Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai- 5

QUOTE(Toumei @ 2013 01 21, 20:14)
Tai jo, skirtingos, bet teko ir su meškėnų veisėja bendrauti - sakė, kad kaina eina ta pati... Aišku, už visus negarantuoju, kaip taip visur, bet nu kiek klausinėjausi, kai kačiukus pardavinėjau - kaina visur nesiskiria, nes jie motyvuoja tuo, kad tas kačiukas, kuris yra namams, jis lygiai taip pat gerai buvo maitinamas, mylimas ir viską tą patį gavo, ką ir tas, kuris liks ar iškeliaus veisimui. Man toks požiūris labai patinka, ne dėl pinigų aišku, o dėl būtent požiūrio. Pas mus čia tik Lietuvoj kažkaip viskas iškreipta, jei jau neveisimui, tai reikia už centus pardavinėti, ale net ir už tuos neperka. biggrin.gif

Taip, pritariu. Zinai kai tu veiseju cia virs 500 skaiciuojama, tai kas ka sako irgi neaisku. Man asmeniskai dar neteko sutikti kad uz ta pacia kaina butu, todel ir sakau ka zinau.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2013 01 22, 00:51)
Taip, pritariu. Zinai kai tu veiseju cia virs 500 skaiciuojama, tai kas ka sako irgi neaisku. Man asmeniskai dar neteko sutikti kad uz ta pacia kaina butu, todel ir sakau ka zinau.

Jau pradedu galvot, gal čia aš tokia viena laiminga, kad pakliūnu ant tų, kur prašo vienodai blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.snow.alvas.ru/ ką manote apie šį veislyną ar ale veislyną. g.gif kačiukų turi pastoviai. g.gif Bet katinai iš puikių veislynų. Neįsivaizduoju koks kiekis kačių turi būti, kad šitiek kačiukais visus aprūpintų. schmoll.gif Ir dar kergimui siūlo vos ne su visais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukass @ 2013 01 31, 17:16)
http://www.snow.alvas.ru/ ką manote apie šį veislyną ar ale veislyną.  g.gif kačiukų turi pastoviai.  g.gif  Bet katinai iš puikių veislynų. Neįsivaizduoju koks kiekis kačių turi būti, kad šitiek kačiukais visus aprūpintų. schmoll.gif Ir dar kergimui siūlo vos ne su visais.  doh.gif

Pirmą kartą matau tokį veislyną, o iš kur katės ir katinai supirkti? Kiek peržiūrėjau, vien Silvery Snow biggrin.gif Kažkokia betvarkė puslapyje, nieko doro nerandu. Aš, pati iš rusų pirkčiau tik labai gerai žinomo veislyno, o tokių kaip čia, pilna Rusija, kam pirkti katę maiše, kai ir Lietuvoje puikių mėlynų britų yra, ir patikėkite, tikrai pas mus geresni britai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 31, 19:19)
Pirmą kartą matau tokį veislyną, o iš kur katės ir katinai supirkti? Kiek peržiūrėjau, vien Silvery Snow biggrin.gif Kažkokia betvarkė puslapyje, nieko doro nerandu. Aš, pati iš rusų pirkčiau tik labai gerai žinomo veislyno, o tokių kaip čia, pilna Rusija, kam pirkti katę maiše, kai ir Lietuvoje puikių mėlynų britų yra, ir patikėkite, tikrai pas mus geresni britai. thumbup.gif

Tai, kad ten kairiame šone mačiau Ch.Uldvyna's Ewan Elidor g.gif kur iš veislyno Uldvinas, Lietuvos veislynas "Katės akis" turi katiną.
Čia ne pirkimas schmoll.gif čia tik šiaip dairymasis biggrin.gif Juolab ir aš ne pirkčiau iš ten. Bet gal dėl įdomumo reik parašyti e. laišką kokia kaina, ką siūlo. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliukass: 31 sausio 2013 - 22:08
QUOTE(Peliukass @ 2013 01 31, 23:06)
Tai, kad ten kairiame šone mačiau Ch.Uldvyna's Ewan Elidor  g.gif kur iš  veislyno Uldvinas,  Lietuvos veislynas "Katės akis" turi katiną.
Čia ne pirkimas  schmoll.gif čia tik šiaip dairymasis  biggrin.gif Juolab ir aš ne pirkčiau iš ten. Bet gal dėl įdomumo reik parašyti e. laišką kokia kaina, ką siūlo.  rolleyes.gif  ax.gif

Aha, šitą mačiau katiną. Na, bet jis man rodosi tik vienas toks, o kiti tai vien Silvery Snow, neaišku nei kaip realybėje jie laikomi, nei kaip atrodo. Sunku patikėti, kiek turi turėti draugų ir giminių, kad tau padėtų tiek kačių išlaikyti, o kur dar kačiukai. smile.gif Bėgčiau neatsigręždama nuo tokių veislynų, jei ir parašysite laišką, negi atrašys tiesą, kol namo nenuvykai ir nepamatei, tol nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
Pavyko atskleisti vieną iš galimai sukčiaujančių gyvūnų veisėjų Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/augintiniai/i...2#ixzz2KClFpF8C
Atsakyti
Nu kokia jin veisėja, elementari daugintoja. Keli šunys su dokais ir krūva šunų be dokumentų biggrin.gif veislyno net neturi
Atsakyti
Man tai buvo taip važiavome pirkti draugei škotų staciaausio nu ir pamatėme gražia nulepausia tai nusipirkome. Parsivezeme nei žaidė nei ka nu paskui paaugo ir vargšė numirė. Supratome kad blogai buvo nes mus apgavo ir nusipirkome is daugintoju, ta kate apslapino 5 čiužinius ir ~8 kaldras ir patalynės žinokite buvo baisu paskui susirgo mazakraujyste ir mirė tad nekenčiu daugininku verysad.gif
Atsakyti