Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Atrodo maitinu ne pirma menesi, jau speneliai turejo but priprate prie "darbo". bet viena pradejo skaudeti doh.gif ant pacio spenelio matosi kraujo lasiukai, skauda ji doh.gif nejaugi pradejo blogai apzioti g.gif

Ir dar....
Ar realu,kad mano vaikas prades reciau valgyti naktinimis? Dabar keliasi kas 2val ir taip nuo mazu dienu unsure.gif Mes turim planu vaikeli perkelti i savo kambari, bet jei tiek reikes keltis naktimis, is manes nieko neliks blush2.gif
Atsakyti
mano sūneliui 10 mėnesių, bet naktį nori žįsti kas kokias 1,5-2 val. (taip nuo naujagimystės), bet nuo ketvirto mėnesio nori, kad dar po pažindimo būtų pasuptas ant rankų, tai ir dirbam su vyru per naktį - aš maitinu, jis supa. Daugiausia laiko naktį miega su mumis kartu, lovytėje tik iš vakaro ir paryčiui. Kaži kiek laiko mažius taip blūdys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 20, 20:55)
labai sunku atsekti alergizuojantį dalyką doh.gif maniškis buvo išbertas 3 mėnesiukų, tai visgi susiejau su tuo, kad valgiau sumuštinius su lašiša mirksiukas.gif  ax.gif dabar vėl pabėrė, ale vienintelis kitas dalykas, ką valgiau- krevetės ax.gif tai vat kažkaip jūros  ,,dalykai" alergizuoja rolleyes.gif

apie alergijas žinau ajajai kiek daug, deja ne iš gerosios pusės doh.gif 3 savaitės dar normalu, greitai ir nenyksta, netgi pašalinus alergeną rolleyes.gif
o nenyksta, tai kaip? nemažėja? ar nebesiplečia? stovi vietoje?

Kaktos ir krūtinės bėrimas praėjo... Nors šiandien ryte vaikutis vėl atsikėlė su išbertu veiduku g.gif Tai dabar įtariu du maisto produktus - pomidorų padažą arba kiaušinius. Taip gali būti?

QUOTE(Dolyte @ 2011 02 21, 11:00)
Atrodo maitinu ne pirma menesi, jau speneliai turejo but priprate prie "darbo". bet viena pradejo skaudeti  doh.gif  ant pacio spenelio matosi kraujo lasiukai, skauda ji  doh.gif  nejaugi pradejo blogai apzioti  g.gif

Ir dar....
Ar realu,kad mano vaikas prades reciau valgyti naktinimis? Dabar keliasi kas 2val ir taip nuo mazu dienu  unsure.gif Mes turim planu vaikeli perkelti i savo kambari, bet jei tiek reikes keltis naktimis, is manes nieko neliks  blush2.gif

Man spenelius skaudėjo pirmus du mėnesius, o po to praėjo. Dabar vėl kažkokį skausmą pradėjau jausti, įtariu, kad mažius dantenom į spenelį įsikimba ir kanda blink.gif
O dėl valgymo naktimis, tai maniškis seniau valgė kas 2val., po to vis retėjo tie valgymai, dabar liko tik vienas kartas per naktį mirksiukas.gif O tavo vaikučiui gal ne tiek valgyti reikia, kiek prie mamos prisiglausti naktimis? smile.gif Būna ir tokių dalykų, kai papulio nori tik nusiraminimui. Nors čia jau kiekvienam vaikui individualiai.
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2011 02 21, 09:45)
Man spenelius skaudėjo pirmus du mėnesius, o po to praėjo. Dabar vėl kažkokį skausmą pradėjau jausti, įtariu, kad mažius dantenom į spenelį įsikimba ir kanda blink.gif
O dėl valgymo naktimis, tai maniškis seniau valgė kas 2val., po to vis retėjo tie valgymai, dabar liko tik vienas kartas per naktį  mirksiukas.gif O tavo vaikučiui gal ne tiek valgyti reikia, kiek prie mamos prisiglausti naktimis?  smile.gif  Būna ir tokių dalykų, kai papulio nori tik nusiraminimui. Nors čia jau kiekvienam vaikui individualiai.

tikrai, visai nepagalvojau apie dantenas, gi jis pastoviai kazka turi grauzti, tai matyt ir mano speneliai tam tinkami doh.gif

O del prisiglaudimo g.gif doh.gif aisku malonu,kai vaikutis nori prisiglausti, bet.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 21, 13:01)
tikrai, visai nepagalvojau apie dantenas, gi jis pastoviai kazka turi grauzti, tai matyt ir mano speneliai tam tinkami  doh.gif

O del prisiglaudimo  g.gif  doh.gif  aisku malonu,kai vaikutis nori prisiglausti, bet....  blush2.gif

patogiausia miegoti krtu vienoj lovoj.mano 9men. irgi valgo kas 30 min- 2 val. nakti, kartais reciau.neisivaizduoju kaip reiktu eit kurnors keltis, o taip dar per miegus pamaitinu ir toliau miegu
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 02 21, 10:07)
patogiausia miegoti krtu vienoj lovoj.mano 9men. irgi valgo kas 30 min- 2 val. nakti, kartais reciau.neisivaizduoju kaip reiktu eit kurnors keltis, o taip dar per miegus pamaitinu ir toliau miegu

hmz.... nemoku miegoti kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2011 02 21, 11:24)
ačiū už atsakymą  4u.gif

bet man skauda tik pradėjus maitint, t.y., tik įkišus krūtį, vėliau maitinant (valgo apie pusvalandį) nebeskauda. Iš kitos krūties valgo be problemų.

pacituosiu save vėl - gal aš įkišu teisingai, jei vėliau valgant nebeskauda? tik įkišus, apie pusę minutės.
Atsakyti
[quote=neziniuxe,2011 02 21, 11:45]
Kaktos ir krūtinės bėrimas praėjo... Nors šiandien ryte vaikutis vėl atsikėlė su išbertu veiduku g.gif Tai dabar įtariu du maisto produktus - pomidorų padažą arba kiaušinius. Taip gali būti?

Pomidorų padažo aš savo 9 mėn. kūdikiui neduodu, o čia 3 mėnesių.... Tai nieko keisto, kad išbėrė 4u.gif

Dabar apie žindymą... Einu jau link pabaigos. Klausimukas - ar gali būti taip, kad vienoje krūtyje (kairėje) pienas gaminasi tik žindymo metu ir tai, gaminasi labai minimaliai, o dešinėje kaip ir seniau gaminasi? T.y. dešinėje pienas gaminasi ir nežindant, tai praktiškai kasdien būna taip, kad vaikštau su akivaizdžiai didesne dešine krūtimi (kol nepažindau).
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 21, 13:53)

Pomidorų padažo aš savo 9 mėn. kūdikiui neduodu, o čia 3 mėnesių.... Tai nieko keisto, kad išbėrė  4u.gif

tai gal ne vaikui davė, o pati mama valgė.. mirksiukas.gif

Maniškė nuo pat gimimo valgydavo dieną naktį kas valandą, pusantros..Artėjant prie pirmojo gimtadienio, naktiniai valgymai retėjo ir dabar keliasi tik vieną kartą pavalgyti, paryčiais, 5-6h..Mums tai jau yra pasiekimas.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2011 02 21, 10:24)
ačiū už atsakymą  4u.gif

bet man skauda tik pradėjus maitint, t.y., tik įkišus krūtį, vėliau maitinant (valgo apie pusvalandį) nebeskauda. Iš kitos krūties valgo be problemų.

Tada gerai apzioja, man irgi iskarto skaudedavo, bet kai pradedavo valgyt nebe. Pabandyk kuri laika niekuo netepti. As kai nustojau teplioti, tai ir sugijo greitai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Pasiskolinau antspenius, mėginu maitint taip - tikrai mažiau skauda, gal tas labiausiai ir padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 21, 13:00)

Ar realu,kad mano vaikas prades reciau valgyti naktinimis? Dabar keliasi kas 2val ir taip nuo mazu dienu  unsure.gif Mes turim planu vaikeli perkelti i savo kambari, bet jei tiek reikes keltis naktimis, is manes nieko neliks  blush2.gif

Geriau planus atidėk.
Kažin, ar kuri iš mūsų norėtų atskiruose kambariuose su vyru miegot, ir susitikt kokį sykį, ir vėl in atskirus kambarius ir lovas...
Žmonių vaikai ant/prie kūno auga. Bandyk derinti miegojimą kartu, ar lovytę prie pat savo lovos prisistumti.
Ateis laikas- kelsis rečiau, bet prieš tą "rečiau" bus dar visokių šposų mirksiukas.gif
Papildyta:
liate, 4u.gif
Turit gerus naktinius "tūsus" laikykitės 4u.gif
Ar bandei po naktinio maitinimo sūnų pasiguldyt sau ant pilvo/krūtinės? Pasiūbuot, gal tiktų?!
Atsakyti