Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Labas rytas, gal kas turit įdomų išbandytą triušienos paruošimo receptą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 08, 14:23)
Tai, kad paskaičiau, kad jį pasigaminti neužima laiko, kefyrą, arba jogurtą praskiedi mineraliniu, arba paprastu vandeniu, arba agurkų sultimis, santykiu 500ml. kefyro ir 250ml. vandens, galima krapų įdėti, truputį druskos ir airanas gatavas. 4u.gif

tikra tiesa, as irgi vasara taip darau- leduku dar imetu thumbup.gif Bet as tik druskytes dejau ir vandens, daugiau nieko.

Mamairute, as kadangi AIRANO esu Turkijoje ragavus...ka ten ragavus, po puslitriuka iskart 'suragaudavau', tai drystu teigti, jog ir is musisko jogurto, kaip Srove aprasius, gaunasi labai labai panasus jogurto gerimas... 4u.gif
Tik turkai, speju, ji daro is to riebesniojo jogurto- graikisko, kur tzatziki galima padaryt, tai prieskonis ciut kitoks..
Deja, sio jogurto pas mus nera sad.gif Niekur neradau, jokiam PC, tik vakar is PL parsiveziau thumbup.gif
Jo riebumas 9%, gaminau padaza, kaip tzatzdiki, gal nepatikesit, bet su saslyku- fantastiskas derinys wub.gif
Beje, triusiena daznai pas aguonele maciau- jos blog'e paziurekit 4u.gif

Elena, kokios tulpes, kaip tikros wub.gif

Evelincik, borek'as labai skaniai atrodo !!!

Srove, guliasova- neraliai skani sriubyte, ka ten sriubyte, antrasis patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 09 kovo 2011 - 10:29
Braske tzatziki buvo pastebetas didziojoj RIMI(vilniuje) mirksiukas.gif
Atsakyti
Rozyciu ideja tikrai nusigvelbsiu- labai graziai atrodo, o ir tikiu, kad skoniu neatsilieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 09, 12:34)
Braske tzatziki buvo pastebetas didziojoj RIMI(vilniuje)  mirksiukas.gif

Turkisko (graikisko) jogurto irgi ten yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 09, 10:28)
*tikra tiesa, as irgi vasara taip darau- leduku dar imetu  thumbup.gif  Bet as tik druskytes dejau ir vandens, daugiau nieko.

Mamairute, as kadangi AIRANO esu Turkijoje ragavus...ka ten ragavus, po puslitriuka iskart 'suragaudavau', tai drystu teigti, jog ir is musisko jogurto, kaip Srove aprasius, gaunasi labai labai panasus jogurto gerimas...  4u.gif
Tik turkai, speju, ji daro is to riebesniojo jogurto- graikisko, kur tzatziki galima padaryt, tai prieskonis ciut kitoks..
Deja, sio jogurto pas mus nera sad.gif Niekur neradau, jokiam PC, tik vakar is PL parsiveziau  thumbup.gif
Jo riebumas 9%, gaminau padaza, kaip tzatzdiki, gal nepatikesit, bet su saslyku- fantastiskas derinys  wub.gif
**Beje, triusiena daznai pas aguonele maciau- jos blog'e paziurekit 4u.gif

* Airaną aš irgi Tukrijoj atradau - su giozleme essen.gif O ir šiaip atsigaivinti liuks thumbup.gif Manau, kad esminis skirtumas yras tas, kad turkai savo jogurtą gamina iš avies arba ožkos pieno, todėl ir skonis taip skiriasi rolleyes.gif Beje, mačiau pirkti RIMI, bet pati dar nebandžiau bigsmile.gif
**Būk gera, įmesk nuorodą mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 09, 11:19)
Labas rytas, gal kas turit įdomų išbandytą triušienos paruošimo receptą? mirksiukas.gif


Išverdu, nukaulinu, supjaustau gabalėliais ir dedu į keptuvę, kurioje pakepintos morkytės su svogūnu, druskos, pipiro, įdedu mėgstamų prieskonių mėsai. Ten dar įpilu skysčio likusio nuo mėsos ir patroškinu apie 15 min.. Labai skanu su bulvėmis arba ryžiais, is daržovių tinka - agurkas arba pomidoras, nes kitų daržovių jau yra su mėsyte. Aišku, pateikimas lėkstėje irgi pusė patiekalo sėkmės, nes juk pirmiausia valgome akimis. Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2011 03 09, 14:07)
Išverdu, nukaulinu, supjaustau gabalėliais ir dedu į keptuvę, kurioje pakepintos morkytės su svogūnu, druskos, pipiro, įdedu mėgstamų prieskonių mėsai. Ten dar įpilu skysčio likusio nuo mėsos ir patroškinu apie 15 min.. Labai skanu su bulvėmis arba ryžiais, is daržovių tinka - agurkas arba pomidoras, nes kitų daržovių jau yra su mėsyte. Aišku, pateikimas lėkstėje irgi pusė patiekalo sėkmės, nes juk pirmiausia valgome akimis. Skanaus smile.gif

Ačiū labai aciuks.gif Patikslink prašau, kas yra skystis nuo mėsos? g.gif
Atsakyti
Lašiša kepta grilyje

user posted image


4 lašišos kepsneliams reikės:

2 šaukštų grūdėtų garstyčių
2 šaukštai medaus tikro
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai citrinos sulčių
2 šaukštai sojos
druskos,pipirų

Sumaišyti visus ingridientus ir ištepti lašišos gabalėlius. Palikti valandai vėsiai. Į įkaitintą grilį ar ant grotelių dedam ant didžiausios kaitros 2 min. iš vienos pusės, verčiam 2 min. iš kitos pusės. Kaitrą sumažiname per pus ir dar pakepame apie 2 minutes.

user posted image[img]


Daržovių vėrinukai:

Ant išmirkytų medinių iešmelių susmaigstyti mėgstamas daržoves, užpilti padažu nuo lašišos ir taip pat apkepti šalia ant grotelių.

Skanaus!!
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 03 09, 14:07)
**Būk gera, įmesk nuorodą mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif

http://aguonele.blog...h/label/triusis
prasom 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 03 09, 16:40)
Lašiša kepta grilyje
Skanaus!!

ooo! Dziaugsmas mano akims ! wub.gif
Marinatas- tobulas, isivaizduoju kaip skanu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 09, 13:34)
Braske tzatziki buvo pastebetas didziojoj RIMI(vilniuje)  mirksiukas.gif

Kaune neradau nei uz ka, nepamenu kurioje, lyg ir Aukstuju Sanciu lens.gif schmoll.gif
O gal blogai ziurejau g.gif
Atsakyti
mergaites,help,susiruosiau gaminti pyragelius su idaru,kur originale su desrelemis,berods,pati tesla is surio,miltu,kefyro....susitarkavau pievagrybius ir mastau:juos apkepti ar zalius deti i vidu????help
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 03 09, 16:08)
mergaites,help,susiruosiau gaminti pyragelius su idaru,kur originale su desrelemis,berods,pati tesla is surio,miltu,kefyro....susitarkavau pievagrybius ir mastau:juos apkepti ar zalius deti i vidu????help

manau pakepk mirksiukas.gif dar kokia morkyte ir svoguniuka kartu jei megsti ax.gif
Atsakyti