Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 21:21)
teutonia geri vezimai smile.gif

o tai edge nauja pirkot? bigsmile.gif

tipo deveta 5 kartus,pirktas kovo 3 diena. klaidingas pirkinys sako.mokejom 4000kr,o pardej toks 6500kr. Visi garantiniai visi uzklotukai madrasiukai nu viskas,sakau ot pasiseke rolleyes.gif sakau net skalbt nereikia,sportinis is vis nenaudotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 26, 19:34)
visu pirma ratukai fiksuojasi,neklaidinkite mamu  mirksiukas.gif
sportine dalis visu vezimu buna zemiau,cia del saugumo gal labiau
del zemo lopsio,na crosso lopsys ar nebus toks pats ,kaip nitro g.gif jai taip,tai tikri nera zemas,idealus man jis...nebent mama butu labai auksta,nes as neziurejau nei edges nei mondialo,nes man tie vezimai per dydeli,as pati maza,tai lopsys vos ne palei nosi doh.gif

na del manevringumo,tai kad jo nereikia dazniausiai sako to neturejusios mamos,bet po manevringo pereiti i nemanevringa tai sunkiau,nes manevringumo tada tikrai truks...ypac kai vaikas jau dydelis...

as tai imciau du vezimus,kaip ir dariau...
jai nebutu galimybiu,tai gerai pagalvociau,nes lopsiuke vezioti teks maziausiai, sportine dalis ilgiau naudojama  rolleyes.gif tai maloniau vesti,kai vezima lengva valdyti ir nera jis toks masyvus,maziau uzima vietos bagazinei ir t.t.
aaisku jai gyvenciau nuosavam name,tada imciau crossa arba mondiala ,nes i parduotuves ar miesta tureciau kita vezima ax.gif
bet bute idealiausiai cross arba nitro
Papildyta:

man netruko rankenos visai,nes tai duoda vezimui svorio
o emmuku sportine dali galima apsukti,jai labai jau reikia
nors neteko man sukioti,kol buvo mazas veziau i save,veliau nuo saves..o nuo vejo labai geri stogai,kurie uzsilenkia iki pat buomelio

As ir nerasiau vienareismiskai, kad nesifiksuoja smile.gif Parasiau, jei neklystu. Ir nerasiau, kad nepirkite. Parasiau siulyciau pagalvoti. As irgi esu ne is aukstuju, bet Edge man kuo puikiausiai tinka smile.gif Del saugumo yra dirzai. Todel kuo vezimelis aukstesnis, tuo geriau smile.gif Toliau nuo dulkiu vaikelis. Ka jau kalbeti tada apie Stokke? smile.gif Jei butu galimybe tureciau Emmaljunga Edge ir Stokke. O lopsi mes ganetinai ilgai naudojome. Vis dar einu i lauka su lopsiuku. Namuose visada jame miegame. Nepripazista mano dukrele Lovytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 03 27, 10:50)
As ir nerasiau vienareismiskai, kad nesifiksuoja smile.gif Parasiau, jei neklystu. Ir nerasiau, kad nepirkite. Parasiau siulyciau pagalvoti. As irgi esu ne is aukstuju, bet Edge man kuo puikiausiai tinka smile.gif Del saugumo yra dirzai. Todel kuo vezimelis aukstesnis, tuo geriau smile.gif Toliau nuo dulkiu vaikelis. Ka jau kalbeti tada apie Stokke? smile.gif Jei butu galimybe tureciau Emmaljunga Edge ir Stokke. O lopsi mes ganetinai ilgai naudojome. Vis dar einu i lauka su lopsiuku. Namuose visada jame miegame. Nepripazista mano dukrele Lovytes smile.gif

na as savo vaiku vezime saugos dirzais nesegioju,nes emmuke jie labai nepatogus 4u.gif

o stokke man irgi labai wub.gif ,bet ten auksti galima reguliuoti :)jis turi kitu minusu smile.gif jo vaziuokle kieta,ratai labai nusidevi,o juos pakeisti kainuoja brangiai
beto man sudetas vos vos telpa i bagazine
sedima dalis maza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 kovo 2011 - 12:35
Gal zinot kokios kainos Emmaljungu ratu? Pastebejau,kad musu gan stipriai devisi,mastau gal veliau reiketu pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 03 27, 13:59)
Gal zinot kokios kainos Emmaljungu ratu? Pastebejau,kad musu gan stipriai devisi,mastau gal veliau reiketu pasikeisti.

Domejausi del ratu, klasikinio stiliaus 64 Lt vnt.
O naujesniu "lietniaku" komplektas 300 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 27, 16:16)
Domejausi del ratu, klasikinio stiliaus 64 Lt vnt.
O naujesniu "lietniaku" komplektas  300 smile.gif

doh.gif truputi brangoka kokiu 100galetu maziau kainuoti biggrin.gif
Atsakyti
o tai per kiek laiko tie ratukai taip stipriai nusidevejo, kad keisti norisi? Kuria prasme jie taip labai devesi? Protektorius nusinesioja ar patys ratai issiklaipo?
Atsakyti
mes naudojam mamas and papas skate.lopsyje daug vietos, lengvai transformuojasi kad vaikas sedetu, minkstai vaziuoja (vienintele blogybe, kad tas celafanas nesideda per visa vezima, bet cia gal kaip kam, bet man to norejosi).
bet vasarai jau norisi kazko naujesnio ir lengvesnio, turiu nusiziurejus Cybex Topaz, gal kas naudojat toki? 4u.gif butu idomu suzinoti kitu nuomone (ne vien tik pardavejos)
Atsakyti
QUOTE(Riugliuke @ 2011 03 27, 23:17)
o tai per kiek laiko tie ratukai taip stipriai nusidevejo, kad keisti norisi? Kuria prasme jie taip labai devesi? Protektorius nusinesioja ar patys ratai issiklaipo?

Minusas nemanevringu ratu yra tas,kad nuo vazinejimo ir sukinejimo i visas puses labiau devisi padangos.Protektorius ju ir taip ne gilus buna,bet cia neesme,juk cia ne masina,tiesiog pati guma nusivazineja.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 03 26, 09:44)
O as visoms norioncioms pirkti Nitro City siulyciau pagalvoti. Jeigu neklystu, tai ju priekiniai ratai nesifiksuoja. jei ratukai nesifiksuoja, tai toks vezimelis sunkiau rieda nelygiais, duobetais pavirsiais. pati ne viena karta maciau, kad mamos vargsta vaziuodamos per gatve, kur akmenimis klotas kelias. Taip pat man nepatinka, kad sys vezimelis, net gi su lopsiu yra ganetinai zemas. As dukrele persodinau i Edge sportinuka ir man visai nepatinka, kad jis zemiau negu lopsys. Bet cia tikriausiai pripratimo reikalas smile.gif Kas nori lengvesnio, negu Edge/Mondial gali pasirinkti City Cross vezimeli. Aisku kas turi daug pinigu, tai idealu pradziai tureti Egde/Mondial, o po to nusipirkti lengvesni Nitro City. Bet man asmeniskai kol kas patogu ir su griozdu Edge. Nepasigendu manevringumo visai. O lengvumas man irgi neaktualu.

Na jau kaip kam čia. Kiekvienas renkasi sau. Aš asmeniškai niekada nepirkčiau klaisikinės važiuoklės, man tie vežimai tikri gremėzdai. Tokį rinktis gali tiktai gyvendamas nuosavam name. Net nepagalvočiau tokio pakuoti ir grūsti į bagažinę važiuodama kur pasivaikščioti doh.gif
Man City važiuoklė tobula thumbup.gif Man reikia manevringo ir lengvo vežimo, juk vaikas vežime negyvena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 28 kovo 2011 - 12:12
QUOTE(heryte @ 2011 03 28, 13:11)
Na jau kaip kam čia. Kiekvienas renkasi sau. Aš asmeniškai niekada nepirkčiau klaisikinės važiuoklės, man tie vežimai tikri gremėzdai. Tokį rinktis gali tiktai gyvendamas nuosavam name. Net nepagalvočiau tokio pakuoti ir grūsti į bagažinę važiuodama kur pasivaikščioti doh.gif
Man City važiuoklė tobula thumbup.gif  Man reikia manevringo ir lengvo vežimo, juk vaikas vežime negyvena  bigsmile.gif

Sutinku. Cia kiekvieno pasirinkimas. Pas mane vaikas vezimelyje gyvena smile.gif Masinos neturiu ir per visa Klaipedos miesta vaikstome pesciomis. Ir namuose nesedziu. Kiekviena diena keliaujame. Ir nuo smeltynes perkelos netoli gyvenu. Tai sia vasara mes vaziuosime braidyti pusynuose ir per smeliuka prie juros. Todel man reikia patikimo, tvirto vezimelio, kuris visur pravaziuotu. O Nitro City sukurtas ramiems pasivaiksiuojimams mieste. Per lygu kelia. Ir aisku i bagazine ji lengviau igrusti, negu Edge. Nors vyras ir musu Edge kuo puikiausiai i bagazine ikisa smile.gif
Atsakyti
todel tikriausiai pats tobuliausias yra City Cross, ir vaziuoja,kaip tankas ir lengvas ir susipakuoja konpaktiskiau bigsmile.gif aisku ir dailus wub.gif
Atsakyti