Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(astina80 @ 2011 10 24, 09:02)
Sveikos besimokancios mamytes! Skaitinejau tema ir matau, kad yra daugiau Marketingo katedroje bestudijuojanciu... Padekit, prasau, su marketingo komunikacijomis! Nebuvau pirmoje paskaitoje, o grizusi namo po antrosios lauziau galva, koki darba rasyti reikia  blink.gif nelabai supratau Sliburytes reikalavimu... Ot, bus paskaitas praleidineti  blush2.gif  Paaiskinkit pasimetusiai, ko ji pageidauja???  ax.gif

Sveika. Va čia tai niekuom ir nepadėsim - ji įmetus tik darbo struktūrą, pasakė kad neužsikabintume už kiekybinio tyrimo ir tiek blink.gif . Galvos skausmas šitas darbas unsure.gif
Atsakyti
O vargeli blink.gif Ir laiko, sakyciau, ne fontanai doh.gif Ka sugalvoti reikes? O darba pati viena rasote, ar su kolege???
Reklama, kiek supratau, pasirinkti galima bet kokia... Ne socialine tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astina80: 24 spalio 2011 - 10:16
QUOTE(astina80 @ 2011 10 24, 11:12)
O vargeli  blink.gif  Ir laiko, sakyciau, ne fontanai  doh.gif  Ka sugalvoti reikes? O darba pati viena rasote, ar su kolege???
Reklama, kiek supratau, pasirinkti galima bet kokia... Ne socialine tik  4u.gif

Laiko nedaug, juo labiau kad tai pačiai dienai reikia 2 pristatymus padaryt doh.gif
Kolegę turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubo filmas - ne kitaip blink.gif Mane jau dabar nemiga pradeda kankinti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri turite pakankamai laisvo laiko ir rasote rasto darbus finansu temomis?
Atsakyti
Sveikos, turiu toki kls, cia toms kuriuos yra susidurusios su finansais ar valstybes biudzeto pajamu politika yra tas pats kas ir valstybes pajamu politika? Lauksiu ats.
Atsakyti
QUOTE(ariancik @ 2011 10 26, 18:14)
Sveikos, turiu toki kls, cia toms kuriuos yra susidurusios su finansais ar valstybes biudzeto pajamu politika yra tas pats kas ir valstybes  pajamu politika? Lauksiu ats.

Na, manau, tas pats. Valstybes surenkamos pajamos keliauja i biudzeta. Sodros surenkamos pajamos keliauja i sodros biudzeta.
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri turit laiko ir norit uzdirbt pinigeliu uz rasto darba finansu tema..
Atsakyti
Sveikutes merginos,
negalėjau dalyvauti paskaitoje "komunikavimas ir retorika, tai nelabai suprantu ka ten reikia tam kursiniui rasyti. Gal galite kas pagelbeti, ar koki gal pvz. turite.
Seip kiek suprantu, kad reikia paskui pagal ta kursini skaidres padaryti. tai manau jog cia nesunku. Taciau to kursinio nieko nesuprantu ka ten reikia rasyti..............
Būciau labai dėkinga jei pagelbetumet, nes jau ir laiko liko nekazka.... sad.gif

zivile.karciauskaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dovista @ 2011 10 12, 17:42)
Leitonienes metodine medziaga turiu. parasyk savo email man, atsiusiu. smile.gif

Gal galėtumėt ir man persiųsti.Mano el.pšt.:vaitkaitiene1@hotmail.com
Dėkoju iį anksto.
Atsakyti
sveikos, mamytes! esu neakivaizdininke ekonomikos, gal galit padeti su mikro2 darbeliais, gal kuri turit kursinio ar namu darbo pvz. blush2.gif nieko nespeju, jei turit, please, atsiuskit pastu masha393@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, matau 'vyresneles ' nutile, matyt intensyviai rasom.

Mergaites noriu paklausti- tas liecia jau ir baigusiasias, kas Jums zinoma apie destitoja Agne Kersyte?
Kaip ji? Kazkaip pirma kart susiduriu su ja , idomu kas per zmogus.
Atsakyti