Na va, mes po skanios vakarienes

tikrai labai skanu buvo. Bandysiu atkurt, kiek ko dejau:
Pavadinkim
Vengriski blynai kitaip 
Cia kokiem 5 blynam 18 cm skersmens.
Apie 10 bulviu vidutinio dydzio.
Kiausinis,
pora saukstu miltu,
druskos,
pipiru,
svogunas.
Idarui:400 g farso (dejau kiaulienos),
svogunas,
1 paprika,
4 pievagrybiai,
druska,
pipirai,
farso prieskoniai (is Delonos),
siek tiek vandens,
1 saukstas miltu,
3 saukstai pomidoru padazo.
Bulves sutarkuot, det kiausini ir kitus ingredientus. Kepti keptuveje (as 18 cm skersmens) blynus.
Farsa apkepint, det svogunus, pievagrybius ir kt.ingredientus, ipilti koki puse stiklines vandenuko, miltus sudeti, ir viska patroskinti.
Bandziau vadovautis stai siuo
receptuVyrui sakiau, kad galima ir paprastai iskept blynukus ir valgyt su siuo padazu. Sake "aaaaa, bus netas"