Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI" II dalis

QUOTE(R.jurgita @ 2011 02 20, 20:42)
nea. tau tavo vaikai grazus man mano. ir geda kad galvoji kad kiti negrazus!!!!

nu mamos bakit 4u.gif
kiekvienai mamai savo vaikas yra graziausias 4u.gif
bet yra normalu,kad kitiem ne visi vaikai yra grazus 4u.gif

Atsakyti
laugh.gif net nuotraukos nebeįdomios - ir be jų yra dėl ko pasiginčyti hihihi.gif
Na ką, šiąnakt galima bus jau balsuoti - mano favoritu neskaitant nieko liko vistiek
user posted image

O va dėl kitų dviejų net nebežinau kaip apsispręsti unsure.gif - per daug gražių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 20, 21:09)
laugh.gif net nuotraukos nebeįdomios - ir be jų yra dėl ko pasiginčyti hihihi.gif
Na ką, šiąnakt galima bus jau balsuoti - mano favoritu neskaitant nieko liko vistiek
user posted image

O va dėl kitų dviejų net nebežinau kaip apsispręsti  unsure.gif - per daug gražių  bigsmile.gif

Man irgi šita gražiausia mirksiukas.gif Antrą jau irgi esu numačiusi, o kaip trečią reikės išsirinkti net neįsivaizduoju: tikrai daug gražių yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.jurgita @ 2011 02 20, 21:42)
tau tavo vaikai grazus man mano. ir geda kad galvoji kad kiti negrazus!!!!

Tai taip iseina, kad dauguma cia jau ebesiorientuoja, kas joms pacioms grazu, o kas ne. Gerai kad atejo protingesne ir visoms isaiskino. Tai dabar jau kur kas aiskiau pasidare. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 20, 21:11)
Man irgi šita gražiausia mirksiukas.gif Antrą jau irgi esu numačiusi, o kaip trečią reikės išsirinkti net neįsivaizduoju: tikrai daug gražių yra ax.gif

o kas antra tongue.gif ?

jei jau apie grožį, tai įtariu, kad vaikystėje buvau gražesnė lotuliukas.gif dabar oda sausėja, raukšlių vis naujų atsiranda, plaukai žyla, riebaliukai ant kūno nebe tokie patrauklūs kaip kūdikystėje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2011 02 20, 22:31)
o kas antra  tongue.gif ?

jei jau apie grožį, tai įtariu, kad vaikystėje buvau gražesnė  lotuliukas.gif dabar oda sausėja, raukšlių vis naujų atsiranda, plaukai žyla, riebaliukai ant kūno nebe tokie patrauklūs kaip kūdikystėje  lotuliukas.gif

ale tikrai lotuliukas.gif

Būna negražių vaikų ir netgi labai negražių, bet juos galima gražiai nugfotografuot. Lygiai taip pat labai gražų vaiką, galima nufotografuoti baisiai. Bet nereiškia, kad jas reikia dėti į internetą.
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2011 02 20, 21:31)
o kas antra  tongue.gif ?

Antra šita:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 21:35)
ale tikrai  lotuliukas.gif

Būna negražių vaikų ir  netgi labai negražių, bet juos galima gražiai nugfotografuot. Lygiai taip pat labai gražų vaiką, galima nufotografuoti baisiai. Bet nereiškia, kad jas reikia dėti į internetą.

O tai kur jas dar dėt, jei ne į internetą? blink.gif
Papildyta:
Aš kažkaip kol kas neapsiprendžiu, per daug gražių...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 20, 22:38)
O tai kur jas dar dėt, jei ne į internetą? blink.gif

Paspausti mygtuką "delete" lotuliukas.gif

Kažkaip kai pagalvoji, savęs atsilėlusios iš ryto ir apsiterliojusios šokoladu, kuris atrodo kaip š nei vien nededa.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 20, 21:09)
user posted image

O va dėl kitų dviejų net nebežinau kaip apsispręsti  unsure.gif - per daug gražių  bigsmile.gif

man labai grazus vaikutis

eisiu paziuresiu uz ka reiks balsuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 21:41)
Kažkaip kai pagalvoji, savęs atsilėlusios iš ryto ir apsiterliojusios šokoladu, kuris atrodo kaip š nei vien nededa.

hihihi.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 20, 21:43)
man labai grazus vaikutis

laugh.gif o man pomidorai ... lotuliukas.gif

O jei rimtai - nebežinau kam kitus du balsus atiduoti blink.gif jei galėčiau - kokias penkias dar apdalinčiau balsais lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 21:41)

lotuliukas.gif
man tai sokoladas nuotraukose isterliotas irgi schmoll.gif
iskart atsimenu,kaip mano mazius viena diena pabudes, tyliai savo ss isterliojo po visa kambary nuo grindu iki veido ...jauciu ikelus foto i konkursa daug kas butu pamanes,kad sokoladas lotuliukas.gif
Atsakyti