Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 13, 19:23)
Mūsų šeimoje lygiai taip pat paruošiami suktinukai ir tada kepami orkaitėje. Labai skanu (man skaniau nei virti), dar galima į vidų įvynioti morka ar kokių žirnelių, papuošia kiekviena riekelę.

O kiek laiko kepate?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 03 13, 18:57)
O kiek laiko kepate?

Nuo karkos dydžio priklauso, bet apytiksliai apie valanda, jei priekinė mažutė karka, tai ir apie 40 min užtektų. Išsivaizduokit, kad paprasta mėsos gabala kepat smile.gif
Atsakyti
Jau karkos vyniotini, tai darysiu bigsmile.gif galvojau, kad tai labai sudetingas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Irmama,koks grazusss!!!! ir as darysiu,visad darydavau taip

http://skanusgyvenim...vyniotinis.html

isbandysiu ir sitaip thumbup.gif thumbup.gif


Poema super,o kepat foljoj? ka i tarpelius dedat? kuria vistienos dali ruosiat bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=AkvileZ,2011 03 13, 19:01]
Nuo karkos dydžio priklauso, bet apytiksliai apie valanda, jei priekinė mažutė karka,


Labai sudomino kepti suktinukai, tik nesupratau-ar iš vienos karkos darote daug suktinukų, ar kepate tą vieną karką kaip suktinuką????
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 03 13, 18:13)
Sveikutės šeimininkės 4u.gif  mirksiukas.gif

Kažkada žadėjau, karkos vyniotinio receptuką jums ax.gif Taigis, susikaupiau ir prašom mirksiukas.gif

Skanu, paprasta, be konservantų, pigu (mokėjau 5 lt.) prie švenčių stalo, be šio patiekalo neapsieinam:)
Jei kils kokių klausimų, rašykite.

Superinis patiekalas, aš dar kiauliuko liežuvį ten sukišu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 13, 22:47)
Labai sudomino kepti suktinukai, tik nesupratau-ar iš vienos karkos darote daug suktinukų, ar kepate tą vieną karką kaip suktinuką????

Viskas lygiai taip pačiai kaip čia parodyta, tik kad kepta. Viena karka-vienas suktinukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 14 kovo 2011 - 06:38
QUOTE(Ulė @ 2011 03 13, 20:31)
Irmama,koks  grazusss!!!! ir as darysiu,visad darydavau taip

http://skanusgyvenim...vyniotinis.html

isbandysiu ir sitaip thumbup.gif  thumbup.gif


Aciukas mirksiukas.gif 4u.gif o as turiu jusu nuorodele issisaugojusi, tai vis kanors pagaminu rolleyes.gif seima lieka suzaveta ir patenkinti bei sotus visi mirksiukas.gif
Aciu labai uz nuostabius receptukus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 03 13, 20:01)
Nuo karkos dydžio priklauso, bet apytiksliai apie valanda, jei priekinė mažutė karka, tai ir apie 40 min užtektų. Išsivaizduokit, kad paprasta mėsos gabala kepat  smile.gif

Tai gaunasi,kad kepti ekonomiskiau ir skaniau,nei virti.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 03 14, 09:49)
Tai gaunasi,kad kepti ekonomiskiau ir skaniau,nei virti.

Vargu ar ekonomiškiau, jei didesnė karka, tai ir pusantros val gali prireikti. O orkaitė daugiau resursų reikalauja nei "viršutinė" viryklės dalis smile.gif
Atsakyti
visada tik semdavausi iš jūsų idėjų, bet šį kart negaliu nepadėkoti už armonikos receptą thumbup.gif 4u.gif dariau viską pagal receptą iš sprandinės, gavosi labai labai sultinga, skani mėsytė thumbup.gif tik truputį per mažai priedų pridėjau, kitą kartą dėsiu daugiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo easy22: 14 kovo 2011 - 10:01
QUOTE(Ulė @ 2011 03 11, 13:37)


Plovas




Sveika, Labai aciu uz recepta. Siandien isbandysiu. Noreciau paklausti.
1. ar nereikia nei vandens, nei sultinio pries dedant i orkaite pilti?
2. orkaiteje uzdengti ta puoda ar ne?
3. ir del cesnaku... nelupi? ar man tik pasirode, kad nelupti? (o gal ir lupti, ir nelupti gerai?)

aciu is anksto smile.gif
Atsakyti