59)
Parasysiu i AZ jei nori, nenoriu reklamuot. Bet zinai ts dartares gerumas, labai subtylus dalykas, man ji vienokia, kitam gali pasirodyt kitokia. 4u.gif

Vajei kaip tau su tuo ciklu  doh.gif  Kontraceptiku labi nenori, ane. g.gif  Siaip ir as pries juos, bet kad jie suregulioja tai faktas. Linkiu greiciau susitvarkyt  4u.gif

lairam, supratau  doh.gif  Galvojau 1 ir 2 tas pats asmuo.Kad tu pas ta 2 pastoviai lankais. O kokioj poliklinikoj tu lankais?

as kai pradedu gerti kontraceptikus, po ju nesulaukiu menesiniu kokius 3-4 menesius, zodziu,pasaka be galo...svarbiausiai,kad tas dienas buvo, ne siaip kox tepliojimas o norm mmm, taip nuvargino... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2011 02 24, 18:00)
Nebebūk apatiška vyrui, reguliariai praktikuokit  heart.gif ir tikrai neprašausit. Net skaičiuot nereikės  thumbup.gif Linkiu, kad pavasaris atgaivintų jausmus.......................  4u.gif

aciuuz palinkejimus, reiketu pasistengti, bet blush2.gif nezinau kdl taip... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 24, 18:09)
as kai pradedu gerti kontraceptikus, po ju nesulaukiu menesiniu kokius 3-4 menesius, zodziu,pasaka be galo...svarbiausiai,kad tas dienas buvo, ne siaip kox tepliojimas o norm mmm, taip nuvargino... doh.gif
Papildyta:

aciuuz palinkejimus, reiketu pasistengti, bet blush2.gif nezinau kdl taip... doh.gif  verysad.gif

jetau doh.gif gal reiktu pas daktare nu eit , bet ka ji pasakys pradet gert kontraceptika kad susireguliuotu, bet kaip sakai poto nesulauki mm
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 24, 16:09)

aciuuz palinkejimus, reiketu pasistengti, bet blush2.gif nezinau kdl taip... doh.gif  verysad.gif

Yra vitaminu.. geru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 24, 18:11)
Yra vitaminu.. geru  biggrin.gif

lotuliukas.gif kokiu?stimuliuojanciu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 24, 16:47)

1. Ginė
2. Gydytoja, kuri antradienį atliko echoskopiją. Pas ją siunčiamos visos neiaškios nėštukės iš visos Lietuvos.
3. Genetikė

o kas per gine, is kur kokia pavarde? g.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 02 24, 16:52)
ko laukiu? smile.gif nzn kazkokia apatiska patapau, net vyrui blush2.gif
na nzn va baigiau sirgt mmm, sirgau net 20dienu doh.gif tai ner net kalbos apie normalu cikla, net kaip apsiskaiciuot neiseina, o kontraceptiniu nesinori, kad susireguliuot cikla...kada dbr laukia mmm net neisivaizduoju su tokiu ciklu, neimanoma pasiskaiciuot net... doh.gif

pas manes irgi bordelis buvo su mmm:oh prisiverciau siaip ne taip po pusmecio kai gine liepe pradet gert KT pageriau 3 men sukandus dantis, biski pailsejo kiausides ir dabar tfu tfu tfu jau savaite laiko viskas ok thumbup.gif , sakiau negersiu jokiu KT jos tikrai ne ciklo reguliavimui skirtos, bet kartais reikia ir ju, arba pabandyk Agnucaston pagerti homoepatiniu man Tanler uzrode juos dar pasiskaiciau, kad jie neblogai tvarkus visus tuos reikaliukus jei nera kokiu rimtu bedeliu gimdoje o tik hormoninis disbalansas mirksiukas.gif Sekmes ir varyk apatija i sona pasiciupus vyra biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 24, 16:52)
kaip lairam suprast  blush2.gif  : 2. Gydytoja, kuri antradienį atliko echoskopiją. Pas ją siunčiamos visos neiaškios nėštukės iš visos Lietuvos.?  g.gif

Na, jeigu ginė įtaria, kad vaikeliui gali kažkas būti negerai su širdele, tai siunčia pas šią gydytoją. Nepamenu dabar jos pavardės - vardas Ramunė (Rence* gal prisimins, nes teko jai bendrauti). Tai neiaškią nėštukę turėjau omenyje tokią - kur įtaria, kad vaikeliui gali būti negerai.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 24, 17:03)
Mano gydytoja irgi paskaicius atsiliepimus tai galima susidaryt ispudi, kad labai grubi ir tt. Na kam kaip patinka. Man nepatinka, kaim mane glostineja. Man reikia tiesiai sviesiai, o ne per aplinkui. Kai gimdziau pirma karta, buvau uzlaikius kvepavima- ji ant manes reke visa gerkle- ka cia dbr susigalvojai, KVEPUOK !!! as turbut prie svelnios butybes net neisgimdyciau  biggrin.gif

Pas mus buvo daktaras, kuris labai švelnus būdavo, mėgdavo glostinėti, mane net purtydavo nuo jo. Mažąją tai iš vis prie vyriškio gimdžiau, kuris visą gimdymą taip ir prasėdėjo prie stalo biggrin.gif
xiuke, nenusimink viskas susitvarkys 4u.gif
rence, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 24, 16:49)
Aha, o tai reiskia pas mus kitokia yda buvo. Nes sake pasimate tada, kai jis pats pradejo kvepuot savarankiskai..

kažkada rašei, kad tavo berniukui karė širdies pusė neišsivystė. maniškiui irgi tas buvo. Jeigu tos širdies pusės nebuvo, tai pilve turėjo matyti tiek man, tiek tau. O simptomai patys pasireiškia tik 1-2 parą po vaikelio gimimo. Turbūt tai turėjo omeny.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 24, 16:11)
lotuliukas.gif kokiu?stimuliuojanciu? lotuliukas.gif

Zinok papasakosiu istorija. Mes dirbam su vaistine kartu, nu zodziu, kiekviena diena su vaistininke gerdavom kava, susidraugavom. O as buvau istekejus tik ka ir negalejau pastot gal kokius tris menesius.. nu jau man tada atrode kosmaras biggrin.gif Ji man viena diena sako- imk situs vitaminus ( jie naturalus kazkokie, kaina apie 80 lt ), gerk, jie skatina nora myletis, sakau man noro netruksta biggrin.gif as pastot negaliu. Sako nu jie ten viska atveria labiau- geresnis praeinamumas bus ir pastosi lotuliukas.gif Zodziu pasijuokem, nusipirkau as tuos vitaminus, aiiiiii, galvoju, a vdrug biggrin.gif Kas ryta ateidavaiu i darba- Ji man kisa nestumo testa uz 4 lt. eik sako - daryk. Pasidarau - nera. Iseino i tualeto - sakau nieko.. sako nu va, vel keturis litus veltui apmyzai lotuliukas.gif ( atsiprasau) As juos sugeriau tuos vitaminus- ir viena diena testas buvo teigiamas biggrin.gif Nu kaip tycia biggrin.gif paskui pradejom jau kartu juos kisti visom is eiles, kurios tik norejo pastot. Kiek zinau, visos pastojo, isskyrus viena. Aisku gal ne nuo tu vitaminu.. bet tiesiog taip buvo..
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 24, 18:17)
Na, jeigu ginė įtaria, kad vaikeliui gali kažkas būti negerai su širdele, tai siunčia pas šią gydytoją. Nepamenu dabar jos pavardės - vardas Ramunė (Rence* gal prisimins, nes teko jai bendrauti). Tai neiaškią nėštukę turėjau omenyje tokią - kur įtaria, kad vaikeliui gali būti negerai.

a aiskuitis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 24, 16:19)
kažkada rašei, kad tavo berniukui karė širdies pusė neišsivystė. maniškiui irgi tas buvo. Jeigu tos širdies pusės nebuvo, tai pilve turėjo matyti tiek man, tiek tau. O simptomai patys pasireiškia tik 1-2 parą po vaikelio gimimo. Turbūt tai turėjo omeny.

Tiesiog mum santariskese sake, kad sios ydos neimanoma buvo pamatyti. truko vienos kraujagysles, kurios echoskopu nesimato ( aisku tuo pparastu ), ir kad skilveliai ar kas buvo vienodi, bet kai jis gime- vienas pradejo nebesivystyt. Kazkaip va taip.. unsure.gif
Atsakyti