Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Sveikos, turiu klausimeli. Gal kuri pirkote laipteli vyresniam vaikui? Ar patogus vis vaikui? O gal kitos firmos tinkamu yra? Beje, gal kas zinote pakojo kaina BBC? Mums jau laikas is pametinuko sedynes kraustytis ant laiptelio, tai dabar bandau susirankioti info smile.gif Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,,

Spalio menesiuka ir mes susilauksime maziuko wub.gif
Man vienareiksmiskai tik vezimukas Emukas. Tik tarp tokios ju pasiulos, dar pilnai nesusigaudai, kuris modelis geriausias.

Kiek paziurejau puslapiukyje, tai turbut tinkamiausias butu Mondial Duo Combi wub.gif . Kaip suprantu jis yra is keliu daliu. Gal galite apsviesti is ko jis susideda ax.gif
Kaip suprantu lopsiuka ar kaip ji pavadinti, kur galima maziuka deti i masina, reikia pirkti atskirai ax.gif wub.gif ?

Ir dar toks klausimukas, kuo skiriasi CIty Cross nuo Mondial Duo Combi ???
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2011 04 29, 07:37)
Sveikos, turiu klausimeli. Gal kuri pirkote laipteli vyresniam vaikui? Ar patogus vis vaikui? O gal kitos firmos tinkamu yra? Beje, gal kas zinote pakojo kaina BBC? Mums jau laikas is pametinuko sedynes kraustytis ant laiptelio, tai dabar bandau susirankioti info smile.gif Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif

mes naudojom laipteli,labai patiko smile.gif patogus smile.gif liuks daiktas smile.gif

QUOTE(troliuke @ 2011 04 30, 14:35)
Sveikutes mamytes,,
Spalio menesiuka ir mes susilauksime maziuko  wub.gif
Man vienareiksmiskai tik vezimukas Emukas. Tik tarp tokios ju pasiulos, dar pilnai nesusigaudai, kuris modelis geriausias.

Kiek paziurejau puslapiukyje, tai turbut tinkamiausias butu Mondial Duo Combi  wub.gif . Kaip suprantu jis yra is keliu daliu. Gal galite apsviesti is ko jis susideda  ax.gif
Kaip suprantu lopsiuka ar kaip ji pavadinti, kur galima maziuka deti i masina, reikia pirkti atskirai  ax.gif  wub.gif ?

Ir dar toks klausimukas, kuo skiriasi CIty Cross nuo Mondial Duo Combi ???

kad jie visi us keliu daliu

sie du modeliai labiausiai skiriasi svoriu ir gabaritais smile.gif
monialas turi pribumbasu lopsy,bet city crosas uztat turi du stogus,kurrie daug patogesni, ir crossa galima rinktis is atskiru spalvu smile.gif pvz lopsy odini,o sportinuka medziagini bigsmile.gif crosas daug lengvesnis vezimas,kompaktiskesnis, dailesnis

mondiala rinkciausi,jai gyvenciau nuosavam name..o siaip tai nesirinkciau biggrin.gif

bet kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif kiekvienam pagal poreikius wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.

Planuojam isigyti emuka ir mastom apie nitro city. kokie atsiliepimai apie ji? koks jo pravazumas? ar nera jie labai zemi?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 30, 12:54)
mes naudojom laipteli,labai patiko smile.gif patogus smile.gif liuks daiktas smile.gif
kad jie visi us keliu daliu

sie du modeliai labiausiai skiriasi svoriu ir gabaritais smile.gif
monialas turi pribumbasu lopsy,bet city crosas uztat turi du stogus,kurrie daug patogesni, ir crossa galima rinktis is atskiru spalvu smile.gif pvz lopsy odini,o sportinuka medziagini bigsmile.gif crosas daug lengvesnis vezimas,kompaktiskesnis, dailesnis

mondiala rinkciausi,jai gyvenciau nuosavam name..o siaip tai nesirinkciau biggrin.gif

bet kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif kiekvienam pagal poreikius wink.gif

aciukas, uz atsakyma..
kaip suprantu City Cross, patogesnis, lengvesnis. O Mondiala sunkesnis. ax.gif
Nes jei gyvenu antrame aukste, tai geriau pirkti City Cross, nes reikes tasyti aukstyn zemyn ax.gif

O ka turejai omenyje, Mondialas turi pribumbasu lopsy? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2011 04 30, 20:01)
aciukas, uz atsakyma..
kaip suprantu City Cross, patogesnis, lengvesnis. O Mondiala sunkesnis.  ax.gif
Nes jei gyvenu antrame aukste, tai geriau pirkti City Cross, nes reikes tasyti aukstyn zemyn  ax.gif

O ka turejai omenyje, Mondialas turi pribumbasu lopsy?  ax.gif

na as irgi gyvenu antram aukste smile.gif kadangi liftu nesinaudojom,tai man crosas patogiau buvo,nes vazuodavau su vezimu laiptais..

na mondialu lopsys yra dydesni, nors mes croso lopsy isvazinejome iki 7,5men,tai man dydesnis lopsys nebuvo rekalingas...
ju lopsio nugaryte pasikelia, sita pribumbasa turejau as peg perego vezime,tai vaikas visada susikuprines guledavo, ir ciuozdavo zemyn,tai irgi zinojau,kad tokio dalyko tikrai nereiks,nes kai bus laikas persesime i sportine dali.

o siaip sakau kiekvienam savo smile.gif

Orchideja9, nitro fainas vezimukas, tik biskiuka kitesnis ir lopsys is tikruju zemiau bus, kaip tik maciau pries pora dienu mieste,tai nutebau kad lopsys zemokai
Atsakyti
O emukai, kurie be priekiniu manevringu ratu? kaip jie jums? ar patogu? man rodos, turetu buti patogiau mieste su manevringais ratais. ir idomu, ar pravazumas geras, ratukai atrodo mazi
Papildyta:
o gal geriau pirkti rema ir lopsy, o sportinuko ne?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 30, 17:27)
na as irgi gyvenu antram aukste smile.gif kadangi liftu nesinaudojom,tai man crosas patogiau buvo,nes vazuodavau su vezimu laiptais..

na mondialu lopsys yra dydesni, nors mes croso lopsy isvazinejome iki 7,5men,tai man dydesnis lopsys nebuvo rekalingas...
ju lopsio nugaryte pasikelia, sita pribumbasa turejau as peg perego vezime,tai vaikas visada susikuprines guledavo, ir ciuozdavo zemyn,tai irgi zinojau,kad tokio dalyko tikrai nereiks,nes kai bus laikas persesime i sportine dali.

o siaip sakau kiekvienam savo smile.gif
Orchideja9, nitro fainas vezimukas, tik biskiuka kitesnis ir lopsys is tikruju zemiau bus, kaip tik maciau pries pora dienu mieste,tai nutebau kad lopsys zemokai

erikiuxxx, tu cia turi omenyje Mondialio lopsi, kad jo priekis pasikelia ax.gif ir kad vaikutis guli susikurpines? ax.gif
Tai tada nekas, jei taip baisiai jauciasi.
Bet kiek skaiciau, tai Mondialis skirtas leliukui nuo pat gimimo iki 3 metuku..
O Citis skirtas nuo 6 men iki 3metu. ax.gif
Tai reiskias kad leliui vos gimus, reikia pirkti atskira lopsi g.gif

Na jo blogai, kad nera taip, kad vezimukas turetu visas geras funkcijas biggrin.gif
Kad nereiketu atskirai pirkioti, metukams, paskiau dviems, paskiau trims ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, o kas gali būti važiuoklei, jei stumiant rieda į kairę ? Ratai guoliniai, o važiuoklė cerox.. gal man tik toks jausmas, bet vis reikia patiesinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2011 04 30, 22:05)
erikiuxxx, tu cia turi omenyje Mondialio lopsi, kad jo priekis pasikelia  ax.gif ir kad vaikutis guli susikurpines?  ax.gif
Tai tada nekas, jei taip baisiai jauciasi.
Bet kiek skaiciau, tai Mondialis skirtas leliukui nuo pat gimimo iki 3 metuku..
O Citis skirtas nuo 6 men iki 3metu.  ax.gif
Tai reiskias kad leliui vos gimus, reikia pirkti atskira lopsi  g.gif

Na jo blogai, kad nera taip, kad vezimukas turetu visas geras funkcijas  biggrin.gif
Kad nereiketu atskirai pirkioti, metukams, paskiau dviems, paskiau trims  ax.gif  bigsmile.gif

Taip jus teisingai supratote, city cross lopsiukas perkamas atskirai.
Mes vazinejame su Edge, lopsiu esa laabai, labai patenkinta, kaip erikiuxxx minejo, kad kiekvienam skirtingai ax.gif Man asmeniskai tas pakelimas yra super dalykas, vaikas neciuozia, mes dar nesedime, bet kai vaikas nemiega as visada tiek namie, tiek lauke jam pakeliu ant maziausio, vaikas daugiau mato ir tikrai nesusilenkes ax.gif Kai mokinsimes sedeti, laiptuka galesiu pakelti daugiau. Lopsys taip pat yra su termoventilecija 4u.gif
Siaip vaziavau pirkti city cross vezimuko, gryzau su edge ax.gif Esu labai patenkinta ir dziaugiuosi turedama galimybe savo vaika vezioti su tokiu vezimu smile.gif Komfortas tiek vaikui tiek mamai smile.gif
Gyvenu nuosavame name, vazineju su gan didele masina, vezimo svoris nejauciamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2011 05 01, 09:15)
Taip jus teisingai supratote, city cross lopsiukas perkamas atskirai.
Mes vazinejame su Edge, lopsiu esa laabai, labai patenkinta, kaip erikiuxxx minejo, kad kiekvienam skirtingai  ax.gif  Man asmeniskai tas pakelimas yra super dalykas, vaikas neciuozia, mes dar nesedime, bet kai vaikas nemiega as visada tiek namie, tiek lauke jam pakeliu ant maziausio, vaikas daugiau mato ir tikrai nesusilenkes  ax.gif Kai mokinsimes sedeti, laiptuka galesiu pakelti daugiau. Lopsys taip pat yra su termoventilecija  4u.gif 
Siaip vaziavau pirkti city cross vezimuko, gryzau su edge  ax.gif  Esu labai patenkinta ir dziaugiuosi turedama galimybe savo vaika vezioti su tokiu vezimu  smile.gif Komfortas tiek vaikui tiek mamai  smile.gif
Gyvenu nuosavame name, vazineju su gan didele masina, vezimo svoris nejauciamas  mirksiukas.gif

ennga, aciu uz atsakyma 4u.gif
Man kazkaip nelabai patinka, tai kad reikia atskirai pirkti lopsi. Ir taip pats Emukas nera pigus ax.gif
As manau jau apsistojau tarp Mondial arba Edge.. wub.gif
Dar reikia istuodijuoti, kuo jie skiriasi ax.gif
Svriu maciau kad skiriasi. Mondial 16.7 kg, o Edge 19 kg. Jei gerai supratau ax.gif

bet ziurejau kad Mondial skiriasi kaina labai nuo Edge... g.gif
Mes patys gyvename Latvijoje, tai primeciau per interneta kainas. Mondial kaina 520 latu, o Edge 312 latu.. Cia mazdaug... ax.gif
Kazin kodel taip yra? Ar ir LT, toks kainu skirtumas?

Soriukas, kad tiek daug klausineju ax.gif
Bet noriu viska issamiai issiaiskinti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2011 05 01, 13:47)
ennga, aciu uz atsakyma  4u.gif
Man kazkaip nelabai patinka, tai kad reikia atskirai pirkti lopsi. Ir taip pats Emukas nera pigus  ax.gif
As manau jau apsistojau tarp Mondial arba Edge..  wub.gif
Dar reikia istuodijuoti, kuo jie skiriasi  ax.gif
Svriu maciau kad skiriasi. Mondial 16.7 kg, o Edge 19 kg. Jei gerai supratau  ax.gif

bet ziurejau kad Mondial skiriasi kaina labai nuo Edge...  g.gif
Mes patys gyvename Latvijoje, tai primeciau per interneta kainas. Mondial kaina 520 latu, o Edge 312 latu.. Cia mazdaug...  ax.gif
Kazin kodel taip yra? Ar ir LT, toks kainu skirtumas?

Soriukas, kad tiek daug klausineju  ax.gif
Bet noriu viska issamiai issiaiskinti..  blush2.gif

Emmaljungos puslapyje yra palyginamoji lentele, gali palyginti viena modeliuka su kitu mirksiukas.gif
http://www.emmaljung...rew...]=1&go=OK
Del kainu nieko negaliu pasakyti, nes nzn blush2.gif
Atsakyti