QUOTE(airius @ 2011 04 06, 00:40)
norejau paklaust ar griliaza daret pagal duota recepta ar naudojot dar kokia gudrybe
visa gudrybė griljažo daryme ir yra sodos įdėjimas, taip daro kepyklose
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 17:18)
sveikos mergickos
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
jei kepsi karamelinius - tada jau nebebus griljažinis tortas, nes pasikeis skonis
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
o šokoladiniai biskvitai ten ne taip ir smarkiai jaučiasi
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 20:07)
taj tada kepsiu pagal originalu recepta,arba naudosiu juodojo misko ruda biskvita
nepatarčiau
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
visų pirma dėl to, kad tas biskvitas yra posunkis. visų antra, nelabai jis tiks skonio atžvilgiu, na bent jau man tai tikrai netiktų
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
jei nenori kepti pagal receptą, imk rafaelo biskvitą, tik nuimk šaukštą miltų ir pridėk šaukštą kakavos. šiam tortui reikalingi purūs biskvitai, ne sunkūs
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 06, 23:07)
Merginos, gal kuri bandete deti apelsinu i torto pertepima (noriu apelsinu sufle daryti)? Kazi ar jie nepasidaro kartus?
tada šis tortas pasidarys mažesnio galiojimo, nes apelsinų skiltelės torte gali greitai pagauti rūgimą