QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 19, 11:14)
kokia faina nuotrauka
nemazai cia reikejo papluseti, kol tokiai pasiruose. lenkiu galva
va taip as ir suprantu konkursines nuotraukas

Man nepatinka..... Per daug visko, žvilgsniui nėra kur sustot.
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 19, 11:02)
Man susidaro nuomonė, kad daugiau nei pusė dalyvaujančių konkurse aplamai neskaitė kam skirtas šis konkursas ir sumetė bile ką, kur foto yra maistas ir vaikas
O aprašyme labai aiškiai parašyta: "Dalyvaukite sveikos mitybos projekto Supervaikai fotokonkurse" Tai pirma į akis krentantis konkurso aprašymas - bet nuo kada tortai, šokoladai ir panašiai priskiriama sveikai mitybai
Toliau jau, smulkesniu šriftu irgi aiškiai parašyta, kad " Trijų orginaliausių nuotraukų autorių vaikai ...." Va čia vėlgi akivaizdu, kad išmozoti kad ir sveiku maistu, tokiu kaip košė, burokėliai, uogos vaikai; arba vaikai tarp šiukšlių, pampių, neklotoje lovoje ir panašiai jau IR YRA orginalumas fotografijoje
Žodžiu prieš pykdamos dėl komentarų daugelis narių galėtų bent jau minimaliai pasigilinti tiek į konkurso temą, tiek į taisykles.
Beje, konkurse tikrai netrūksta mielų, nestudijinių kadrų, atitinkančių temą

Toliau jau, smulkesniu šriftu irgi aiškiai parašyta, kad " Trijų orginaliausių nuotraukų autorių vaikai ...." Va čia vėlgi akivaizdu, kad išmozoti kad ir sveiku maistu, tokiu kaip košė, burokėliai, uogos vaikai; arba vaikai tarp šiukšlių, pampių, neklotoje lovoje ir panašiai jau IR YRA orginalumas fotografijoje

Žodžiu prieš pykdamos dėl komentarų daugelis narių galėtų bent jau minimaliai pasigilinti tiek į konkurso temą, tiek į taisykles.
Beje, konkurse tikrai netrūksta mielų, nestudijinių kadrų, atitinkančių temą

O man va klausimas iškilo - kas tas originaliausias rinks? SM narės? Na, jos gali ir už visai neoriginalias pabalsuot ir kaip tada?....