Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

QUOTE(Rozarka @ 2010 06 16, 22:35)

Pirmoje nuotraukoje ant lubų ,kimba jau pati smile.gif

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 16, 21:35)

Auga laiptinėje susivijus su stefanočiu smile.gif

Pirmoje nuotraukoje ant lubų ,kimba jau pati smile.gif

vos nealptelejau clap_1.gif ..... wub.gif kazi ar turesiu kada toky grozy.......... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 06 17, 15:22)
vos nealptelejau  clap_1.gif  ..... wub.gif  kazi ar turesiu kada toky grozy.......... blush-anim-cl.gif

Aišku,kad turėsi, bet pagrindinė sąlyga joms augti- nejudinti, kaip pastatei, tai ir laukti ,kol pradės augti.Aš net persodinėjau nenuimdama ir nepajudindama iš vietos. smile.gif
Atsakyti
Mano anyta augina dvi vaškuoles, vieną tradicinę iš tarybinių laikų, o kita - baltais pakraštėliais, tai abi žydi nuo kovo iki pat spalio nepaliaujamai. Tikriausiai labai joms patinka vieta, įstiklintas balkonas vakarinėj pusėj ir žinoma kokybiškos trašos. Tai jau kvapas nuo jų ypač vakare, nes nosį užspaudžia nuo saldumo smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif svajonė tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2010 06 20, 16:29)
wub.gif svajonė tiesiog  wub.gif

aha. o kažkada tik mažytis daigelis buvo...
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 06 20, 16:57)

Oho bigsmile.gif nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sios dienos ziedeliai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 04 11, 10:31)
Sios dienos ziedeliai:

trūksta žodžiu,,,super..kad manoji taip...
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2011 04 11, 10:31)

būk gera aprašyk kaip augini,kuom treši...taip noriu tokių žiedelių ir aš....user posted image
Atsakyti
Evers, net nezinau ka pasakyti.Kokius trejus metus ir pas mane nezydejo, nors atrodo dariau viska ta pati. Net nezinau kas pasikeite, bet eme ir prazydo g.gif Stengiuosi nekeist vietos, niekur nenesioju, nesukioju, kaip pastatyta taip stovi. Tręsiu su Schultz trąsom skirtom zydincioms gelems. Net negaliu pasakyt kas kiek laiko tręsiu, tiesiog karts nuo karto. Vasara dazniau. Stovi ant pietryciu palanges, uz lango - sustiklintas balkonas.
Atsakyti