Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nebeverdat "daržovienių"?

Darzovieniu nebeverdu nuo 10 men., nes jau nuo to laiko kuo puikiausiai valgo musu maista. smile.gif
Atsakyti
as saviskiui pradejau nebevirti darzovienes nuo tada, kai isdygo dantys, o jie pradejo digti tik 1 metu ir 1 men. Tai valgyt normalu maista pradejom gal dar po menesio, nes vienu metu isdygo gal 6 dantys.
Atsakyti
O mums jau 1,5 metuku, bet as dar verdu daržovienes ir trinu. Nors vaikas ir valgo visa kita, ka ir mes valgom, bet kai suvalgo darzoviene, man psichologiskai atrodo, kad vaikas pavalge:)
Atsakyti
nuo kokiu 9 menesiu nebeverdam,valgom viska smile.gif
Atsakyti
nuo metų laiko nebeverdu atskiro maisto vaikui, viskas nuo šeimos stalo smile.gif
Atsakyti
pradėjo mažėt daržovienė nuo kokių 1,3mėn, o nuo kokių 1,6men iš vis nebeviriau.
Atsakyti
1,2men.verdu nebent tą dieną nebūnu išvirus sriubos,šiaip valgome jau kaip ir mes.
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2011 02 24, 23:36)
O mums jau 1,5 metuku, bet as dar verdu daržovienes ir trinu. Nors vaikas ir valgo visa kita, ka ir mes valgom, bet kai suvalgo darzoviene, man psichologiskai atrodo, kad vaikas pavalge:)

man tas pats pjūtis smile.gif
Pavalgo daržovienę, bet ir nuo mūsų stalo prašo ir duodam. Tik va kitas reikalas, kad dantų neturi dar, tai ilgai makaluoja burnoj, tai kol suvalgo ir atšala. Šiaip labai nori mūsų maisto, labai patinka koldūnai smile.gif tik man tos daržovienės lengviau ir greičiau, mak mak ir pavalgęs blush2.gif
Atsakyti
Virdavau iki 1 m. 3 mėn., jei tą dieną pagamindavau pietus iš to, ko ji dar negalėjo valgyti. Nuo tokio amžiaus daržovių košių ji pati atsisakė.
Atsakyti
Pradėjau skaityti atsakymus ir vos į depresiją nepuoliau doh.gif , kaip anksti dauguma pereinat prie suaugusiųjų maisto. Mūsų sūnui 1 m ir 3 mėn, bet košyčių nežadam atsisakyti. Jam dar labai sunku kramtyti, dantukai baisiai sunkiai dyksta, teturime 6 ir dar sukandimas blogas, tai galbūt irgi apsunkina kramtymą. Tarpais, kai dantenukes labai niežti, išvis atsisako bet ką valgyti, tik pienelį geria. O dručkis, niekas nepatikėtų, kad su valgymu problemų būna lotuliukas.gif
Atsakyti
musiskis iki metu valge tik darzovienes, tik po to pradejau pratint prie musu maisto, nors jis ir neprase is musu lekstes. o nuo 1.5 m darzovienes isverdu tik tada, kai mes valgom koki astru ar nepersveikiausia maista... seip valgo ka paduosi ir be prieskoniu ar druskos smile.gif kazkaip man vis gaila jo skranduko, vis atrodo jog dar jam per sunkus musu maistas, taqi musu seimyna dabar pagrinde maitinas ant garu virtu maistu... blush2.gif
Atsakyti
mums 1,3 kai namuode nebūna pagaminta maisto kurį gali valgyti ir mažylis, tai verdu daržovienę, o pusryčiams košytę paprastą išverdu labai dažnai smile.gif
Atsakyti