Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

Sena tema

Perkame cia:
www.victoriassecret.com

Trumpa info naujokems smile.gif
Perkame arba per internetiniu parduotuviu tarpininkes, kurias rasite cia, arba uzsisakinejame pacios tiesiogiai is internetinio puslapio. Uzsisakinejant is tarpininkiu, visas salygas rasite ju temose. Pliusas - nereikia moketi PVM ir muito mokesciu. Perkant pacioms - atejus siuntiniui, paste reikes susimoketi PVM ir, jei suma virsija 150EUR, dar ir muito mokescius. Siuntimo i LT (ar kita sali) kaina priklauso nuo uzsakymo sumos, ikainius rasite ČIA

SM FORUMIECIU REALIOS VS RUBU FOTO

RUSU FORUMAS SU REALIOMIS VS RUBU FOTO

user posted image

MALONAUS BENDRAVIMO IR SĖKMINGŲ PIRKINIŲ bigsmile.gif
Atsakyti
LukasNojus, gal galite XS dydi parasyt, kad bent jau orientuotis dydziuose. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar buvo sios sukneles reali foto? blush2.gif Albume nerandu, gal kas esat rade kur nors? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2011 02 17, 10:32)
Ar buvo sios sukneles reali foto?  blush2.gif Albume nerandu, gal kas esat rade kur nors?  4u.gif
user posted image

kažkada buvo įdėta. man atrodo iš rusaičių puslapio paimta. tai kaip maišas atrodė
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 02 17, 11:43)
kažkada buvo įdėta. man atrodo iš rusaičių puslapio paimta. tai kaip maišas atrodė

Man ji ir kaip maisas schmoll.gif nestukei nebent patogu tokia nesioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2011 02 17, 10:32)
Ar buvo sios sukneles reali foto?  blush2.gif Albume nerandu, gal kas esat rade kur nors?  4u.gif

Is manekenes veido matosi, kokia ji patenkinta su tokia suknia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasau sukneles ismatavimus
per pazastis 31.5*2
lemuo 29*2
ilgis 93

Bet sunku spresti is ismtavimu nes ji labai daug tempiasi.
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2011 02 17, 11:03)
Rasau sukneles ismatavimus
per pazastis 31.5*2
lemuo 29*2
ilgis 93

Bet sunku spresti is ismtavimu nes ji labai daug tempiasi.

Aciu, as kitos firmos pasimatavau M dydzio megzta suknute tai ten per pazastis 48*2, o per liemeni 41*2, tai si XS kaip vaikiska doh.gif
Jo, kai ne mano dydis tai sunku ir ka nuspresti, bet dar karta aciu
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 02 17, 10:43)

QUOTE(LUKASNOJUS @ 2011 02 17, 10:44)
Man ji ir kaip maisas schmoll.gif nestukei nebent patogu tokia nesioti smile.gif

QUOTE(linamog @ 2011 02 17, 10:46)
Is manekenes veido matosi, kokia ji patenkinta su tokia suknia. lotuliukas.gif

Aciu, jeigu jaip maisas tada nenoriu 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal kas gali atsiliepimais pasidalint apie šią suknelę, gal kas pirkot ar matėt kaip gyvai atrodo ant žmogaus g.gif
user posted image
Atsakyti
sakykit, merginos, kaip su sio megztuko dydziu, atitinka?
user posted image
Atsakyti
merginos, gal galite patarti, noriu liemeneles su tuo pazemintu uzsegimu nugaroje ir kad gerai laikytu (kaip toki "stebuklingoji), taciau reikia 34D dydzio, tai butu saunu be jokiu geliniu pagalveliu, arba kad jos isimamos butu. nes jei prie D dar prisides du dydziai, tai pro duris nebepratilsiu doh.gif ka rekomenduotumete?
Atsakyti