QUOTE(bim-bam @ 2011 04 17, 14:41)
cia Lt vyko veiksmas, Siauliuose.
jo, homeopatija ir man atrodo priimtina, bet kazkaip savam mieste net nezinau i ka kreiptis
o jus kokius papildus vartojat be homeopatiniu vaistuku? na man vienas zmogus pasakojo, kad reiktu probiotiku pagert, kalcio, alijosiaus sulciu ir pan. bet cia viskas is vienos tinklines prekybos produkcijos, tai pagalvojau, ar cia is tikro padetu, ar tik del to, kad pirktum sneka taip
Tai mum homeopate ir dave kazkokiu mineralu misini stioprinti emaliai, jau nebepamenu lyg fluoras , gal ir kalcis

daug ten visokiu zirniuku gavom , per daug nesigilinau i pavadinimus. Nors siaip manau problema ne tame ,kad per mazai kazko gauna 9 juk geria MP ), bet ,kad per mazai issisavina
Reiks pasidometi tuo Weledos kalciu, mes siaip naudojom ir pasta is ju dabar kazkokia kita nusipirkau, bet be fluoro ir kuo toliau tuo dazniau randu info,kad pastos su fluoru nesveika
Siaip pas mus grynai genetika, sunaus dantukai kaip mano , o dukrytes kaip tecio....
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2011 04 17, 22:26)
jau senai apie ja skaiciau ir niekaip negaliu gauti , Airijoj is vis visi akis ispute , vaistininkai net negirdeje, dantistai zino, bet nezino kur nusipirkti

O Lietuvoj kas vaziuoja irgi neranda vaistinese, gal zinot kur jos buna?
As jau buvau rasiusi,kad moli siek tiek naudojam, kai dukryte leidziasi kaip su pasta isvalau su zalio molio ir vandens misniu, kartais truputi ir suvalgom, ten labai daug mineralu ir dar priedo organizma gerai valo

Velgi niekaip negaunu kalcio bentonito molio ,kur kazkada dejau pastos recepta namini, tai kazkoks pilkas molis, galima parsisiusti, bet brangoka, siuo metu ta zalia naudojam...
bet cia viskas labiau saves nuraminimui kaip suprantu, nes dabar jau vienas iltinis pradejo smarkiai gesti
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2011 04 17, 14:54)
Mano sūnelio dantukai priekiniai 'nutirpę' ir net labai..juodi, aštrūs, gali ir lūžti

Genda ir krūminukai, bet kai klausiau ar dėl MP, tai odontologė iškart paneigė, kad taip dėl žindymo. O aš ir tikiu, kad čia turbūt 'genetika' ar dar kokios kitos priežastys...Taisėm vieną krūminuką be jokių narkozių ir jokio svaiginimo raminamaisiais, tiesiog labai gražiai ir lengvai adatėlę suleido ir nuskausmino, ir puikiai sutaisėm. Dabar dar vieną reik krūminuką taisyti, tai reiks užsirašyti ir eiti pas gyd., labai noriai eina, nes taisant rodo filmukus, daug žaislų, vaikiškai išpieštas kabinetas
Man irgi idomu butu kur taisetes ?

Kruminius, tai galima bandyt taisyti, bet va jau priekiniu tik akneles belika ir vis pulinukai atsiranda, viliuosi, gal kazkaip eis uzsigydyti. Kazin ar istraukti kazkaip eina be narkozes

as pati dvi apturejusi jau suaugusi ir zinau tikrai tas poveikis ne koks

bet jei jau duoti tai bent ,kad ir kitus sutaisytu

Kazin kas blogiau ar narkozes zala ar tie pulinukai, nes kiek zinau jei nepuliuoja tai ir netraukia

Cia vel kazkiek is genetikos,nes vyras sake jam daznai susidarydavo tie puliniai dar ir paauglystej
Dar internete ieskodama info radau,kad pgl rytu medicina susidarantys puliniai tai per daug susikaupusiu gleiviu pozymis...
Papildyta:
Koše-Maloše Graziausi Sveikinimai Jusu Seimai
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 04 17, 18:04)
Nesusilaikau
apie odontologes: teko keletą sykių lankytis, ir likom LABAI patenkinti:
Mažoji Užupio klinika
http://www.muk.lt/in...;parent=lt_news
Kelis sykius ėjom be reikalo, sūnus apsiprato, vėliau teko teisyti 5 skylutes.
Nuskausminimo nereikėjo.
Pastų yra ir su natūralia floro kilme (Elmex
http://www.manahuna....Elmex_Kinder/17
Nuolatinuų dantukų užuomazgos formuojasi ~6nėštumo mėnesį... tai pieninių...
Svarbu: genetika, mityba, higiena.
Dekui ta klinika tikrai labai jaukiai atrodo. Jei nepaslaptis kokios ten kainos?
ir jau tikriausiai ten nesako, kad genda dantukai nuo zindymo?