QUOTE(afi @ 2011 02 21, 16:36)
ule, kokios talpos puodeli naudojote blyneliams?
koki puodeli
aaaaa,atsiprasau
200ml
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 21, 16:50)
Ule,ar negalėtumėt kada kai darysit suktinukus pvz. su špinatais parodyti kaip gerai užlankstyti kraštus,kad sūris neišbėgtų.Ačiū
galesiu kada,suku taip kaip balandelius
Papildyta:
Armonika iš sprandnės
Nepamenu kas paskutinį kartą paliko tokį didelį įspūdį...Labai gražu, aromatinga, sultinga, skanuu.. puikiai tiks išrankiausiems, greit paruošiama, ir tikrai žinau, kad ne kartą vaišinsiu svečius.
Reikės:
1.5 kg. sprandinės
didelio svogūno
pomidoro
gabalėlis mocarelos sūrio
pakelis pjaustyto rūkyto sūrio (naudojau nidos)
kelios skiltelės česnako
majonezo
mairūno
kmynu, druskos, pipirų, sausų garstyčių miltelių, paprikos miltelių
Sprandinę susipjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm. neperpjautus.
Mėsą pabarstyti kmynais,druska, pipirais, garstyčių ir paprikų milteliais, įtrinti.
Susipjaustyti mocarelą, pomidorą ir svogūną.
Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.
Susluoksniuoti visą mėsą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti spaustu česnaku.
Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 70 minučių.
Skanaus!!