QUOTE(airius @ 2011 04 06, 00:40)
norejau paklaust ar griliaza daret pagal duota recepta ar naudojot dar kokia gudrybe
visa gudrybė griljažo daryme ir yra sodos įdėjimas, taip daro kepyklose
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 17:18)
sveikos mergickos
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
jei kepsi karamelinius - tada jau nebebus griljažinis tortas, nes pasikeis skonis

o šokoladiniai biskvitai ten ne taip ir smarkiai jaučiasi
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 20:07)
taj tada kepsiu pagal originalu recepta,arba naudosiu juodojo misko ruda biskvita
nepatarčiau

visų pirma dėl to, kad tas biskvitas yra posunkis. visų antra, nelabai jis tiks skonio atžvilgiu, na bent jau man tai tikrai netiktų

jei nenori kepti pagal receptą, imk rafaelo biskvitą, tik nuimk šaukštą miltų ir pridėk šaukštą kakavos. šiam tortui reikalingi purūs biskvitai, ne sunkūs
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 06, 23:07)
Merginos, gal kuri bandete deti apelsinu i torto pertepima (noriu apelsinu sufle daryti)? Kazi ar jie nepasidaro kartus?
tada šis tortas pasidarys mažesnio galiojimo, nes apelsinų skiltelės torte gali greitai pagauti rūgimą