QUOTE(Blueta @ 2011 06 22, 16:31)
Beje,Feja,jei turi minciu vezima pirkt ne LT,reiktu pasidomet garantiniu aptarnavimu.
Del garantijos - tikrai e problema. Mes pirkom vezima Svedijoje, turejom maza problemele su stabdziu - sutvarke BBC be problemu ir nieko moketi nereikejo.
QUOTE(Schoco @ 2011 06 25, 08:28)
Tai va, man paciai gal city cross patogenis butu, nors nesu maza:) Bet vaikui gal patogiau edvesniam mondial guleti butu... Mondial man siaip ir grazenis:)
Ziurek dar i sezoniskuma. Jei vaikutis gimes rudeni / ziema, tai kai desi vokelius maziui tikrai dar uzteks vietos. O pavasari / vasara ir didesniam vaikuciui ten vietos bus sociai. Be to kai jau pradeda sedeti, nebeidomu vaikui guleti, tai gana greitai pereisit i sedima dali.
O jei gimes vaikutis, vasara ir naudosi dar rudeni / ziema gulima, tai aisku Mondialo erdvumas tik privalumas.
Mes turejom Nitro, mergaite gimusi spali, ir ji ne ismazuju pas mane, tikrai uzteko puikiausiai erdvumo iki kol pradejo sedeti.
QUOTE(Concubina @ 2011 06 25, 16:30)
kad emmuku kedute neturi isofix

tik adapteri tvirtinti ant vaziuokles.
QUOTE(Blueta @ 2011 06 25, 17:07)
Matyt nustojo vezt....per brangu LT rinkai,mazai kas pirko ta Isofix uz 740 Lt.
Kedutes anksciau turejo su isofix, bet man atrodo jas jau iseme dabar ir prekybos, nes Emmu kedutes su Isofix - labai nesaugios (del man nesuvokiamu priezasciu).
Jei pasiziuresite ivertinimus, tai paprastos EMmu kedutes yra tarp TOP 3 saugiausiu. O su Isofixu - tarp TOP3 nesaugiausiu.
Jei as pirkciau dabar vel Emma, tai kudikiui pirkciau Mondial (nes man siaip labai faina, kad supimo funkcija yra), o sedima dali pirkciau - tik Nitro. Bet aisku, su finansais tada ne kas...
O jei 2in1, as turbut vistik Crossa rinkciausi. Nes ziema su NItro per sniega - labai sudetinga...
Butu idealu, kad ratai pasikeistu ziemai