Tai taip iseina, kad dauguma cia jau ebesiorientuoja, kas joms pacioms grazu, o kas ne. Gerai kad atejo protingesne ir visoms isaiskino. Tai dabar jau kur kas aiskiau pasidare.
jei jau apie grožį, tai įtariu, kad vaikystėje buvau gražesnė dabar oda sausėja, raukšlių vis naujų atsiranda, plaukai žyla, riebaliukai ant kūno nebe tokie patrauklūs kaip kūdikystėje
jei jau apie grožį, tai įtariu, kad vaikystėje buvau gražesnė dabar oda sausėja, raukšlių vis naujų atsiranda, plaukai žyla, riebaliukai ant kūno nebe tokie patrauklūs kaip kūdikystėje
Būna negražių vaikų ir netgi labai negražių, bet juos galima gražiai nugfotografuot. Lygiai taip pat labai gražų vaiką, galima nufotografuoti baisiai. Bet nereiškia, kad jas reikia dėti į internetą.
Būna negražių vaikų ir netgi labai negražių, bet juos galima gražiai nugfotografuot. Lygiai taip pat labai gražų vaiką, galima nufotografuoti baisiai. Bet nereiškia, kad jas reikia dėti į internetą.
man tai sokoladas nuotraukose isterliotas irgi iskart atsimenu,kaip mano mazius viena diena pabudes, tyliai savo ss isterliojo po visa kambary nuo grindu iki veido ...jauciu ikelus foto i konkursa daug kas butu pamanes,kad sokoladas