visu pirma ratukai fiksuojasi,neklaidinkite mamu
sportine dalis visu vezimu buna zemiau,cia del saugumo gal labiau
del zemo lopsio,na crosso lopsys ar nebus toks pats ,kaip nitro

jai taip,tai tikri nera zemas,idealus man jis...nebent mama butu labai auksta,nes as neziurejau nei edges nei mondialo,nes man tie vezimai per dydeli,as pati maza,tai lopsys vos ne palei nosi
na del manevringumo,tai kad jo nereikia dazniausiai sako to neturejusios mamos,bet po manevringo pereiti i nemanevringa tai sunkiau,nes manevringumo tada tikrai truks...ypac kai vaikas jau dydelis...
as tai imciau du vezimus,kaip ir dariau...
jai nebutu galimybiu,tai gerai pagalvociau,nes lopsiuke vezioti teks maziausiai, sportine dalis ilgiau naudojama

tai maloniau vesti,kai vezima lengva valdyti ir nera jis toks masyvus,maziau uzima vietos bagazinei ir t.t.
aaisku jai gyvenciau nuosavam name,tada imciau crossa arba mondiala ,nes i parduotuves ar miesta tureciau kita vezima
bet bute idealiausiai cross arba nitro
Papildyta:
man netruko rankenos visai,nes tai duoda vezimui svorio
o emmuku sportine dali galima apsukti,jai labai jau reikia
nors neteko man sukioti,kol buvo mazas veziau i save,veliau nuo saves..o nuo vejo labai geri stogai,kurie uzsilenkia iki pat buomelio
Parasiau, jei neklystu. Ir nerasiau, kad nepirkite. Parasiau siulyciau pagalvoti. As irgi esu ne is aukstuju, bet Edge man kuo puikiausiai tinka
Del saugumo yra dirzai. Todel kuo vezimelis aukstesnis, tuo geriau
Toliau nuo dulkiu vaikelis. Ka jau kalbeti tada apie Stokke?
Jei butu galimybe tureciau Emmaljunga Edge ir Stokke. O lopsi mes ganetinai ilgai naudojome. Vis dar einu i lauka su lopsiuku. Namuose visada jame miegame. Nepripazista mano dukrele Lovytes