QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 31, 08:15)
Mes šią savaitę atšventėm savo metukus, taip pat negalim valgyti pieno produktų ir kiaušinių, bet norėjau kad vaikas torčiuko paragautų per pirmąjį gimtadienį. Todėl dariau iš tyrelių - tiesiog įdėjau želatinos ir susluoksniavau. Gėlytes padariau iš koldūnų tešlos ir išvirtas sudėjau

na ir išradinga mama
Papildyta:
Rytojaus dienai ruošiu 2 tortus(galima sakyti pirmą kartą, nes buvo vienas neypatingai pavykęs bandymas pernai

).Darau po 28 cm( nes bus daug žmonių).Vakar pasiruošiau dengimo tešlą pagal MEIan.Viena sakyčiau gavosi lb neblogai- ir kiekis nemažas ir spalvą švelnią išgavau.O kita man gavosi per ryški ir pačios masės daug mažiau gavosi.Kaip galiu pataisyti padėtį?Jei dėsiu daugiau pudros, ji sukietės, ane?Gal kažkiek galima įvarvinti vandens ir tada dėti pudros? Tikiuosi, kad patarsit ką nors, nes po pietų jau noriu dengti