Kazkokia beprasme sita diskusija...skiriasi zmoniu galimybes ir prioritetai. visu pirma, ne visi gali nauja Emmaljunga ipirkt. ne visi gali gal ir ta puse metu naudota ipirkt. as gal ir ipirkciau nauja Emma, bet tik su mintim, kad va reikes gerai parduot, o tada jau reiktu nuolat save kontroliuot, kad neduokdie, ko nors ten nesubraizytum

tada jau geriau nusipirkti geros bukles deveta ir drozt, kiek nori

vis vien Emmaljunga lieka Emmaljunga. as taip pat rinkausi kombi savo dukrai- tarp naujo Gap ir geros bukles padeveto. pasirinkau pastaraji varianta, nes nenoriu sukti galvos ir neleisti vaikui pasivolioti ant zemes, ilisti i krumus ir pan. na ir kas, kad praejusio sezono modelis, bet simta kartu geriau, nei lenkiskas vatinis kombinezonas
o lyginti vezimeli su automobiliu ne visai korektiska. nes naujas automobilis- maziau investiciju i remontus, pigesne eksploatacija, didesnis sagumas. o vezimelis lieka vezimeliu- arba kliba-braska ir yra isblukes, arba ne. cia toks mano poziuris

mano prestizas nenukentes, jei su 2007 metu vezimelio modeliu i gatve isvaziuosiu. nes ta modeli atskirs gal tik kokia 1 mama is 2 tukstanciu, o man ir nebus idomi jos nuomone
aisku, jei zmogaus finansai neriboti, tada gali nesukt galvos- nueini i parduotuve, nusiperki naujausia modeli, dar paperki tase, priderintus pataliukus, miegmaisius ir varai i trasa