Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI" II dalis

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 19, 11:14)
kokia faina nuotrauka  wub.gif nemazai cia reikejo papluseti, kol tokiai pasiruose. lenkiu galva thumbup.gif  va taip as ir suprantu konkursines nuotraukas  bigsmile.gif
user posted image

Man nepatinka..... Per daug visko, žvilgsniui nėra kur sustot.
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 19, 11:02)
Man susidaro nuomonė, kad daugiau nei pusė dalyvaujančių konkurse aplamai neskaitė kam skirtas šis konkursas ir sumetė bile ką, kur foto yra maistas ir vaikas  cool.gif  O aprašyme labai aiškiai parašyta: "Dalyvaukite sveikos mitybos projekto Supervaikai fotokonkurse" Tai pirma į akis krentantis konkurso aprašymas - bet nuo kada tortai, šokoladai ir panašiai priskiriama sveikai mitybai mastau.gif
Toliau jau, smulkesniu šriftu irgi aiškiai parašyta, kad " Trijų orginaliausių nuotraukų autorių vaikai ...." Va čia vėlgi akivaizdu, kad išmozoti kad ir sveiku maistu, tokiu kaip košė, burokėliai, uogos vaikai; arba vaikai tarp šiukšlių, pampių, neklotoje lovoje ir panašiai jau IR YRA orginalumas fotografijoje  cool.gif

Žodžiu prieš pykdamos dėl komentarų daugelis narių galėtų bent jau minimaliai pasigilinti tiek į konkurso temą, tiek į taisykles.

Beje, konkurse tikrai netrūksta mielų, nestudijinių kadrų, atitinkančių temą wub.gif

O man va klausimas iškilo - kas tas originaliausias rinks? SM narės? Na, jos gali ir už visai neoriginalias pabalsuot ir kaip tada?....
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 19, 07:28)
Pasiskaičius kai kuriuos komentarus gali praeiti noras išvis dalyvauti bet kokiam konkurse.

rolleyes.gif tai nedalyvauk, niekas gi neverčia. jei neturi gražios, estetiškos foto.. jei turėtum, nesuktum galvos, ir dėtum į konkursą, nes nebijotum komentaro, nes ji nebūtų tokia, kuria dauguma šlykštėtųsi kaip blogu estetiniu vaizdu (turiu omeny apie išsiterliojusius vaikus, nes kai kam išsiterliojęs lygu įdomu ar kaip ten konkurse rašo,ai, originalu).

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 19, 10:14)
kokia faina nuotrauka  wub.gif nemazai cia reikejo papluseti, kol tokiai pasiruose. lenkiu galva thumbup.gif  va taip as ir suprantu konkursines nuotraukas  bigsmile.gif

jau bežiūrėdama norėjau rašyt, kaip kad lašelis parašė, kad gal biški per daug visko. įdėja graži, pasiruošta, sutinku, ir čia gerai, bet mano akiai ir gal visko per dug, ir ypač tas užrašas nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 19, 10:29)
Per daug visko, žvilgsniui nėra kur sustot.

Dar ir optiskai apgaulinga, nesijaucia gylio unsure.gif ir uzrasas nelabai iskaitomas, nelabai ir reikia jo ax.gif

Bet uz pastangas, idėją thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 19, 11:14)

wub.gif labai labai

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 19, 11:29)
O man va klausimas iškilo - kas tas originaliausias rinks? SM narės? Na, jos gali ir už visai neoriginalias pabalsuot ir kaip tada?....

smile.gif kaip tai kas - bus išrinktos neorginaliausios ir tiek. Turit geresnių pasiūlymų kaip ir kam rinkti, kaip traktuoti orginalumą?
Atsakyti
mano favorite"mergaite ir arbuzas" thumbup.gif
Atsakyti
Per daug visko, žvilgsniui nėra kur sustot.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rico @ 2011 02 19, 11:33)
Dar ir optiskai apgaulinga, nesijaucia gylio  unsure.gif ir uzrasas nelabai iskaitomas, nelabai ir reikia jo  ax.gif

Bet uz pastangas, idėją  thumbup.gif  4u.gif

Bet uz pastangas, idėją thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai miela foto wub.gif
user posted image
Atsakyti
Miela smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man nepatinka..... Per daug visko, žvilgsniui nėra kur sustot.

aha, ir dar labai jau išbalinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 02 19, 17:49)
aha, ir dar labai jau išbalinta  schmoll.gif

as joje tarkas ir obuolius nukirpciau, nelimpa jie man schmoll.gif , be ju geriau ziuretusi ax.gif
Atsakyti
aš irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 02 20, 08:23)
as joje tarkas ir obuolius nukirpciau, nelimpa jie man  schmoll.gif , be ju geriau ziuretusi  ax.gif

smile.gif o man atvirkščiai - kaip tik ta dalis suteikia šarmo šitai kompozicijai: kažkas netikėto, cinkelis toks tongue.gif O ne tik paprastai sukomponuota ant stalo kompozicija - matosi, kad įdėta darbo ir idėja bent jau man atrodo nešabloniška, t.y. nerasi jos kas antroje foto bigsmile.gif
O svarbiausiai mergaitės emocijos kokios ryškios wub.gif

Ši lyg sustabdytas seno kino kadras bigsmile.gif - išsiskiria taip pat iš visų kitų konkursinių foto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 20 vasario 2011 - 11:17