Dar toki frukta kaip Stalarionka pamenu,gavau per koli uzduoti su teisingai apvestais atsakymais,o ivertino 5
labukas,verda diskusijos apie destytoja,jo vertinimo sistema tikrai pagal triusiku spalva vyksta : ) nepateisinu tokiu destytoju tik LT taip ir buna. Tylet galedavau kol mokiaus KTU.
Dar toki frukta kaip Stalarionka pamenu,gavau per koli uzduoti su teisingai apvestais atsakymais,o ivertino 5
galutinis balas klaikus isejo isvis,net nezinau kiek uz refa gavau,nes manau jis jo net neskaite.rasant galutinius balus kiek kas susiderejo tiek tam ir parase,oi kiek per 5 metus maciau destytoju is kuriu bala reikia nusipirkt is kuriu darbu sunkiu nusipelnyti.dabar gavus kolio uzduoti su apvestais atsakymais nueiciau tiesiai i dekanata : )
QUOTE(Gabii__ @ 2011 10 05, 09:05)
pritariu lairam del Vaitkeviciaus is dalies.
na mano aptirtis su juo ne tokia. as gavau tikrai toki pazymi kokio ir buvau verta, jei buciau ivykdzius reikalavimus iki galo visiskai manau butu buves maksimumas.
na mano aptirtis su juo ne tokia. as gavau tikrai toki pazymi kokio ir buvau verta, jei buciau ivykdzius reikalavimus iki galo visiskai manau butu buves maksimumas.
Na aš galiu ir visiškai neteisi būti, nes čia mano subjektyvi nuomonė, o ir nebuvau jo studente niekad
na musu grupes vertinimas manau buvo labai objektyvus. daugelis net nesistenge ivykdyti jo reikalavimu, kiti isvis neaisku ka atnese, bet tikrai nieko panasaus i kursini. visi kas daug maz padare pagal jo nurodymus gavo normalius balus. ir net tie kurie neivykde, bet kazkiek panasu buvo i darba, gavo teigiama.
tai cia kaip kuriais metais turbut, bet mano nuomone, bent mums buvo ivertinta labai saziningai, ypac ziurint i studento poziuri i darba. tiesiog buvo kaikurie pabudinti, kad nepavyks prakisti per valanda padaryto darbo.
tai cia kaip kuriais metais turbut, bet mano nuomone, bent mums buvo ivertinta labai saziningai, ypac ziurint i studento poziuri i darba. tiesiog buvo kaikurie pabudinti, kad nepavyks prakisti per valanda padaryto darbo.
QUOTE(Gabii__ @ 2011 10 05, 12:46)
na musu grupes vertinimas manau buvo labai objektyvus. daugelis net nesistenge ivykdyti jo reikalavimu, kiti isvis neaisku ka atnese, bet tikrai nieko panasaus i kursini. visi kas daug maz padare pagal jo nurodymus gavo normalius balus. ir net tie kurie neivykde, bet kazkiek panasu buvo i darba, gavo teigiama.
Tai jums pasisekė
QUOTE(zuasta @ 2011 10 05, 11:56)
nu turbut:)))) visgi ir tie destytojai ne jaunyn eina, su amzium proto gi padaugeja kartais
QUOTE(Gabii__ @ 2011 10 05, 09:05)
pritariu lairam del Vaitkeviciaus is dalies.
Tikrai buvo studentų vertų gerokai aukštesnio balo...Na aš pas jį gavau maximumą
lairam as jam net per laborus esu pasakius kad galbut kiekvienas iš mūsų esam SAVO srities žinovai ir man tikra nėra butina žinoti kuriam vadovėlio puslapije kokia formulė yra
A6 geriau nekomentuosiu.... mažu teks dar susitikt su p.Vaitkevičium
QUOTE(nneringa @ 2011 10 05, 18:24)
protinga mergaitė
QUOTE(zuasta @ 2011 10 04, 15:55)
Susitariau, kad viena dėstytoja bus mano darbo vadovė, ir žiūriu- man priskirtas darbo vadovas S. Vaitkevičius
. Laukiu atsakymo...
Labai reikia struktūrinių padalinių ekonomikos namų darbų pvz.- pasimečiau visai tarp lentelių
Labai reikia struktūrinių padalinių ekonomikos namų darbų pvz.- pasimečiau visai tarp lentelių
O čia tai geras
Sveikos merginos studijuojancios mru. Reikia pagalbos gal kas turite baudziamosios teises konspektus? Buciau dekinga.
QUOTE(kaktuselis22 @ 2011 10 06, 22:36)
Sveikos merginos studijuojancios mru. Reikia pagalbos gal kas turite baudziamosios teises konspektus? Buciau dekinga.
Sveika į KTU pataikei ne MRU