Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

Laba diena, gal galėtumėte apšviesti ar sunku įstoti į magistrantūros ekonom ines studijas? Kokie turėtų būti balai ?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 03 09, 19:41)
o kokiu tau reikia duomenu? nes jei kokio balanso ir pelno nuostoliui ataskaitos tai internete AB skelbia  smile.gif

registru centre galima uz tam tikra sumele duomenis gauti....reikia tik imone susrasti kokia domina...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 03 09, 18:41)
o kokiu tau reikia duomenu? nes jei kokio balanso ir pelno nuostoliui ataskaitos tai internete AB skelbia  smile.gif

man destytojas rekomendavo geriau mazesne imone rinktis
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 03 09, 21:38)
Laba diena, gal galėtumėte apšviesti ar sunku įstoti į magistrantūros ekonom ines studijas? Kokie turėtų būti balai ?

pas mus kai buvo paskaita apie bakalaurini tai destytoja uzsimine kad i magistratura reikia pakankamai auksto vidurkio, o kainuos metams apie 7000 lt , i nemokama priima tik 7 zmones,, tuos kurie turi geriausius vidurkius arba kurie yra parase ne viena straipsni, apzalga ar pan smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginara @ 2011 03 10, 21:28)
man destytojas rekomendavo geriau mazesne imone rinktis

ta prasme UAB ? tai sunkiau tada, nes jos nelabai nori duoti savo duomenu, ta jau zinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 07, 09:10)
Labukas, moksliukės, gal galėtumėte atsakyti į klausimyno klausimus? Būčiau l. dėkinga. Jeigu dar kokį vyrą spūstelėtumėte, kad irgi pasireikštu, tai visai nerealu būtų  mirksiukas.gif . Tema yra apie Seimo įvaiždį.

http://www.publika .lt/apklausa-15-4d65f50bda94b.html
P.S. Po publika reik tarpelį ištrinti  4u.gif

Atsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 07, 08:10)
Labukas, moksliukės, gal galėtumėte atsakyti į klausimyno klausimus? Būčiau l. dėkinga. Jeigu dar kokį vyrą spūstelėtumėte, kad irgi pasireikštu, tai visai nerealu būtų  mirksiukas.gif . Tema yra apie Seimo įvaiždį.

http://www.publika .lt/apklausa-15-4d65f50bda94b.html
P.S. Po publika reik tarpelį ištrinti  4u.gif

padaryta:)buvo idomi apklausa ir smagu rezultatus pamatyti:)
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 03 11, 21:46)
pas mus kai buvo paskaita apie bakalaurini tai destytoja uzsimine kad i magistratura reikia pakankamai auksto vidurkio, o kainuos metams apie 7000 lt , i nemokama priima tik 7 zmones,, tuos kurie turi geriausius vidurkius arba kurie yra parase ne viena straipsni, apzalga ar pan  smile.gif

O kolegijų studentus po išlyginamųjų priima?
Atsakyti
sveikos merginos, ar jus lengvai prisijungiat prie moodle sistemos g.gif
as niekaip schmoll.gif ,nors esu prisiregistravus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2011 03 18, 15:49)

lengvai g.gif
Atsakyti
Gal ką turit iš:
Valdymo apskaitos ir
Tarptautautinio verslo ekonomikos ir vadybos?
Mano el.paštas: rasa12345@hotmail.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2011 03 18, 15:49)

O kokios problemos konkrečiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2011 03 07, 12:04)
Gal kas turit "Įmonių organizavimas ir rizika" namų darbų pvz.? Būčiau labai dėkinga ax.gif

g.gif
Atsakyti