Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(kenija @ 2011 04 03, 09:06)
sveikos merginos. labai reikia jusu patarimo. negaliu apsispresti koki vezimaiti pirkti smile.gif renkuosi tarp emmaljunga smart duo combi ir peg perego culla smile.gif

tik EMMALJUNGA mirksiukas.gif

Nenuvaziavau i babycenter,nes drauges vaikiukas susirgo doh.gif ir vel misle:)nu nieko, manau po poros savaiciu nuvaziuosiu ir apziuresiu scooteri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kenija @ 2011 04 03, 10:06)
sveikos merginos. labai reikia jusu patarimo. negaliu apsispresti koki vezimaiti pirkti smile.gif renkuosi tarp emmaljunga smart duo combi ir peg perego culla smile.gif

Irgi rinkausi tarp siu vezimeliu. Po apziurejimo laimejo Emmaljunga Edge smile.gif Visgi Emmaljungos kokybe geresne smile.gif
Atsakyti
Mamytes,

Gal kas realiai naudojote quadrolifta arba dualifta? As ji nusipirkau, taciau dabar, kai ziuriu man jis toks nepatogus, mazas ir vejo uzpuciamas atrodo verysad.gif
Maziaus laukiu birzeli... kazi ar nesuskubti dar ir lopsi nusipirkti doh.gif Bukit geros papasakokit, kaip su tom nesioklem, kas praktiskai buvote susidurusios. Iki kada ten lelius telpa, ar patogu, ka dejote i vidu ir pan.

Is anksto labai dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riugliuke: 11 balandžio 2011 - 16:01
gal kas galite parasyti city cerox 360 modelio ploti? mirksiukas.gif

reik palyginti su scooterio 2 plociu doh.gif

as tas nesiokles irgi ziurejau, bet man jos pasirode schmoll.gif ypac vasara, vaikas lopsy erdviau ir patogiau miegos mirksiukas.gif ventiliuosis geriau, manau su lopsiu geriau...bent jau manotokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 04 11, 22:46)

as tas nesiokles irgi ziurejau, bet man jos pasirode schmoll.gif ypac vasara, vaikas lopsy erdviau ir patogiau miegos mirksiukas.gif ventiliuosis geriau, manau su lopsiu geriau...bent jau manotokia nuomone 4u.gif

http://www.emmaljung...er2.0-1021.html

http://www.emmaljung...ox2.0-1020.html
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 04 11, 21:46)

drinks_cheers.gif as rgi tokios nesiokles niekad nepirkciau blush2.gif
o dar ir kainaa jos doh.gif:

Atsakyti
O City Cerox 360 yra senesnis Nitro City variantas, ar cia visai skirtingi? Nes puslapy tik nauji modeliai, ir nerandu ten City Cerox 360 aprasymo g.gif Ar nemoku ieskoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 04 11, 22:46)

Man ir ziema, ir vasara tos nesiokles schmoll.gif as tik us erdvu lopsiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 04 12, 07:45)
O City Cerox 360 yra senesnis Nitro City variantas, ar cia visai skirtingi?  Nes puslapy tik nauji modeliai, ir nerandu ten City Cerox 360 aprasymo  g.gif Ar nemoku ieskoti?  blush2.gif

city cerox yra senesnis modelis, dabar eina jau nitro city mirksiukas.gif skirtumas vienintelis, nitro city nepresimeta rankena unsure.gif

dydis dar skiriasi:

cerox360:

Ratų diametras - 280 + 180 mm.
Sėdimos dalies ilgis - 90 cm.
Rėmo svoris - 7,0 kg.
Ratų svoris - 1,1 kg.
Sėdimos dalies svoris - 6,4 kg.
Vežimėlio plotis - 60 cm.
Suskleisto vežimėlio ismatavimai (ilgis x plotis x aukstis cm.) - 90 x 63 x 40 cm

nitro city:

Važiuoklės svoris: 6,0 kg
Ratų svoris: 1,1 kg
Sėdimosios dalies svoris: 5,9 kg*
Bendrasis svoris su „City“ lopšiu: 11,3 kg*
Matmenys suskleidus: 85x57x47 cm
(su ratais, ilgis x plotis x aukštis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 12 balandžio 2011 - 09:13
QUOTE(Dovute @ 2011 04 12, 09:40)
city cerox yra senesnis modelis, dabar eina jau nitro city mirksiukas.gif skirtumas vienintelis, nitro city nepresimeta rankena unsure.gif

Aciu labai Dovute! O naujesni lopsiai ant city cerox 360 tvirtinasi? Remo mechanizmas neturetu but smarkiai pasikeites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 04 12, 09:49)
Aciu labai Dovute! O naujesni lopsiai ant city cerox 360 tvirtinasi? Remo mechanizmas neturetu but smarkiai pasikeites g.gif

nera uz ka mirksiukas.gif siaip tvirtinasi, as turejau cerox 360 ir lopsi nauja pirkau, tai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
niekaip neapsisprendziu, kokia spalva imti scooter2 g.gif ir juodais ar baltais ratukais imti g.gif
Atsakyti