QUOTE(Gelaite @ 2011 04 18, 20:33)
Noriu paklausti tu, kurios priaugina. As ir jau su priaugintom, ilgis 11mm. Tai man per ilgos ir per tankios kiek atrodo. O tarkim, kai eisiu papildymui, as jau noresiu 10mm ir nebe tokiu tankiu, tai man gales taip padaryti? Nes gi visos tos 11 nebus dar iskrite. tai jas per korekcija nuimtu ar kaip?

Ir jei blakstiena priauginta nukrenta, tai ji visada turi iskristi su naturalia blakstiena ar nebutinai? Ar tarkim po pirties jei kelios atsiklijuotu gali ir tik jos iskrist, o maniskes likti?
Pirmiausia kiekviena meistre daro skirtingai. Ir su 11mm galima padayrti labai natualiai. Nemanau, kad Jums dejo visur 11mm. Priklaso kokia dare forma, kiek tu 11mm ir kur jos detos. Aisku jeigu ir link nosies 11mm ir per viduri ir galuose-tai turetumete atrodyti kaip lele.
O jeigu link nosies yra 7, 8mm per viduri 10mm, 11mm, link galo vel 8 mm tai turetu buti naturaliai.
Daznai klientems sakau tik ilgiausiu blakstienu ilgi-pvz. ilgiausios buvo 12mm, bet tai neriskia , kad visur 12mm. O trumpiausios 7mm . Kliente atrode tikrai labai naturaliai ir net nustebo, kad jos yra 12mm ir jos drauge daresi kitur irgi turi 12mm, bet atrodo kaip barbe. Aisku priklauso ir nuo akiu formos, voku , antakiu formos ir isdestimo.
Sunku Jums ka nors patarti.
Buna ateina kliente i korekcija po kitos meistres ir sako, kad jai perilgos ir t.t. Nebutina nuimineti visas blakstienas. Uztenka pakeisti forma-pvz. nulinkusias nuo ilgu blakstienu kampus nuimti ir pakeisti trumpesnem, gal but restesnesm. Ir kliente patenkinta, kad dabar pats tas.

o ilgiausios blakstienos taip ir liko to pacio ilgio, tik forma pasikeite ir atrodo naturaliau.
Papildyta:
QUOTE(zipkute @ 2011 04 18, 22:16)
o va klausimas dėl pirties tai ir man įdomus - į pirtį einu praktiškai kartą per savaitę

kaži ar tai kaip nors atsiliepia priaugintoms blakstienoms. dar plius pirtyje tepuosi visą kūna (tame tarpe ir veidą) aliejaus medaus ir druskos mišiniu.
ačiū atsakiusioms
Jeigu daznai vaikscioti i pirti , tai korekcijos laikas aties anksciau. Gal but reikes darytis korekcija kas 2, 5 sav. vietoj 4 sav.
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 04 18, 22:30)

na nebūtinai, kai blakstiena krenta dėl to, jog nusilpo, "nepanešė" priklijuotos, kai natūraliai ji dar nebūtų kritusi

man būdavo pašukuojant kai kurios išsiraudavo tada jau su manąja... arba jei netvarkingai "gula", nes matyt jau vienam kampe atsiklijuoja, bet vis dar stipriai laikosi prie blakstienos, tada pašukavus man išsipešdavo ir mano blakstiena. Aišku, kad blakstienos atauga, bet aš nervinausi matydama jas krintančias

Viskas teisingai.
Vienos iskrenta kai atejo laikas kartu su priklijuota, kitos neticia uzsikabinusios us sukiciu , trecios per miegus lieka ant pagalves, ketvirtos galbut del sunkesnio svorio. Tokiu nera labai daug, bet taip buna, todel su laiku ir net visada kokybiskai darant -
blakstienoms reiketu duoti pailseti. Kada atiena laikas dazniausia pasako pati meistre.
Vel gi vienai meistrei atrodo, kad jau reiketu poilsio ir ji pasiulys klientei, o kita dar pusmeti klijuos

. Priklauso nuo meistres.
Manau geriau anksciau, nei pervelai