Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(linamog @ 2011 05 03, 18:35)
Liemeneles tada S reikia. Kelnaiciu XS uzteks.

Pagal Victoria's secret puslapi, tai mano liemenukas gautusi M. Bet sumazintos sio modeliuko ne tik kelnaites, bet ir liemeneles?
Ikyrejau jau blush2.gif Bet cia jau man degantis reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 19:05)
Pagal Victoria's secret puslapi, tai mano liemenukas gautusi M. Bet sumazintos sio modeliuko ne tik kelnaites, bet ir liemeneles?
Ikyrejau jau  blush2.gif  Bet cia jau man degantis reikalas  blush2.gif

Gal sudidintos? Klausykit patyrusiu, jei vadovautis VS dydziu lentele, visos parasiutu prisipirktumem. Ar tikrai jusu krutine D? Liemeneliu kauseliai D dydzio?
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 19:05)
Ikyrejau jau  blush2.gif  Bet cia jau man degantis reikalas  blush2.gif

Jeigu jusu krutine tikrai 70D, tai sakyciau, gal M reiktu, bet pagal duotus ismatavimus gaunasi, kad daugiausiai 70C, netgi link B turbut, tuo labiau po maitinimo krutine kazkiek sumazes, tokiu atveju imciau S.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 03, 19:45)
Gal sudidintos? Klausykit patyrusiu, jei vadovautis VS dydziu lentele, visos parasiutu prisipirktumem. Ar tikrai jusu krutine D? Liemeneliu kauseliai D dydzio?

Liemenukas su kuriuo dabar esu yra 75 D. Kaip jau minejau, esu maitinanti, tai gal skiriasi kaip nors tie atsegamu liemenuku dydziai. g.gif Ji pirkau gal pries pora - trejeta menesiu. Esu siek tiek sukudusi paskutiniu metu, na gal jis jau laisvokas siek tiek. Del kelnaiciu supratau - XS, bet ir B.r.i.u.n.e.t.e. rase, kad su 75C/D nusipirkusi yra M ir net L unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 20:04)
Liemenukas su kuriuo dabar esu yra 75 D. Kaip jau minejau, esu maitinanti, tai gal skiriasi kaip nors tie atsegamu liemenuku dydziai. g.gif  Ji pirkau gal pries pora - trejeta menesiu. Esu siek tiek sukudusi paskutiniu metu, na gal jis jau laisvokas siek tiek. Del kelnaiciu supratau - XS, bet ir B.r.i.u.n.e.t.e. rase, kad su 75C/D nusipirkusi yra M ir net L  unsure.gif

Taip, mano 75C/D ir turiu M ir L dydzius. Bet mano krutines apimtis net 8 cm didesne uz jusu - 93 cm (po krutine 76 cm).
Atsakyti
Liemenukas su kuriuo dabar esu yra 75 D. Kaip jau minejau, esu maitinanti, tai gal skiriasi kaip nors tie atsegamu liemenuku dydziai. g.gif  Ji pirkau gal pries pora - trejeta menesiu. Esu siek tiek sukudusi paskutiniu metu, na gal jis jau laisvokas siek tiek. Del kelnaiciu supratau - XS, bet ir B.r.i.u.n.e.t.e. rase, kad su 75C/D nusipirkusi yra M ir net L  unsure.gif

Pas mane apimtys po - 70, per krūtinę - 86, iš La Senza buvau prisipirkus liemenukų 32C, tai pasilenkus visos grožybės lauk krito doh.gif , po to pirkau 32D - puikiausiai tiko. Tai dabar taip pat svarstau ar imti S ar M g.gif Nesinori būt su palapine, bet jei vėl mažas... doh.gif
Norėčiau šito: Maudymukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOLEYN: 03 gegužės 2011 - 19:24
user posted image
gal kas numanot koks cia modelis, ir push upas? blush2.gif
Atsakyti

tikrai sio modelio L nesiulyciau, pas mane per krutine 106 ir man L pats tas, nei per daug atidengia, nei uzdengia... kelnaites tikrai S dydzio tiks, o virsu kaip ir "briunete" sakyciau M imti..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti