Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 04, 14:19)
labai labai ačiū už rožytes  thumbup.gif
vaikas net šaltas rankoj nešiojasi  thumbup.gif
user posted image



Kaip faina...o kokios gražios wub.gif Aš dabar sumasčiau kad galima pomidoro dėl spalvos gal įsukti...kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 04, 14:27)


Kaip faina...o kokios gražios  wub.gif Aš dabar sumasčiau kad galima pomidoro dėl spalvos gal įsukti...kaip galvojat?



gal turit minčių kuom dar tą dešrą būtų galima pakeisti, kažkaip nelabai aš jos mėgėja ax.gif
idėja tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 03 04, 16:07)
gal turit minčių kuom dar tą dešrą būtų galima pakeisti, kažkaip nelabai aš jos mėgėja ax.gif
idėja tai  thumbup.gif

kad ir plonai pjaustytu kumpeliu smile.gif as su desra irgi nedraugauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 04, 14:27)


Kaip faina...o kokios gražios  wub.gif Aš dabar sumasčiau kad galima pomidoro dėl spalvos gal įsukti...kaip galvojat?


drinks_cheers.gif

aš jau sugalvojau su vaisiais susukt visaip,persikais konservuotais ir ttt thumbup.gif kai tik nusipirksiu būtinai padarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 02, 20:19)

Rugiagėle, tuos blynus ir mano vyras žino, užklausiau dabar  , sakė yra valgęs, pavadinimas jų yra plecik, ar placik biggrin.gif , nežinau, tai tu nueik pas dėdę googlą paklausinėk, sakė neblogi šiaip, viršuj tarkuotos bulvės, o viduj sakė visokio jukso yra  hihihi.gif ir paprikos ir mėsos ir sūrio gal, nu žodžiu paieškok 4u.gif
Radau, Placki vadinasi, tik ten jų devynios galybės doh.gif , reikia žinoti su kuo buvo jie, turi Nerytės paklausti, ji turėtų žinoti, ten gyvena juk.

ULE, kada atostogų išeisi iš virtuvės thumbup.gif

Laba diena
biški įsiterpsiu lenkiškaiplacek ir yra blynas taip kad pagal ta tai reiktu kitaip jieškoti . Panašiai kaip Ziemniaczany plasek z nadzieniem (bulvinis blynas su įdaru) tai nors susiauruns pajieška.

O greitus blynelius išbandžiauir aš dabar vat staigiai tai naudojau parmezana tai jis ganaper daug jaučiasi . Lauksim vyro respekto . Beje skanesni karšti jie man .
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 01, 00:24)

Greiti, skanūs pyragėliai
stiklinė tarkuoto kietesnio ferm. sūrio
stiklinė tarkuotos dešrelės(skanu su bet kokiu įdaru, kumpio, grybų ir kt.)
2 stiklinės miltų
stiklinė kefyro
pusė šaukštelio sodos(užg. kefyre)
šaukštelis cukraus
pusė šaukštelio druskos.
Viską suminkyti, išskyrus dešreles, pasimiltuoti rankas, padaryti blynelius, dėti į vidų dešreles, kepti ant įk.aliejaus, uždengus aukštesnį dangtį, kad neprispausti, ant vid. ugnies.


kiek daugmaz pyrageliu iseina is sitos mases? ax.gif
Atsakyti
Man tu pyrageliu gavosi apie 10 . 2 kartus kepiau 28 cm.skersmens keptuveje. Ėdaradejau kepta vištienos krutinele .
Atsakyti
man issejo 10 blynu,tik plonus darykit,nes labai issipucia
Atsakyti
Virtų bulvių rageliai su mėsa

virtų grūstų šaltų bulvių 600gr.
2 kiaušiniai
70gr. krakmolo
120gr. miltų
druskos
voliojimui džiuvėsėlių

Įdarui:

virtos mėsos~300 gr.
sviesto 20gr.
svogūnas

Padažui:

sviesto 20gr.
grietinėlės 100gr.
grietinės tirštos šaukštas
druskos, pipirų
Vieną kiaušinį susiplakti aptepimui, kitą dėti prie visų išvardintų ingriedijentų ir užminkyti minkštą tešlą.Įdarui virtą mėsą susmulkinti (aš turėjau virtos avienos, tai ją ir dėjau), galima sumalti, jei norite, svogūną pakepti ant sviesto, sudėti mėsą ir šiek tiek pakepinti.Imti tešlos gabaliuką, padaryti pailgą blynelį, uždėti įdaro ir tiesiog suvynioti ant lentutės, kraštą užspaudžiant pirštais.Kadangi man patogiau aptepinėti šėpėtėliu juos, o ne kilnoti į plakinį, nes mažiau deformuojasi, tai aš taip ir padariau, viršų aptepiau plakiniu, pabarsčiau džiuvėsėlių, lengvai paverčiau ant lentutės, kur papilti džiuvėsiai ir lengvai pirmyn, atgal suvoliojau, truputį sulenkiau ir dėjau į kiek įkaitintą aliejų, kurio pyliau į keptuvę šiek tiek daugiau, nei padengtas dugnas.Kepiau ant nedid. karščio, kol gražiai parudavo.Padažui sviestą su grietinėle užvirti, paskui dėti grietinę, maišant užvirinti, įdėti druskos, pipirų.
Jeigu kam neaiški eiga, tai galima čia pamatyti daugiau.

http://srovesblogspotcom.blogspot.com/

user posted image
user posted image

Uoga 83, čia kaip kokius tuos pyragėlius darysi, jei dideli bus kokie 7-8, jei mažiukai gal koki ir 12 būti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelinčikas @ 2011 03 04, 18:16)

O greitus blynelius išbandžiauir aš dabar vat staigiai tai naudojau parmezana tai jis ganaper daug jaučiasi . Lauksim  vyro respekto . Beje skanesni karšti jie man .


Parmezanas geras sūris biggrin.gif užtai ir jaučiasi, kad yra, bet šiaip tai tikrai nuo sūrio daug priklauso, kiekviena kartą su kitokiu, kitokie ir gaunasi tikrai, išbandžiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 04 kovo 2011 - 17:52
O tai jei pav. kokio rokiškio surio deti netinką? ka jis tokio priduoda?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 04, 18:58)
Virtų bulvių rageliai su mėsa

jau išsisaugojau tongue.gif kitą savaitę išbandysiu tongue.gif
Atsakyti
musu vakariene ax.gif traski vistiena
user posted image
Atsakyti