Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Mano mazyliui atejo augimo suolis, valgo kas valanda doh.gif I kiema greitai islekiam, pakvepuojam grynu oru ir manam namo, nes vaikas nori valgyt doh.gif O jeigu as nusitraukciau pienelio ir jam lauke sumaitinciau is buteliuko, ar nieko baisaus? Tada galetume ilgiau pabuti lauke blush2.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas: ar gali taip buti, kad mano mergytes skrandukas mazas? Nesuvalgo ji daugiau darzovienes kaip 3 a. saukstelius. As aisku nekisu per prievarta, nenori, nereikia. Bet vat pagalvojau, kad gal jai tiesiog daugiau nelabai telpa. Juk ir pieneli mano geria kas 2 valandas, o tai manau yra daznai. Ir geria tik 5 min.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 03 28, 21:33)
Man iskilo klausimas: ar gali taip buti, kad mano mergytes skrandukas mazas? Nesuvalgo ji daugiau darzovienes kaip 3 a. saukstelius. As aisku nekisu per prievarta, nenori, nereikia. Bet vat pagalvojau, kad gal jai tiesiog daugiau nelabai telpa. Juk ir pieneli mano geria kas 2 valandas, o tai manau yra daznai. Ir geria tik 5 min.

Gal pienelis tavo jai sotus g.gif ir jo pakanka,o kosytes tik uzkanda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal galetumete man padeti. 4u.gif Keleta dienu turiu problema. Pradejo skaudeti viena kruti. Kaip su adatom bado. Mano leliui 2 men ir savaite. Valgo daznai , bet nakti pradejo keltis tik viena karta ir tai tik 6 ryto. Paskutini karta vakare valgo apie 10 vakaro. O paskui tik apie 6 ryto. Pamaitinus prasideda skausmai didziausi. Stengiuosi duoti kuo dazniau skausminga kruti zysti, paskui dar nutraukiu, nes neymanomas skausmas. Niekad nesusiduriau su tokiom problemom. Esu sunerimus ir issigandus. Padekite, prasau 4u.gif
Atsakyti
Mes ragaujam morkytę jau 6 dienas, bet ji suvalgo max 1-2 a. šaukštelius - daugiau niekaip doh.gif Ryt bandysim bulvytę kartu su morkyte ragauti bigsmile.gif Na, ir MP, žinoma 4u.gif
Mąstau vis, ar ne per mažai jai papildomo maistelio g.gif
- - -
Ačiū, Koše-Maloše, už balionėlius bigsmile.gif varom kavos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 30 kovo 2011 - 12:54
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 30, 13:53)
Mes ragaujam morkytę jau 6 dienas, bet ji suvalgo max 1-2 a. šaukštelius - daugiau niekaip doh.gif Ryt bandysim bulvytę kartu su morkyte ragauti bigsmile.gif Na, ir MP, žinoma 4u.gif

Sveika istojusi i nevalgiuku kluba 4u.gif Maniske valgo jau 4 savaites, bet daugiau 3 a. sauksteliu nepavyko suvalgydinti. As vis tikiuosi, kad neatradom dar tos darzoves. Ir aisku kyla klausimu ar nepritruks vitaminu?
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2011 03 30, 15:25)
Sveika istojusi i nevalgiuku kluba 4u.gif Maniske valgo jau 4 savaites, bet daugiau 3 a. sauksteliu nepavyko suvalgydinti. As vis tikiuosi, kad neatradom dar tos darzoves. Ir aisku kyla klausimu ar nepritruks vitaminu?

va va, man tik šitas klausimas neduoda ramybės ax.gif , aj, bet, manau, viskas bus gerai thumbup.gif ne visi gi gal "puola" pilnom lėkštėm valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau jusu pasiteirauti, mano mazyle, kandzioja mane kai matinu, kartais iki kraujo, siandien suzinjom, kad jos liezuvelis prisegtas ar tai ir yra priezastis to kandziojimo? dekui
beje mums tik 4 dienos ir dar viska tik mokinames, is pradziu galvojau, kad delto, bet gal ir del liezuvelio galetu tai buti.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 30, 11:53)
- - -
Ačiū, Koše-Maloše, už balionėlius bigsmile.gif varom kavos drinks_cheers.gif

ir mano vaikelis siandien moekyte ragavo, labai skaniai valge, nedaug daviau, bet jei duociau, valgytu daug daugiau ax.gif
Atsakyti
Boruzeee, 4u.gif
Jei prisegtas liežuvėlio pasaitėlis- įvertina pediatras. (+ ir liežuvėlių visoklių būna)
Taip, tai viena iš traumavimo priežasčių. + dar reikia įvertinti padavimą/apžiojimą, nes kaip rašai: kartais iki kraujo vadinas, ne visada.
Dar tikimybė- vaikai prisitaiko, bet kiekvienas atvejis- individualus.
Konsultuojatės dar, ir paieškai žindymo konsultantės, kuri įvertintų apžiojimą/padavimą (nes gal pakoregavus padavimą apžiojimą- nereikės daugiau nieko daryt) http://www.pradzia.org/node/427
Kaitaliok maitinimo padėtis, taip rasi mažiau skausmingą. Gydykis pažeistus spenelius: išspaudi pienelio lašelį, sutepi ir kuo daugiau, o tiksliau- pastovios oro vonios.
Neduoti čiulptuko, nemaitinti buteliuku.
Padiatrės ar šeimos gydytojos prašyt siuntimo į Žalgirio g. kliniką (nežinau kur jumi, gal vVn.?)- ten taip pat gydytojai įvertins, ir jei reikia (o greičiausia reikia)- pakirps. Operacija- minutės.
(be siuntimo kainuoja iki 200lt.)
Gal bus aiškiau: žindymo parodymas:
http://www.breastfee...o_latch_on.html
http://video.about.c...eastfeeding.htm
Atsakyti
* WORONKE *, 4u.gif
Panašu į pienligę. Pasiskaityk simtomus:
http://www.supermama...?...417584&st=0
Gydomas ir vaikas ir mama. Stiprink imunitetą- tikslingu maistu.
4u.gif

Dolyte, 4u.gif pikkolo, 4u.gif ~Beauty~ 4u.gif
Maistas- stresas organizmui. Džiaukitės, kad aristokratiškai vaikučiai valgo.
Svarbiausia- pasiūlot, paruošiat. o vaikai- RAGAUJA. Kiek paskanauja- tiek. Net šaukštelį suvalgė! Valio!!! Du- oi, ar ne per daug? Tris- blink.gif
Kai sunku (ir dar klausimas, ar verta?!) pakeisti situaciją- pakeiskit į ją požiūrį mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū, Koše-Maloše, tu kaip visad good.gif 4u.gif
Atsakyti