Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

Sveikos merginos, as irgi turiu vaskuole, palikimo is anytos gavau. Maniske senovine rausvais ziedeliais, bet amziaus garbaus dabar jai virs 20 metu. Zydi kasmet gausiai vakarais taip astriai kvepia kad doh.gif o jau kai nuo lapu dulkes reikia valyt tai darbo pusei dienos uztenka blink.gif
vaskuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 09 spalio 2007 - 18:40
as irgi tokios rusies turiu,o kaip noreciau tos margos ax.gif
Atsakyti
Daivike, koks grožis smile.gif Kažin kada manoji tokia bus sad.gif Tikriausiai niekad, nes tampoma kas pusmetis iš vienų patalpų į kitas....
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 10 09, 20:13)
as irgi tokios rusies turiu,o kaip noreciau tos margos ax.gif

Turiu dvi skirtingas margalapes, galėčiau šakelių nupjauti. Tik kaip pasiimsi?
Atsakyti
VUL, o man galima stoti i eilute margalapiu flianciuku? wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2007 10 10, 15:59)
Turiu dvi skirtingas margalapes, galėčiau šakelių nupjauti. Tik kaip pasiimsi?

vul, ir as labai noriu blush2.gif . mielai mainyciau i sanpauliju vaikiukus, tik issirink mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, merginos parašykit až kaip ir kada biggrin.gif . Viena žydėjo, bet paprastai, baltai. O kita dar neparodė savo grožio ax.gif
Atsakyti
Vaškuolės žiedai gražūs , bet kažkaip nesinoris jos auginti g.gif
Atsakyti
VUL,labai gaila,kad jus kitame Lietuvos gale,net neisivaizduoju kas man ji paaimtu,tik pastu.
Atsakyti
Dar vieną margalapę Senukuos nusipirkau. Dar viena liko, kas norit,paskubėkit biggrin.gif .
Atsakyti
Na mano dar nedidukė , bet labai jau gražiai auga , lapukai ružavėja , ir taip visi tolygiai , auga galima sakyti sparčiai , gavau ja mažą ūsiuką 10cm su dviem lapukais , kaip paugės , būtinai dalinsiuosi , jei bus norinčiu , gėlytė nertapi , lengvai kelius paštu....

VUL, parodyk savasias margaslapes , smalsu , kokios jos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 spalio 2007 - 18:21
Sigute***,maciau susu nuotraukas kokia buvo pasodinta ir kokia dabar. Per kiek laiko ji tiek paaugo? thumbup.gif As is VUL gavau 2 plenciukus,tai galiu apibudinti kokie.Vienos lapai zali pailgi tik pakrasciukai bati,o kita,labai vos neapvalusir viduryje sviesiai zali.Labai jau grazios.
Atsakyti