Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Kazkokia beprasme sita diskusija...skiriasi zmoniu galimybes ir prioritetai. visu pirma, ne visi gali nauja Emmaljunga ipirkt. ne visi gali gal ir ta puse metu naudota ipirkt. as gal ir ipirkciau nauja Emma, bet tik su mintim, kad va reikes gerai parduot, o tada jau reiktu nuolat save kontroliuot, kad neduokdie, ko nors ten nesubraizytum doh.gif tada jau geriau nusipirkti geros bukles deveta ir drozt, kiek nori ax.gif vis vien Emmaljunga lieka Emmaljunga. as taip pat rinkausi kombi savo dukrai- tarp naujo Gap ir geros bukles padeveto. pasirinkau pastaraji varianta, nes nenoriu sukti galvos ir neleisti vaikui pasivolioti ant zemes, ilisti i krumus ir pan. na ir kas, kad praejusio sezono modelis, bet simta kartu geriau, nei lenkiskas vatinis kombinezonas tongue.gif

o lyginti vezimeli su automobiliu ne visai korektiska. nes naujas automobilis- maziau investiciju i remontus, pigesne eksploatacija, didesnis sagumas. o vezimelis lieka vezimeliu- arba kliba-braska ir yra isblukes, arba ne. cia toks mano poziuris ax.gif mano prestizas nenukentes, jei su 2007 metu vezimelio modeliu i gatve isvaziuosiu. nes ta modeli atskirs gal tik kokia 1 mama is 2 tukstanciu, o man ir nebus idomi jos nuomone mirksiukas.gif

aisku, jei zmogaus finansai neriboti, tada gali nesukt galvos- nueini i parduotuve, nusiperki naujausia modeli, dar paperki tase, priderintus pataliukus, miegmaisius ir varai i trasa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 13, 23:10)
Kazkokia beprasme sita diskusija...skiriasi zmoniu galimybes ir prioritetai. visu pirma, ne visi gali nauja Emmaljunga ipirkt. ne visi gali gal ir ta puse metu naudota ipirkt. as gal ir ipirkciau nauja Emma, bet tik su mintim, kad va reikes gerai parduot, o tada jau reiktu nuolat save kontroliuot, kad neduokdie, ko nors ten nesubraizytum  doh.gif tada jau geriau nusipirkti geros bukles deveta ir drozt, kiek nori  ax.gif vis vien Emmaljunga lieka Emmaljunga. as taip pat rinkausi kombi savo dukrai- tarp naujo Gap ir geros bukles padeveto. pasirinkau pastaraji varianta, nes nenoriu sukti galvos ir neleisti vaikui pasivolioti ant zemes, ilisti i krumus ir pan. na ir kas, kad praejusio sezono modelis, bet simta kartu geriau, nei lenkiskas vatinis kombinezonas  tongue.gif

o lyginti vezimeli su automobiliu ne visai korektiska. nes naujas automobilis- maziau investiciju i remontus, pigesne eksploatacija, didesnis sagumas. o vezimelis lieka vezimeliu- arba kliba-braska ir yra isblukes, arba ne. cia toks mano poziuris  ax.gif mano prestizas nenukentes, jei su 2007 metu vezimelio modeliu i gatve isvaziuosiu. nes ta modeli atskirs gal tik kokia 1 mama is 2 tukstanciu, o man ir nebus idomi jos nuomone  mirksiukas.gif

aisku, jei zmogaus finansai neriboti, tada gali nesukt galvos- nueini i parduotuve, nusiperki naujausia modeli, dar paperki tase, priderintus pataliukus, miegmaisius ir varai i trasa  bigsmile.gif

kas iesko tas randa, as ne viena karta maciau parduodamus emukus, tikrai geru metu, gerai atrodanciu ir uz padoria kaina mirksiukas.gif tik reikia tureti noro ir kantrybes ax.gif nepirkti pirmo pasitaikiusio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 kovo 2011 - 09:35
Jurgachka, sutinku su kiekvienu Tavo zodziu, man irgi dzin ar vezimas 2007 ar 2011 metu, mano prestizas irgi nenukentes biggrin.gif o jei kalbant apie masinas, tai masina mano irgi labai geros markes, bet irgi deja 10 metu senumo ir man visiskai dzin kad mano vezimas, masina seni tongue.gif svarbi yra jo bukle. Mano geriausia drauge vairuoja naujausios markes automobili, vaikiuka vezioja su naujausio modelio vezimuku, bet netgi ji niekada nera man aiskinusi, kad deveta vezimuka pirkti yra nesamone, taip kad vazinekim su tokiais vezimais, kokius isgalim nupirkti ir kokie mums patinka, o kas gali, tegul perka naujus ir tuom dziaugiasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 14, 10:35)
kas iesko tas randa, as ne viena karta maciau parduodamus emukus, tikrai geru metu, gerai atrodanciu ir uz padoria kaina  mirksiukas.gif tik reikia tureti noro ir kantrybes ax.gif nepirkti pirmo pasitaikiusio...

kiekvieno zmogaus samoneje padori kaina turi skirtingus remus, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 03 14, 09:35)
Jurgachka, sutinku su kiekvienu Tavo zodziu, man irgi dzin ar vezimas 2007 ar 2011 metu, mano prestizas irgi nenukentes  biggrin.gif  o jei kalbant apie masinas, tai masina mano irgi labai geros markes, bet irgi deja 10 metu senumo ir man visiskai dzin kad mano vezimas, masina seni  tongue.gif  svarbi yra jo bukle. Mano geriausia drauge vairuoja naujausios markes automobili, vaikiuka vezioja su naujausio modelio vezimuku, bet netgi ji niekada nera man aiskinusi, kad deveta vezimuka pirkti yra nesamone, taip kad vazinekim su tokiais vezimais, kokius isgalim nupirkti ir kokie mums patinka, o kas gali, tegul perka naujus ir tuom dziaugiasi  4u.gif

tai kad ne apie tai kalba doh.gif nauja pirkti ar deveta
as niekad nebuvau pries devetus, geriau deveta emmuka,negu nauja tutis doh.gif
tiesiog sakau,kad kam pirkti sena jaigu galima gerai paieskoti ir pirkti naujasni deveta
nu bet jai cia daugumai visvien devetas senas ar devetas naujasnis , svarbu emmukas...

as tiesiog jai ieskociau deveto, tai norisi visgi maziau vazineto vezimo....o tokiu paieskojus buna ne vienas ir ne du...

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 14, 10:39)
tai kad ne apie tai kalba  doh.gif nauja pirkti ar deveta
as niekad nebuvau pries devetus, geriau deveta emmuka,negu nauja tutis  doh.gif
tiesiog sakau,kad kam pirkti sena jaigu galima gerai paieskoti ir pirkti naujasni deveta
nu bet jai cia daugumai visvien devetas senas ar devetas naujasnis , svarbu emmukas...

as tiesiog jai ieskociau deveto, tai norisi visgi maziau vazineto vezimo....o tokiu paieskojus buna ne vienas ir ne du...

tikrai beprasmiska diskusija doh.gif
issakiau savo nuomone ne karta ta tema ir daugiau nesiruosiu kartotis tongue.gif kas ka nori tas ta perka ir nereikia cia peikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 03 14, 09:42)
tikrai beprasmiska diskusija doh.gif
issakiau savo nuomone ne karta ta tema ir daugiau nesiruosiu kartotis  tongue.gif  kas ka nori tas ta perka ir nereikia cia peikti  4u.gif

niekas nieko nepeikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 14, 00:10)
Kazkokia beprasme sita diskusija...skiriasi zmoniu galimybes ir prioritetai. visu pirma, ne visi gali nauja Emmaljunga ipirkt. ne visi gali gal ir ta puse metu naudota ipirkt. as gal ir ipirkciau nauja Emma, bet tik su mintim, kad va reikes gerai parduot, o tada jau reiktu nuolat save kontroliuot, kad neduokdie, ko nors ten nesubraizytum  doh.gif tada jau geriau nusipirkti geros bukles deveta ir drozt, kiek nori  ax.gif vis vien Emmaljunga lieka Emmaljunga. as taip pat rinkausi kombi savo dukrai- tarp naujo Gap ir geros bukles padeveto. pasirinkau pastaraji varianta, nes nenoriu sukti galvos ir neleisti vaikui pasivolioti ant zemes, ilisti i krumus ir pan. na ir kas, kad praejusio sezono modelis, bet simta kartu geriau, nei lenkiskas vatinis kombinezonas  tongue.gif

o lyginti vezimeli su automobiliu ne visai korektiska. nes naujas automobilis- maziau investiciju i remontus, pigesne eksploatacija, didesnis sagumas. o vezimelis lieka vezimeliu- arba kliba-braska ir yra isblukes, arba ne. cia toks mano poziuris  ax.gif mano prestizas nenukentes, jei su 2007 metu vezimelio modeliu i gatve isvaziuosiu. nes ta modeli atskirs gal tik kokia 1 mama is 2 tukstanciu, o man ir nebus idomi jos nuomone  mirksiukas.gif

aisku, jei zmogaus finansai neriboti, tada gali nesukt galvos- nueini i parduotuve, nusiperki naujausia modeli, dar paperki tase, priderintus pataliukus, miegmaisius ir varai i trasa  bigsmile.gif

thumbup.gif pritariu 100%
Rezultate: 2007 ar 2011 metu Emukas vistiek geriausias pasirinkimo variantas biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti eksperčių, ar šis modelis naujausias (2010 m) ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2011 03 14, 21:46)
user posted image

Tiksliai ar 2010 m nezinau , bet sitas fainuolis wub.gif tikrai ne senukas
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2011 03 14, 22:46)
user posted image

Ne 2011 m., bet tikriausiai 2010 m. Atskirti ar labai senas galima pagal spalvas, vaziuokle ir lopsio fiksavimo buda. 2008 m. jau buvo naujasis fiksavimo budas. Tiksliai nzn nuo kokiu metu jie pradejo gaminti su sia fiksacija. Bet Jusu modeliukas tikrai ne senas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2011 03 14, 21:46)

Manau,kad taip.Mano lygiai toks pats,nematau anei jokio skirtumo is nuotraukos,o pas mane 2010m.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2011 03 14, 22:46)
user posted image

Nematau as jokiu skirtumu tarp 2010 m. ar 2007 m. Niekas neziures kaip jis tvirtinasi ir kokie tie metai smile.gif
Mes nusipirkome si vežimaiti . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 15 kovo 2011 - 13:59