Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(fairynlovely @ 2011 02 16, 08:36)
Gal kuri esate bandziusi plauku suktukus is Oriflame?  4u.gif
user posted image

As juos pastoviai naudoju, kai kur nors einu ir galiu pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
O kaip vaško juostelės? g.gif Kokių atsiliepimų yra?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 02 17, 20:51)
O kaip vaško juostelės?  g.gif  Kokių atsiliepimų yra?

Turiu. Kelis kartus naudojau, bet man jos nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 02 18, 11:03)
Turiu. Kelis kartus naudojau, bet man jos nelabai schmoll.gif

O kodel nelabai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 02 18, 17:02)
O kodel nelabai?  unsure.gif

Apskritai nelabai mėgstu depiliaciją vaško juostelėmis. Tos Oriflame juostelės prastokai šalina plaukelius. Vis reikėjo dėti ir dėti juosteles ant tos pačios kojos vietos. Atsibodo žaisti. Nutariau, kad vaško juostelės man netinka. Nesvarbu kokios firmos bebūtų.
Atsakyti
SVEIKOS . man irgi nepatiko vasko juosteles Oriflame... blogai salina plaukelius.
Atsakyti
Dekui,mergaites, uz pasisakymus aciuks.gif Lyg ir susigundzius buvau,bet jei po kelis kart reikia plesti... brrrrr,skausmo nepernesu swoon.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norėčiau atsiliepimų apie Giordani gold prisitaikantį makiažo pagrindą 4u.gif be to koks atspalvis labiau tiktų šviesiaodei, nes iš tų paveikslėlių nelabai aišku kokia ten realiai spalva unsure.gif

Dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 02 19, 12:25)
Sveikos merginos,

norėčiau atsiliepimų apie Giordani gold prisitaikantį makiažo pagrindą 4u.gif be to koks atspalvis labiau tiktų šviesiaodei, nes iš tų paveikslėlių nelabai aišku kokia ten realiai spalva unsure.gif

Dėkui ax.gif

Taip pat ieskau konsultantes Kaune, rasyti i az smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

Noriu jusu paklausti, kaip sie jums kvepaliukai Grace? ar gerai laikosi? nes skaiciau komentarus oriflame, kad nlb.... sad.gifuser posted image
Atsakyti
Laba diena, norėjau išklausyti jūsų nuomonę apie Oriflame Wilkinson Sword skustukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurjor @ 2011 02 19, 14:31)
Sveikutes wink.gif

Noriu jusu paklausti, kaip sie jums kvepaliukai Grace? ar gerai laikosi? nes skaiciau komentarus oriflame, kad nlb.... sad.gifuser posted image

Siaip cia skonio reikalas smile.gif,del laikymo vienoms gerai laiko kitoms nelabai.Tuo labiau jei mums kvapas tinka mes jo nejauciame ir gal atrodo,kad nelaiko,bet aplinkiniai tikrai jaucia mirksiukas.gif
Atsakyti